Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 910
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ооо, Танче, как да не потегляме, то без тия пикантерии, някак и следенето на даден актьор не върви. Каквото, когато видите и чуете споделяйте. На мен той в реала ми е много странен. Като гледам снимките ми е един такъв ама коренно различен от Алихан. Което значи, че хем дрехите много променят човека, хем е много добър в актьорството и във вдъхването на живот на персонаж, който е различен от него. Може пък и да не е чак толкова. Но на снимките от реала ми прави впечатление, че е някак много спортен тип все с едни такива дрехи и шапки спортно - размъкнати и ми е  много различен от вечно костюмирания Алихан бей. Но не знам по характер как е.

# 451
Злати , аз заКурт Саит даже съм забравила ( само няколко серии съм гледала ) , дебют беше за Седа , а ГГ беше ГГ вЧерната роза . Тя беше лекар и беше болна от рак , Седа беше капризната и сестра ...
Таня , мисля ,че всички обичат да знаят за живота за актьорите , чийто сериал гледат . Аз винаги съм обичала да гледам филми , сериали и музика ( но не чалга ритми !!! ) и ми е интересно да знам неща за живота , но истини , не гадости и измишльотини . Пак казвам-  Онур си е примерен , други са ужасТ .Но май при подругите четох ,че ''Джем '' е женкар ( но друго не знам , може и да са глупости ) За Севда и Еда аз нищо не знам .
Добавям  Онур става известен с малката роля точно в този игрален филм с Фарах Зейнеп Абдулах , после идват другите роли , но сега покрай Ябълката много се  говори за актьорите и това  ,кой е свободен , за това казвах ,че много моми ще му се хвърлят хи-хи !

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 15:48 от Phillipine

# 452
За Еда Едже споменах в преден пост, че някъде към 2015–2016 г.съм чела за връзката й с продуцента Неджати Акпънар (р. 1962 г.), т.е. 28 години по-стар от нея. Каква точно връзка, те си знаят. Но тя и в интервюто си казва, че за нея няма значение разликата в годините - това по повод на 20-те години разлика между родителите й.
Друго не ми е известно, но и това горното съм го срещала покрай тогавашния си интерес към други имена.
Скрит текст:
Еда Едже (1990), Неджати Акпънар (1962).

Добавям  Онур става известен с малката роля точно в този игрален филм с Фарах Зейнеп Абдулах, после идват другите роли, но сега покрай Ябълката много се  говори за актьорите и това , кой е свободен, за това казвах,че много моми ще му се хвърлят хи-хи !
Да уточня, че Онур става известен с "Животът продължава", където играе две години (2011-2013). Вече е известен, когато през 2014 г. получава първо роля в игралния филм "Bi Küçük Eylül Meselesi", а през декември - и главна роля във "Филинта" (2014-2016).

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 22:32 от Tania M.

# 453
За Еда Едже споменах в преден пост, че някъде към 2015–2016 г.съм чела за връзката й с продуцента Неджати Акпънар (р. 1962 г.), т.е. 28 години по-стар от нея. Каква точно връзка, те си знаят. Но тя и в интервюто си казва, че за нея няма значение разликата в годините - това по повод на 20-те години разлика между родителите й.
Друго не ми е известно, но и това горното съм го срещала покрай тогавашния си интерес към други имена.
Скрит текст:
Еда Едже (1990) Неджати Акпънар (1962).

Леле , тази не е добре с акъла , 28 г са МНОООГО - до 10-15 по стават , макар за мен да не е приемливо . Аз харесвам много малка разлика , за да са на една вълна партньорите .При нас са 2 г ( е, аз съм по-голямата , ама и аз като Еда за родителите и , баба беше по-голяма от дядо 3 г.)Stuck Out Tongue Closed Eyes Yum
Таня ,или така съм чела някъде , или съм объркала хронологията по-вероятно , исках да се съглася ,че не Ябълката го е направила известен , но нали в момента много се говори за тях , а и купона им беше знаменателен...

