ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 4

• 83 424
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Чужбина
Мен повече ме кефят как се забавляват. Тук особено. Майтапят се през цялото време. БТЕ /баш тарикат ефенди - демек продуцента Керем Чатай/ нещо ги закача да бачкат повече май. Синан да каже или някой друг по-информиран. Hug
Ох бееее...гледам ги и се хиля като зелка.

Тука се вижда, колко са по-дребнички мацките (с изключение на Дилан) и колко са високи наште хубавци (адвокат бей най-дълъг, Аличо е по-дребничък). А Саадет много хубава на това видео...и как се е залепила за Арас, хихи.

Трябва да видя кой е правил е каста за Чукура. Много добре си е свършил работата човека. Аз Арас си го обичам още от едно време, ама тука залюбих и Еркан К. Друг, който много обичам, е Метин (Cem Uslu). Много хубава игра прави, убедителен е. Ама нека Синан каже повече, че той превежда и има по-добра преценка за играта.

А на ей това се спуквам от смях:
https://www.youtube.com/watch?v=fFWXT0VZrSI
Еркан как му се натиска на Ямач Kiss

Синан беше пуснал нещо подобно на тая същата сцена, ама не мога да го намеря. Махнали са го от инста.

# 91
  • Хасково
Днес се провела 13 церемония на лицея Вефа
Най добър сериал-Чукур
Най добър актьор-Арас Булут Йинемли
Изгряваща звезда Еркан Колчак Кьостендил и за подържаща роля на Ръза

# 92
  • Ruse, Bulgaria
Трябва да видя кой е правил е каста за Чукура. Много добре си е свършил работата човека. Аз Арас си го обичам още от едно време, ама тука залюбих и Еркан К. Друг, който много обичам, е Метин (Cem Uslu). Много хубава игра прави, убедителен е. Ама нека Синан каже повече, че той превежда и има по-добра преценка за играта.

Аз какво да кажа за играта на актьорите. Всички хубаво си играят ролите. Но за мен Арас, Еркан, Ръза Коджаолу, и Йонер Еркан играят много хубаво. Йонер много добре се е справил с сцената на която убива Джемил.

# 93
  • Чужбина

Аз какво да кажа за играта на актьорите. Всички хубаво си играят ролите. Но за мен Арас, Еркан, Ръза Коджаолу, и Йонер Еркан играят много хубаво. Йонер много добре се е справил с сцената на която убива Джемил.

Синан, на 100% съм съгласна с теб, че Йонер прави виртуозна игра. Няколко пъти връщах да гледам тая сцена, когато убива Джемил. Йонер презсъздава изключително вътрешната борба на героя, катарзиса, който изживява. Трябва да видя, къде още е играл тоя Йонер да го гледам, че е превъзходен.
Арас и Еркан, и Ръза са ясни. Те са си родени таланти. Еркан в Кьосема не ми направи такова огромно впечатление, но в Чукур е просто брилянтен.

Днес се провела 13 церемония на лицея Вефа
Най добър сериал-Чукур
Най добър актьор-Арас Булут Йинемли
Изгряваща звезда Еркан Колчак Кьостендил и за подържаща роля на Ръза
Благодаря, Еми. Заслужават го нашите за 5 години напред да печелят награди.

# 94
  • Хасково
https://vk.com/video-154081063_456239208

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 10:23 от Емилия_Иванова

# 95

А бе да ти кажа за наръгана с нож в корема бременна жена Садиш ми изглежда твърде добре на снимката от болницата. Или теста е грешен, или наръгването е било леко. Не билийм, аби!

Чудото на Турската медицина ... те умрял съживяват, че едно боцкане в корема ли ще им се опре?  newsm78  Shocked

# 96
  • Ruse, Bulgaria

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 20:09 от Sinan Mustafov_397437

# 97
Чудех се кой ще обедини Кочовалъ брадърс за обща борба, а той бил Джем футболистчето. Да му се не надяваш?! И защо ще отмъщава на Ямач и Мангито като баща му го убиха хората на Джумали? Thinking
Сена я отвеждат в психиатрична болница вероятно. Или ще е за добро или братчето и съвсем ще я довърши.Rage

# 98
# 99
Синанджим,

Айдааа! Сега пък ще женят Акшин! Rolling Eyes А бе стига са ни занимавали с тия женички бе! Rage Две серии без Султан и снахи си отживях. Сега само Недрет липсваше. Rage Айде нЕма нужда! Те това ли ще е щастливата новина в къщата на Кочовалъ? Идея си нямам кой толкова ще е щастлив и усмихнат. Нещото което не харесвам в това дизи са женските образи. Само ме дразнят.

# 100
Сена в клиника май. За нея много ме е жал.

# 101
  • Ruse, Bulgaria

# 102
  • Ruse, Bulgaria
Хаштагът на 32. Епизод - По склона на ямата

Селим: "Днес или ще бъде последния ден на Чукур. Или нашия!"

Джеласун: "Ти не знаеш какво означава семейството."

Идрис: "Селим! Ела тук, лан!"

Селим: "Чукур го заобича повече от всички нас."

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 19:44 от Sinan Mustafov_397437

# 103
ОМГ! Тези двете седят в къщи и се въобразяват на лечителки! Flushed Остана да извадят голямата игла на Идрис и да зашият Садиш. Rolling Eyes

# 104
Аличовата Хале се уредила с ново дизи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт