Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
BVAR  Hug,и дяволът и нашепва да го удари два пъти,за да дойде на себе си... Joy

# 436
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Снощи последна,днес първа!....Чаках....,но не може без кафенце сутринта! Laughing

Алихан много предизвиква Зейно! Да видим как ще завърши сезона тази история и кой ще познае от анкетата! Laughing

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 437
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Снощи последна,днес първа!....Чаках....,но не може без кафенце сутринта! Laughing

Алихан много предизвиква Зейно! Да видим как ще завърши сезона тази история и кой ще познае от анкетата! Laughing

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Да не се загуби кафето,че закъде сме без него?Не мога да пиша ,приключваме учебната година и имам много работа..Но ви чета и видях,че има фрагове,дяволи,шамари...
   Хубав ден и от мен...

# 438
Преводите на различни места толкова се различават. Ще пусна един коментар от туитър , че ми
стана интересен. Към тази сцена:

З: Не мисли ,че защото съм малка не мога да приключа с теб!
А: Приключи тогава!

И коментара: Сексуалното напрежение в сцената е толкова голямо. Тя иска да го отдалечи, но не си дава сметка, че колкото  повече му се ядосва, толкова повече го влюбва в себе си.

Мммм сладури!
Flowers Green AppleFlowers Green AppleFlowers Green Apple

Здравейте Златни Ябълки Heart
Злати Hug Вили  Hug
Не знам как е в турския ез, но определено това finish  и бг и в анг. означава завършвам , свършвам - така ,че с тази игра на думи е много секси , а и го изиграха чудесно .
Определено на Алихан много му харесва враждебното поведение на Зейнеп ( мъже , нали обичат да преследват) , даже още повече я предизвиква , това с проверката на асансьора беше много смешно . В 10 еп веднага след приключване на отношенията тя беше тъжно-хладнокръвно официална ( е , развика ми се заради асистентките и на него много му хареса ) и на Алихан ми беше гадно и въздишаше . Също и като я видя в колата на Хакан .Но след отказа и да се качи в колата му, той започна да се заяжда постоянно  с нея ( без злоба разбира се ) и тя стана много войнствена . И той направо си умира от кеф да я дразни . Че е влюбен в нея е ясно ( и на него , и на нея ), но е на път да се  влюби още веднъж  (  има и нов стимул - ревността ). Много приятно е поднесено .
За предположенията за тайнствения мъж не ми се ще да е нейния баща ( въобразила съм си ,че е достоен човек като Зейно ) , макар ,че би станало много заплетено и интересно  .Просто няма логика Алихан да го познава , явно е много близък  човек на семейството - или приятел , или роднина .
Е , сори , ама аз съм си по чаршафите Grinning

# 439
  • София
Здравейте,

Алихан е изключително объркан и несигурен от нещото, което му се случва в живота и което той сам не може да определи. Редът, стабилността и контролът, които му дават сигурност в ежедневието, ги няма и това не само го обърква, а го докарва до състоянията, които ни показват. Той има нужда от човек, който да преобърне изцяло света му и това е Зейнеп. Не може да е с нея, но не може и без нея. Постепенно ще осъзнае, че точно тя ще излекува раните му и ще подреди живота му.

# 440
Здравейте, ябълчици всякакви! Златни или не, зелени и червени, киселки и сладки. Laughing
Аз май ще съм от непозналите 50%: "Да, до края на първи сезон. Алихан." Май нещата клонят към първите 11 %: "Не и в първи сезон". Ще оставят те нещо недовършено, а и май очаквам нещо неочаквано за финал. Нещо като брилянтния край на 11-ти еп. (кой тук предвиди брак на Зехра и Синан) …

Дано на финала разкрият поне самоличността на мъжа в спалнята. Аз оставам с предположението си от онлайна, че е приятел или близък партньор на бащата на Алихан. Какъвто е Джем за Алихан. Защото отключващият момент за втората криза на Алихан беше това, което сподели и пред психолога: "бившата ми приятелка и мой приятел".
За себе си изключвам бащата на Зейнеб. Що ще човечец от Бурса в хайлайфа на Истанбул. А и въобще не ми се ще да вкарват допълнителни психодрами в отношенията между двамата, Алихан е достатъчно обременен. Само такова бреме липсва и на Зейне, сакън!
Приятен на всички ви ден!

# 441
Здравейте, момичета! doh

Благодаря на всички за споделено!

Злати  Hug, мерси за кафето и за неуморната грижа за темата ни.

След последните две серии си мисля за резкия завой в поведението на Ерим. Въпреки емоционалните и други дефицити в семейство Аргун, той е израснал като едно добро и разумно дете и едва ли това се дължи само на факта, че за разлика от сестрите си е живял и с майка си и с баща си. Разводът на родителите е сложен период за всяко дете, но е много важно как те ще поднесат новината за него на децата си. И друг път съм споменавала, че според мен Халит не постъпи правилно. Той е достатъчно голям, за да бъде по-откровен с него. Спокойно можеше в присъствието на Ендер да му обясни, че вече не се разбират и са решили да се разделят, но и двамата винаги ще бъдат до него. Разбира се, не беше необходимо да му казва цялата истина и че майка му си има любовник, но с поведението си той само даде още повече козове на Ендер да го манипулира, а детето да го обвинява, че е два ли не е изгонил майка му. При случая със Зехра, Ерим сам каза на баща си, че не иска непрекъснато да го лъже и да му каже цялата истина. И Халит го направи по походящ начин.

Първоначално Ерим доста спокойно прие развода, както и последващата женитба на баща си. Още повече, че Халит постъпи доста съобразително тогава като уведоми първо него за решението си да се ожени за Йълдъз и формално му поиска съгласието. Онова , което преля чашата е не самата женитба, а подигравките на съучениците след „кралската“ случка на Йълдъз, но за нея пак е виновна Ендер и не знам защо Халит не се замисли по този въпрос. Той нахока Йълдъз и с право, но защо не си даде сметка, че някой я постави умишлено в тази ситуация и това не може да е друг, освен Ендер. Дори момичетата ведната се сетиха и ако беше нещо друго, веднага щяха да изклюкат на татко си, но този път си замълчаха. Затова хак да им е сега новата господарка на къщата.

Ерим е достатъчно голям, за да прецени, че и сестрите му са били принудени да живеят без майките си и дори да смята под давление на Ендер, че Йълдъз е разбила семейството им, също така няма как да не си даде сметка, че някога собствената му майка е разбила семейството на майката на сестра му Лила. А баща му също е част от тази картинка.

Някак си ми е неестествена радостта на Ерим от това, че видиш ли майка му ще живее заедно с тях. Сякаш това е нъпълно нормално и сякаш той не вижда как драстично това променя живота на всички останали. Това е егоистично и леко инфантилно за един пораснал 14 годишен младеж.
С две думи, не ми хареса, че превърнаха образа на едно нормално и добро момче в егоистично и капризно същество, което тропа с крак да стане на неговото и манипулира родителите си.

Повтарям тази красива и одухотворена Севда, защото много ми харесва.

И нещо забавно.
Синан и Ендер са като две капки.... отрова.

Накрая и да поклюкарствам. Нали наскоро ставаше дума за произхода на Онур Туна.
Та на едно място прочетох, че той самият е роден в Чанъккале, откъдето е и баща му и там е отраснал, а майка му е родом от Солун.

Друго интересно, което зачетох е за любовните му връзки досега. Колко е вярно е друг въпрос, но да си почешем езиците за негова сметка. Според написаното излиза, че е голям любовчия нашия Синеочко. Laughing

От 2011 д 2013 г. се е срещал с актрисата Ясемин Ален, романът с която е започнал на снимачната площадка на сериала „Животът продължава“. Според слуховете, Онур й е изневерил и затова са се разделили. А след това самата Ясемин е казала пред свой приятел следното: „Аз бях Жулиета, но за съжаление се оказа, че той не е Ромео!“

Скрит текст:

През 2013 г. Онур започва да се среща с младата моделка Нил Атеш, но връзката им продължава само половин година.

Скрит текст:

През 2015 г. започва да се среща с актрисата Седа Гювен. Отношенията им продължават повече от година, но според слуховете, раздялата им е пак заради изневяра на Онур, случила се на снимачната площадка на сериала, в който той участва по това време. Пак според слуховете, Седа му е устроила грандиозен скандал и поставила точка на отношенията им.

Скрит текст:

В момента Онур бил свободен като птичка, ама това го знаем.

Хубав ден! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

П.П. Фили Hug
Това, за което най-много се надявам да ни разкрият в последния епизод на сезона, е тайната около психологическата травма на Алихан. Трябва да е наистина нещо много важно и сериозно, че да остави такъв отпечатък върху живота му. Кой ли е този мъж? newsm78

# 442

Накрая и да поклюкарствам.