# 454
Фили, те и двамата с любимката ти Неслихан получават първите си главни роли в сериал след края на "Животът продължава" през есента на 2013 г., макар че тя играе отпреди това.  Неслихан - в края на същата година (знаеш къде), а Онур - през следващата 2014 г. във "Филинта", като между двата сериала е епизодичната му роля в игралния филм.

П.П. Нещо повече, и екранната им сестричка в "Животът продължава", малката Ча(г)ла Шимшек, веднага след това също получава главната роля в сериала "Küçük Gelin" ("Малката булка") - само на 12 години!

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 16:47 от Tania M.

# 455
Цитат
Злати , аз заКурт Саит даже съм забравила ( само няколко серии съм гледала ) , дебют беше за Седа , а ГГ беше ГГ вЧерната роза . Тя беше лекар и беше болна от рак , Седа беше капризната и сестра ...
Фили Hug, КСиШ не е дебют за Седа,''Каква е вината на Фатмагюл'' е преди него! Peace За ГГ нещо не те разбрах! Thinking ГГ в ''Черна роза'' е Едже Услу!Тя не играе в КСиШ! Peace

# 456
Фили, те и двамата с любимката ти Неслихан получават първите си главни роли в сериал след края на "Животът продължава" през есента на 2013 г., макар че тя играе отпреди това.
Скрит текст:
Тя - в края на същата година (известно ти е къде), а той - през следващата 2014 г. във "Филинта", като между двата сериала е епизодичната роля в игралния филм.
Да бе , вярно , те оттам са си дружки двамата  , аз не съм го гледала никога преди - знам го , и за Филинта също ( в някои(й) от епизодите е учавствал Каан У. от Кара Севда и за това се поинтересувах навремето  ) , но видях много фесове и се отказах . Нито филма съм гледала .
А за Севда знаете ли се нещо - аз съм я гледала в Черната роза и още тогава ми направи впечатление .Така навремето Неслихан я забелязах в Листопада и се заинтересувах от нея , но чак във Фатиха я гледах и във филмите и после .
Харесвам ''Лила '' , за нея даже нищо не намирам , дали Ябълката не и е дебюта ...

# 457

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 19:05 от Zlatina3

# 458
Скрит текст:
Цитат
Фили Hug, КСиШ не е дебют за Седа,''Каква е вината на Фатмагюл'' е преди него! Peace За ГГ нещо не те разбрах! Thinking ГГ в ''Черна роза'' е Едже Услу!Тя не играе в КСиШ! Peace

]Фили Hug[/b], КСиШ не е дебют за Седа,''Каква е вината на Фатмагюл'' е преди него! Peace За ГГ нещо не те разбрах! Thinking ГГ в ''Черна роза'' е Едже Услу!Тя не играе в КСиШ! Peace

Ох , от сега ме е хванала склерозата  Anguished Confusedи не се сетих за заглавието на сериала със Седа Гювен- не си спомням на бг как беше преведен,ама е това :

Мисля си ,че май е дебютът и , ама днес нещо акъла бе ме слуша с датите

# 459

-ново
И сега каква стана тя,оказа се,че и на Онурчо няма спокойно да си дадем Севдичка....Не че някой ще ни пита де...
Цитат
Харесвам ''Лила '' , за нея даже нищо не намирам , дали Ябълката не и е дебюта ...
...
Фили,във връзка с твоят въпрос ,а и защото ме гложди нещо още от момента,в който изгледах серията се разрових из нета и има снимки от други сериали,но дали са с нея не мога да определя.
   Във връзка и с моите съмнения ,които чак ме е срам да споделя,ама нали затова сме си дружки,да се опровергаваме,когато грешим и поощряваме,ако направим нещо хубаво...То си е малко клюкарско,ама...
Тааа,направи ми впечатление,че Онур,т.е. Алихан много естествено и начестичко  прегръщаше Лила  на РД.Ей на,смейте ми се,ама като ми влезе мухата......Намерих в предната ни тема снимките от тържеството им,да видя кой до кого е застанал там...Не мога да разпозная къде е застанала тази Айшегюл Чинар..Така де,споделих,от дни се чудя дали да стана смешна или не,като ви споделя...Времето ще покаже дали греша..
Колкото до това кого Алихан видя до майка си ,човека с часовника,някой предположи още на онлайн гледането,че може би е бащата на Лял и Джем..И аз имах такива съмнения,но после се замислих,че ако е така едва ли щеше и до днес Алихан да бъде приятел с тях...

# 460
Цитат
Ох , от сега ме е хванала склерозата  Anguished Confusedи не се сетих за заглавието на сериала със Седа Гювен- не си спомням на бг как беше преведен,ама е това :

Мисля си ,че май е дебютът и , ама днес нещо акъла бе ме слуша с датите
Фили Hug,сега те разбрах! Wink Сериалът на бълг.ез. се казваше-''Сълзи над Босфора'' и съм го гледала! Laughing От него обаче си спомням за Едже Усли(Лале) и Бурджу Кара(Зейнеп),която се съгласи да гледа децата,когато майка им се разболя!А за сестрата(Седа Гювен/Еда),като писа сега се сетих! Laughing

Вили Hugвече ги събраха....в колаж... Laughing

# 461
Е ние откога казахме с Катрина, че не даваме Севда на Онур, то не беше току-така. А те нека ги събират в колажи. Grinning

А за Севда знаете ли се нещо - аз съм я гледала в Черната роза и още тогава ми направи впечатление. Така навремето Неслихан я забелязах в Листопада и се заинтересувах от нея , но чак във Фатиха я гледах и във филмите и после ..
Харесвам ''Лила '', за нея даже нищо не намирам, дали Ябълката не и е дебюта ...
Погледнах и аз за Айшегюл Чънар (Лила). "Ябълката" й е второ участие в сериал. Участвала е в "Ulan Istanbul" през 2014–15 г., но той е само 7 епизода. В калабалъка от актьори едва ще видиш името й съвсем в края на каста за 2014 г.: https://www.imdb.com/title/tt4824056/fullcredits/?ref_=tt_ov_st_sm

За Севда на 1-ва стр. Ейдин е дала кратка биография и филмографията й. Аз вече споделих, че в "Карагюл" някак не я откроих в калабалъка от млади и перспективни актьори. Всеки си беше на мястото там, включително тя. Но ми хареса много в "Hayat Bazen Tatlidir" ("Животът понякога е сладък"), където и героинята й се казва Севда - много темпераментно игра. Не съм я гледала в последния й сериал "Ver Elini Aşk ("Подай ръка, любов"), той приключва с 11 епизода. И добре че е приключил преждевременно, че можеше и да не я гледаме в "Ябълката".  Wink

Днешна снимка на Еда Едже в ИГ с двете кучета от сета:
https://www.instagram.com/p/Bjce7YeFBcR/?taken-by=eda.ece

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 23:39 от Tania M.

# 462
А аз Севда съм я гледала единствено в "Подай ръка,Любов"..Забавно филмче,разтоварващо..Както някъде напред в една от темите бях писала,че прочетох,като започна филма ни,че Севда се е разделила с приятеля си -бившия ѝ партньор именно от този филм..Доколко това е истина,само те си знаят..
Скрит текст:
Онур не бях го гледала досега...

# 463
Добър вечер.
И Еда ooooh! като Йълдъз с дъртаци.  Stop
Хайде в сериала е едно по сценарий, но в реалаааааа, бляк. Sick

# 464
  • По света и в нас.
Севда се е разделила с приятеля си -бившия ѝ партньор именно от този филм..Доколко това е истина,само те си знаят..
Скрит текст:

Някъде четох,че точно този партньор щял много да я ревнува сега от Онур. Peace
А сега привет. 55 Ей два дена ме няма и колоко много новини  ,че и два фрагмента.Да се надяваме и епизода в понеделник да е на ниво,най малкото да ни държи до втория сезон. Peace

Общи условия

Активация на акаунт