Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 195
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit
т.е бяло с нюанс?

# 76
при мен е "пясъчно", тук го пишат "dover white", на стена хич не изглежда толкова бяло...

# 77
  • In Neverland
Точно за нещо като "пясъчното" на peneva_a си мислех, но може би една идея по-светло. Съжалявам снимка ми е невъзможно да кача в момента, но благодаря за предложенията.

# 78
Дай да видим гранитогтеса.

# 79
  • По света и у нас
Здравейте! Най-после имаме напредък у нас.Simple Smile След 10 дни ще започнат да слагат подовите настилки -горе и долу ще имаме дървен под/дюшеме, в кухненската част-между комина и зад стълбите, ще имаме настилка с тухли/в албумчето от линка съм качила пример от нета/. Питането ми е, какви плочки биха били подходящи за коридорчето и банята, които се намират зад комина и ще са непосредствено до дървения под? Най-много ме вълнува цветът, който добре ще се съчетава с дърво и тухли. До края на следващата седмица ще трябва да сме ги купили.
http://vodoley3007.snimka.bg/other/interior.5130477

# 80
Най-много ме вълнува цветът, който добре ще се съчетава с дърво и тухли. До края на следващата седмица ще трябва да сме ги купили.
http://vodoley3007.snimka.bg/other/interior.5130477

Някакви мръсно бели.
Ей тия бях гледала в Саем, Sandstone Almond, и бяха хубави, само не знам дали няма да е много шарено, като се наредят, трябва да се види
http://gayafores.es/71235_en/Sandstone-effect-ceramic-tiles-for-in-every-room/
Ето още едни
https://caem.bg/index.php?route=product/product&product_id=745

Може да погледнете и в ИнтерКерамос, там също има хубави плочки, може и да има нещо подходящо.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 23:40 от bflmp

# 81
  • По света и у нас
Благодаря ти, bflmp!  Аз си мислих за някакво светло сиво, което да е като варо-циментовата смес, свързваща тухлите на комина. Мъжът ми пък настоява за плочки с червенеещ цвят -като тухлите. Страхувам се да не стане голяма шарения и кичозно. Може би на място в магазина ще видим подходящите плочки...

# 82
Ние сме с дървено дюшеме и черен гранитогрес като камък. Всички роднини са ужасени. Joy Още не сме сложили дюшемето, за да снимам как стои прехода. При вас с тухлите и дървото по-добре нещо по-светло може би. Най-добре си вземете мостри и налагайте в магазините Simple Smile
Ние взехме гранитогреса от тоя магазин Керамише Класик. Имат много хубави италиански плочки, но и цените са високи. Ние взехме голямо количество и размер, който сега не е модерен (45 на 45), та ги купихме на нормална цена.
Ей от тая серия взехме ние, най-тъмните. Те имат изложен и най-светлия вариант май, може и тях да погледнете, имат и мноооого сиви плочки Simple Smile
http://www.ceramiche-classic.com/files/fl_pr_1/1/cat_tribeca702.pdf

# 83
  • По света и у нас
Наистина в посочените линкове има голям избор на плочки. Благодаря още веднъж!:smile: Само дето София ни се вижда далеч, а по интернет не съм сигурна, че ще направя подходящия избор. Близо до Пловдив сме, та може там да успеем. Не гоним модните в момента цветове, а такива, които с години няма да ни омръзнат, и същевременно да си пасват. Ще докладвам със снимки другия месец. Вашата комбинация на дюшемето с черен гранитогрес ми звучи интересно. Ще стискам палци да получите желания ефект!:smile: А роднините нека си коментират, важното е вие да си харесвате обстановката.

# 84
  • софия
Благодаря ти, bflmp!  Аз си мислих за някакво светло сиво, което да е като варо-циментовата смес, свързваща тухлите на комина. Мъжът ми пък настоява за плочки с червенеещ цвят -като тухлите. Страхувам се да не стане голяма шарения и кичозно. Може би на място в магазина ще видим подходящите плочки...
Бих търсиха тотално различен, контрастен цвят от този на тухличките. Нещо неутрално, което ще позволи тухличките и дървения под да бъдат акцент. Светло сиво  Simple Smile Много ми харесва пода с тухличките.

# 85
Аз пък бих продължила с една от двете настилки и в коридора, а вече банята да направя с различен под според самата нейна визия. Нямам поглед върху цялото помещение, но аз не харесвам струпването на много цветове и минимизирам преходите на настилките между помещенията. Страхотно става!

# 86
  • По света и у нас
drago_2008 и zvanche, благодаря ви за включването! Намерих снимка на коридорчето - снимано е от спалнята веднага след като ни направиха замазката.
Срещу комина се вижда част от касата на вратата към банята. Под прозореца ще има мивка за ръчното ми пране, до нея ще бъдат пералнята, сушилнята и малка тоалетна. Няма да има врата към коридора и мокрото помещение.
Мъжът ми сега като видя снимката и възкликна: "Като искаш сиво, хайде да оставим коридора така -на замазка". За него цветът му напомня за този на настилката в мазето -цимент и му изглежда незавършена работа.Sunglasses
Намерих в нета следната снимка, която изглежда добре с червеникави плочки.

Мисля си, дали да купим 1 кашон подобни, за да ги сравним на място у нас? Продават ли се на бройки? Така по-малко количество ще хвърлим, ако цветът не става.
Забравих да спомена, че всички стени ще са с бял латекс.

# 87
Здравейте, включвам се с въпрос и аз. Предстои ни ремонт на стар апартамент. Иска ми се пода в коридора, кухненско пространство и баня да е еднакво. Харесала съм гранитогрес винтидж стил и бели стени. А в банята бежови плочки от същата серия. Кухненски шкафове бели или ванилия с плот състарено дърво. Какво мислите, дали е удачно?

# 88
Здравейте, включвам се с въпрос и аз. Предстои ни ремонт на стар апартамент. Иска ми се пода в коридора, кухненско пространство и баня да е еднакво. Харесала съм гранитогрес винтидж стил и бели стени. А в банята бежови плочки от същата серия. Кухненски шкафове бели или ванилия с плот състарено дърво. Какво мислите, дали е удачно?

Добре ми звучи на мен. Може би бели шкафовете (но не от синкаво бялото) за да светнат на тези бежово-кафеникави цветове, макар че и ванилия става. Може би да измислите и цвета на стените и тогава да определите бяло или ванилия в кухнята.

# 89
Аз също бих избрала ванилия или кремаво бяло. Звучи като да имате план Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт