Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 3

• 192 918
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не съм гледала Онур и Севда, даже не бях чувала за тях. Blush Честно казано не ми е чудно, че човекът е имал връзки. Все пак не е на 20г. Отделно има нетипична за комшиите външност, което привлича внимание. Не са ми познати и бившите му половинки. Радвам се, че към момента двамата със Севда са без връзки (поне за пред феновете). Не ги сватосвам, а смятам, че ще играят по-спокойно и освободено, без да имат посещения на снимачната площадка и да им се дава наклон в играта, че и това се случва с някои техни колеги.

# 466
  • Варна
....
, че ще играят по-спокойно и освободено, без да имат посещения на снимачната площадка и да им се дава наклон в играта, че и това се случва с някои техни колеги.

особено тези сцени:   Wink

# 467
  • София
....
, че ще играят по-спокойно и освободено, без да имат посещения на снимачната площадка и да им се дава наклон в играта, че и това се случва с някои техни колеги.

особено тези сцени:   Wink

Скрит текст:
Именно. Актьорите колкото и да убеждават феновете, че половинките им не влияят на играта им, влияят и то доста при някои. Малко са тези, при които това не се отразява. Лично мнение.

# 468
Добра вечер !
Аз за Севдичка-войничка питам за личния живот , не за филмографията , все пак е на 25 , не на 15 .А тази снимка на Еда с ''дедко ,, ме втрещи Scream Халит си е направо 'убавец Laughing
Вярно е ,че като са свободни актьорите играят по добре любовни сцени , особено в южната ни съседка дето са м/у двата свята  -Запада и Изтока

# 469
Sorry, ама така зададен въпросът ("А за Севда знаете ли се нещо - аз съм я гледала в Черната роза ...") не се разбра за какво точно се пита. Wink
За личния живот Вили е споменала  приключилата връзка та Севда с партньора й Али Ил от "Подай ръка, любов".
И защо щял да я ревнува много от Онур, щом са се разделили. Освен ако са се разделили след началото на "Ябълката" и да е имало клюки около това ...

Е, никой не коментира броя на връзките на Онур, няколко "документирани" за неговите 33 г. По-скоро някой отбеляза нашега, че по-продължителните мувръзки са приключили заради негови изневери - поне според слухове в справката на Дъга (пост 441).

Хубавецът Халит обича и да се кърши на сета. Simple Smile
https://www.instagram.com/p/BjVJXZ8gkiH/?hl=en&taken-by=talatbulutt

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 11:49 от Tania M.

# 470
  • Варна
Хахаха браво на Халит т.е. на Talat Bulutt , чок гюзел видео Musical ScoreNotes
Мерси Танче за споделянето.

# 471
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Честит ни нов месец!Започва лятото! Wink Nature Sunny grinning039

Честит празник на всички деца!
Да растат здрави и щастливи!
Да имат безгрижно детство!

Таня Hug,благодаря за видеото! bouquet

BVAR Hug

Нови снимки зад кадър! Wink

Прекрасен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 472
 bouquetЗдравейте мили дами Hug Hug Hug
Благодаря Ви за прекрасните постове!
Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи и винаги носете детското в себе си! newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts txtloves newsm76
Честит първи юни! Честит празник на всички малки и големи деца!
Днес всеки има право да се чувства дете и всеки трябва да уважава “титлата” дете!
Бъдете по детски щастливи, вярващи в приказки, красиви и обичащи хубавите приключения!

и нека страстите по филма продължат да ни вълнуват и да ни  дават жизненост и настроение, за което най- много да благодарим на нашите любимци ЗейАл!

и от мен кафенце с настроение:

# 473
  • Варна
Здравейте, здравейте!
Да са ни живи и здрави децата и да бъдат достойна отмяна и последователи! BalloonBalloonBalloon

Много хубав колаж, Ади -  отразява събитията точно Wink

Злати Hug зарадва ни с нови снимки от сета. Радвам се,че пооправиха дрес кода на Зейно. Да се види каква красавица е.

От мен това леко колажче:

Хубав, весел, слънчев ден! Nature Sunny

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 11:51 от BVAR

# 474
Здравейте, момичета! doh

Честит празник на всички деца и на тези, които са запазили детското в себе си!

Благодаря ви за всички интересни неща, които сте споделили!

Относно клюките за Онур, отнасям се доста скептично към  нещата, написани в турската преса по принцип, особено жълтата. В голяма част от случаите, написаното е съчинение по картинка /че и без картинка/ и е невярно. Още по-малко биха могли да знаят кой на кого е изневерил и какъв скандал е вдигнал. Онур е хубав млад мъж и със сигурност е имал много повече от изброените партньорки, но само с тези са успели да го снимат. Абе, купон да става и да има какво да дъвчем, докато ни пуснат нещо ново за финалния епизод на сезона.

Колкото до това, че ако са неангажирани, актьорите по-лесно ще се отпуснат на екрана в любовните сцени, може и да има нещо вярно, но аз по-скоро смятам, че който си има талант, може да си свърши добре работата, независимо от всичко. Но е важно също и партньорите да са подбрани подходящо, да си пасват и да има между тях онова, което наричаме химия.

Също така никак не вярвам в това, което много често съм чела да се тиражира тук във форума, че половинките на актьорите могат да влияят по някакъв начин на сцените и изиграването им. Даже смятам това предположение за подценяване на качествата на самите актьори. Те изиграват сцените, така както са написани от сценариста и както режисьора реши, че е най-добре да бъдат пресъздадени. Разбира се, вероятно има и някаква доза импровизация, но в много малка степен. Изобщо не допускам, че някой продуцент, който влага толкова много пари в продукта си, ще позволи на страничен човек да определя какво да се случва на снимачната площадка и да налага ограничения. По-скоро смятам, че това, което налага ограничения е огромната цензура, която цялостно промени съдържанието на сериалите напоследък. Може да гледаме убийства, кървища, лъжи, насилие над жени и деца, но не и целувки, камо ли нещо друго. Но това е друга тема.

И като така или иначе сме на клюкарска вълна, бившето гадже на Еда Едже, с когото май са били заедно доста време е музикант и се казва Ferman Akgül. Роден е през 1979 г., което означава, че е 11 години по-възрастен от нея. Не ме кефи особено, така че е хубаво, че не са заедно вече Laughing
 Ето го.

Липсва ми усмихнатия Алихан
Надявам се да го видим такъв поне за малко в 12 епизод.

Хубав ден, Ябълки! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 475
Здравейте Ябълки !
Да са живи и здрави децата ни и ние всички около тях ! 
Съгласна съм с Дъга , за всичко ,каквото е написала , само добавям ,че ако има ревност от партньора то тя се отразява на актьора в  къщи , а на сета просто ще трябват повече дубли ( ако има притеснения от ревността), за да изпълни нарежданията на режисьора .
Дано това за 28 г по-възрастния севгили на Севда не е било вярно ,че ми става зле , 11 г са по-приемливи  , при тях май е нормално да има такава разлика .

# 476
Привет!  Hug wavey Nature Sunny

Минавам набързо,че гледам Гришо и се ядосвам! Peace

от офиц. стр.

Цитат
-Не смотри ,что я такая маленькая. Клянусь, я уничтожу тебя!
-Уничтожь 😂

имало снимки на летището... Thinking

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:27 от Zlatina3

# 477
Честит да е денят на децата ни. Party
И в тази връзка сега когато са разделени, дано не вкарат евентуална бременност на Зейнеп, че ще е мноооого изтъркано. Stop
Не бих се изненадала ако Джем покрай привързаността на сина си към Зейно се влюби в нея.

# 478
Честит празник на децата и от мен. Нещо ме притесняват тези снимки на летището, като за край на сезона да не вземе някой от нашите любимци да замине на някъде, осъзнавайки, че не може да стои тук и да гледа другия.

# 479

Много мила и симпатична е тази снимка, която Злати Hug е сложила вече.
При рускините прочетох нейната предистория.
За нея Онур сам бил написал следното:

„Не познавам това прекрасно ангелче. Както си минаваше наблизо, то настоя пред родителите си да пуснат ръката му и с бързи и стремителни крачки се приближи към мен и много силно ме прегърна. Почувствах се толкова щастлив, че краката ми се подкосиха. Това е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало от много време насам.“

Нева,  Hug вярно са притеснителни снимките от летището.
Имам едно радикално предложение. Халит да натовари всичките си бивши на самолета и да ги отправи възможно най-далече, че и ние да си починем от тях.
Само да не е някоя делова командировка на Джем и Зейно, че на Синочко, милия направо ще му избият балансите. Joy Joy Joy

ЗейАл не ги пускаме никъде да ходят, сакън.
Може да заминат само заедно, като преди това се сдобрят.

Общи условия

Активация на акаунт