Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 780
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Много добре е, даже може и по-тъмно. Идеално се връзва и с пода.

# 151
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Страхотни сте, благодаря много.Може по- натам и цокъла да сменя с бял.

# 152
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Ох, аз помислих, че този цвят ще ти е плота и направо се зачудих от цветовата комбинация. Бялото става, това на стените е ок в такъв случай. Латексът на Боро ли е, че той има такава готова разцветка - май Африка се води. Аз нещо съм любител на готовите оцветени латекси, де да знам защо, струва ми се по-сигурно цветът да е това, което е показано на мострата и на кутията.
Да от Боро е латекса, но не е готов.Оцветиха ми го

# 153
Страхотни сте, благодаря много.Може по- натам и цокъла да сменя с бял.
С бял ще е много по-красиво. Огромна ще е промяната. Няма да съжаляваш. Боядисвай смело.

# 154
Така е чудесно

# 155
  • Варна
На мен не ми харесва, всичко е някакъв нюанс на бежово и кафяво:v:

# 156
  • Canada

И на мен не ми харесва. При положение, че шкафовете и пода са в една тоналност, този цвят на стените ми идва в повече.Сиво или синьо ще стоят много по-добре. Сивото то първата снимка си беше супер.

# 157

И на мен не ми харесва. При положение, че шкафовете и пода са в една тоналност, този цвят на стените ми идва в повече.Сиво или синьо ще стоят много по-добре. Сивото то първата снимка си беше супер.
Вкусове разни - на мен например сивото ми харесва с бяло и с тъмно дърво... но сиво и ванилия/магнолия/брюле ми е отврат!

# 158
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ами сега се обърках съвсем , в петък слагат белия гръб и белите плотове, и ще видя как ще седи цвета . Ще намажа и другата стена . В крайна сметка затова искам вашето виждане и съвет, защото нещо немога да се спра на цвят.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 13:13 от Вероника@

# 159
  • Canada
Вземи си няколко мостри и виж кой цвят ти харесва. Може и бяло, ако сте фенове на минимализма.
Съжалявам, обаче толкова кафяво в една стая не ми навява асоциации за кухня.

# 160
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Мисля само стената на кухнята да е такъв цват , а всичко останало да е многооо по-светло . Като е по-тъмен цвета така ще изпъква кухнята , или се бъркам?

# 161
И по моето аматьорско мнение става много бозаво с втория цвят, но аз лично не харесвам кафяво, а за светло кафявото по-добре да замълча. Може би бяло, ако харесвате бяло или друг цвят, от който ще има елементи в помещението.

# 162
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
другата част е хол с тъмни мебели- венге .Трапезната маса също е тъмна както и столовете

# 163
Ох, от тази снимка само на кухнята... и цветовете - на мен ми е прекрасно ванилия и тъмни стени, но всичко това плюс венге... ми идва в повече! Диван какъв и къде? И два цвята стени... докъде ще отрежеш цвета? Кухня и трапезария, стена на кухня (добре, но докъде отляво, отдясно?)... Тези стени в кафяво ми харесват много при всички мебели светли, но...
Помисли си за някакъв цвят. Виж това зелено например (в задната стая) пасва  и на ванилията (на преден план) и на венгето на трапезарната маса

Защо пък не и такова "живо" зелено (и на тази снимка има и ванилия и тъмно тип венге)

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 14:39 от peneva_a

# 164
  • Варна
Точно това кафяво ми навява др. асоциации, но да - на вкус и цвет товарищей нет.
Всичко е в топлия спектър и това не ми допада много, може би един студен цвят за уравновесяване, но да не бъде в чистата си форма, а сложен, с нюанс.
С мостри най-добре, има и визуализатори, които могат да помогнат.

Ще потърся някой, който позволява да си оцветиш от твоя снимка.

Общи условия

Активация на акаунт