Друго интересно, което зачетох е за любовните му връзки досега. Колко е вярно е друг въпрос, но да си почешем езиците за негова сметка. Според написаното излиза, че е голям любовчия нашия Синеочко. Laughing
Скрит текст:
От 2011 д 2013 г. се е срещал с актрисата Ясемин Ален, романът с която е започнал на снимачната площадка на сериала „Животът продължава“. Според слуховете, Онур й е изневерил и затова са се разделили. А след това самата Ясемин е казала пред свой приятел следното: „Аз бях Жулиета, но за съжаление се оказа, че той не е Ромео!“

Скрит текст:

През 2013 г. Онур започва да се среща с младата моделка Нил Атеш, но връзката им продължава само половин година.

Скрит текст:

През 2015 г. започва да се среща с актрисата Седа Гювен. Отношенията им продължават повече от година, но според слуховете, раздялата им е пак заради изневяра на Онур, случила се на снимачната площадка на сериала, в който той участва по това време. Пак според слуховете, Седа му е устроила грандиозен скандал и поставила точка на отношенията им.

Скрит текст:

В момента Онур бил свободен като птичка, ама това го знаем.
Тъй, тъй, накъде без клюки. И аз така го усещам Онур в личния живот, макар с оскъдни доказателства.  Grinning
Тя таз фраза на Ясемин Ален "Аз съм Жулиета, но той не е Ромео" се развяваше из заглавията на доста медии преди пет години. Тя пък една Жулиета …Нея съм я гледала тук-там, Седа Гювен - не. Но и двете не са ми по вкуса. Та по таз логика, Дъгичка, сигурно и следващата няма да я одобря.  hahaha
Laughing Та нищо чудно и да я огрее Еда Е. И без това не ми прилича на Жулиетка, която си чака Ромео. Няма да свърши за нея светът, като си кажат Bye-bye с Онур.

Пак да си кажа, че за травмата на Алихан очаквам да разкрият по-сериозни обстоятелства, отколкото просто това - свидетел на сцената в спалнята, все едно кой е мъжът. Ако не измислят нещо по така, ще ми олекне психодрамата на Алихан. Надявам се да ни изненадат приятно, обаче. Ако може, още в понеделник.  
.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 13:31 от Tania M.

# 443
Дъгичка  Hug   Танче Hug
Aз съм от тези дето мислят ,че Зей Ал няма да се сдобрят сега ( макар ,че много искам) ,но предполагам ,че ще ни ''кажат'' за проблема на Алихан . Това с бащата на Зейно май рускини или хърватки го бяха предположили , няма логика наистина .Сигурно е бил приятел и бизнес партньор или колега , заради съня .
А за Синан винаги съм мислела ,че иска да се ожени за Зехра , за да отмъсти не само на Ендер , но и на Халит заради боя и напускането на работата и страната . Е , честит да им е зетя. Как не съм го споменала в някой от чаршафите си ...Мисля ,че някой го предположи тук , но не съм сигурна ...
За Ерим съм и аз на това мнение - превърнаха разумното и възпитано дете в егоист и грубиян , че и голям  смотаняк и лигльо ( в мен заговори майката на син  Laughing).Но пък си мисля ,че точно той ще ''види'' истинското лице на майка си , че да остане тук да живее в охолство и да изгони Йълдъз е по-важно отколкото са се грижи за него - може би ще чуе разговор или ще види нещо .Не знам тогава дали няма да остане без коса .

А , да допълня -една малко по-дълга връзка и 2 кратки , направо си е скромен ...май и с Берак е имало нещо. Ако беше бг момък леле -мале ...
Аз Ясемин я харесвам ,гледала съм я в Милосърдие ( милост) , беше отр.героиня - не ме впечатли с талант , но е хубава , Седа- във Фатмагюл и в един друг , играеше сестра на ГГ-я. Знам ,че бяха заедно на годежа на Неслихан Атагюл , ама до сватбата не издържаха...
Сега с тази популярност , да не говорим за външния му вид доста моми ще се лепнат , но ми изглежда особняк ..
...
Радвам се ,че е кучкар  ( щото и аз съм такава непоправима кучкарка )

За да се впечатли и травматизира толкова , явно любовникът е бил близък човек , за това му е било много болно , но наистина трябва да е имало и последствия , може би свързани със смъртта на бащата ...

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 12:50 от Phillipine

# 444
А , да допълня -една малко по-дълга връзка и 2 кратки , направо си е скромен ...май и с Берак е имало нещо. Ако беше бг момък леле -мале ...
Скромен, скромен … Или просто дискретен. Wink А и е зодия "Рак", раците са потайни.
Ама не мислете, че е станал популярен едва сега, с "Ябълката". Популярен си е той у тях преди това. И не му е първата главна роля това. Peace
Ясемин Ален е миловидна и външно ми е симпатична, но нещо в излъчването не ми е най таман, стандартна ми е.
Значи съм я гледала Седа Гювен във "Фатмагюл", но ми е потънала някъде.
За Берак Т. съм срещала и аз, уж че от нея се прехвърлил на Седа Гювен. Но това е в зоната на слуховете. Или пък дотам мимолетно, че не си е струвало да го броят или признават нито тя, нито той.
...
Без значение самоличността на мъжа в спалнята (приятел и партньор на бащата, както предполагам), самата сцена не ми е достатъчна причина за продължаващите болестни състояния на зрелия Алихан. Дано измислят нещо по-завързано тук.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 13:43 от Tania M.

# 445
  • Варна
Добър ден на всички от темата! Hug
Злати Heart Hug
Фили Heart Hug

Пак сте писали интересни неща за филма, благодаря. Хубаво ми е да има какво да чета.
На мен също ми е интересно какви са в личния си живот актьорите. Явно Онур е проблемен ерген : )

CoffeeCoffeeCoffee Да си припомним как му приседна кафето на Алихан бей, като му поискаха асистентката

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 13:33 от BVAR

# 446
Привет!
Дъгичке, огромни благодарности за клюките, така точно и ясно систематизирани. И моето любопитство за личния му живот удовлетвори година по година, гадже по гадже. Laughing Ще излезе голям палавник, ама пък така да изневерява на всяка от приятелките си почти ехе...Flushed
Напълно подкрепям мнението ти за Ерим. Точно на това се ядосвах и аз, отначало даже му се възхищавах колко мъдро приема и разбира нещата, сякаш надраснал годините си и изведнъ опропастиха образа му и го превърнаха в едно капризно малко момче, което тропа с крак на баща си и естествено той изпълнява желанията му. Стана ми жал как започна да се отнася с Йълдъз, при условие, че преди това изглеждаше, че истински ще се разбира и ще си допаднат. Ама то нямаше как по друг начин да вкарат Ендер в къщата, което малко беше пресилено. То вярно, че иначе щеше просто да си крои интригите отдалеч и да стане еднообразно, но все пак коя от бившите си жени е пускал в дома си и съответно кое от другите му деца е имало такава привилегия да живее до майка си.

# 447
За някои от нас не са новост реалните и мними връзки на Онур Т. Не отсега го държим под око. Но съм съгласна с Катринка и Филипинка, че две-три "доказани" връзки са си нищо ... за необвързан и популярен красавец на почти 33.
Ама нали без рубриката "Пикантерии" не може. Тъй че да ме извинят тези млади, красиви и успешни - повече или по-малко - звезди, за всичкото одумване и базикане на техния гръб. А също и феновете им.  friendship

Резюмето, т.е. озет?
А, току-що видях при рускините, че още продължават снимките на 11-ти еп. в дома на Аргун и квартал Балталиманъ.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 14:50 от Tania M.

# 448
Привет! Hug Hug Hug

Вили Hug,благодаря! Hug

Дъга Hug,благодаря за коментара за Ерим и клюките! Hug

Мише HugТаня HugФили Hug BVAR  HugНева Hug,благодаря и на вас за коментарите! bouquet

Бях писала, че Севда съм я гледала в ''Черна роза'',но Онур-не,бях само слушала за него като актьор!И понеже тези сини очи ме заинтригуваха,реших да гледам сериала! Laughing Така,че съм ви благодарна за всичко,което споделите около личният им живот и др.участия! Peace

Сега за бившите на Онур! Peace

Ясемин Ален съм я гледала в Милосърдие(Merhamet),ВВ и в игр.филм ''Вода и огън''(Su ve Ateş)-с Йозджан Дениз! Peace

Седа Гювен-във Фатмагюл....,Курт Сеит и Шура(Фили Hug там беше сестра на ГГ Wink) и в ''Светулката''! Peace

Приятен следобед! bouquet

-----------------------------------------------

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 15:01 от Zlatina3

# 449
Нормално е повечето тук да не са гледали Онур Туна, защото за нито един от 4-те му сериала не е имало тема в подфорума.  Peace
Покрай Енгин Акюрек и Фарах Зейнеб Абдуллах може някои да са го забелязали, обаче, в игралния филм "Bi Küçük Eylül Meselesi" ("Малък септемврийски проблем" или "Малкият проблем на Ейлюл", както и да се превежда там).

Аз пък от предишното ни "клюкарене" за връзките на О.Т. (по-специално с Катринка и Филипинка) останах с впечатление, че не потегляте много на клюки от личния живот. Ама хубаво, че вече сме в общия клю-клю-кюп. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт