Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 781
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
днес няма да успея , но утре ще се опитам да снимам цялото помещение . За да ви е по-ясно и на вас .

Doris- добра идея е това с оцветяването от снимка

# 166
  • Варна
днес няма да успея , но утре ще се опитам да снимам цялото помещение . За да ви е по-ясно и на вас .

Doris- добра идея е това с оцветяването от снимка

https://www.sherwin-williams.com/visualizer#/active/scenes

# 167
Еми аз затова предимно в бяло си боядисвам навсякъде! Да няма драми и изненади.

# 168
  • In transit
И на мен не ми харесва с кафявото, слива ми се. Аз съм за неутрален цвят на стените, а с мебели венге, бих заложила на бяло или някакъв нюанс в бялото.

# 169
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Добро утро . Успях да снимам на бързо останалата част от помещението. Само да кажа , че другите мебели , след няколко месеца също ще се сменят с по -светли.Но поради финансовата част за сега остават така , на есен ще започнем с обновяването им.
Скрит текст:
, , , ,

Дано не съм досадна със снимките .

# 170
  • In transit
Аз пак съм за бяло в някакъв нюанс.

# 171
С този бял остров в средата (и то доста голям), както и с планираната подмяна на мебели със светли вече мисля, че трябва да има цвят. Но не бледичък, защото светлите мебели съвсем ще "забозят" стаята (тъмното бежово е прекрасно до кухнята, но... ако го искаш за цялата стая трябва другите мебели да са бели и дивана да е цветен... с разноцветни възглавнички и цветен килим).
Освен зелените стени в предишния ми пост (по-скоро второто по-интензивното)  предлагам и:
Скрит текст:

или дори още по-тюркоазено...
Ако не обичаш зелено и синьо - виж някой вариант на изсветлено бордо/бургунди:
пепел от рози

И с тях килима да не е бежов (сливащ се с пода)... и нещичко върху дивана (предполагам той няма да се сменя, а само секцийката и масичката...)
Вземи си линка, който ти изпрати Дорис и сменяй на снимките Hands V

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 09:26 от peneva_a

# 172
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
С този бял остров в средата (и то доста голям), както и с планираната подмяна на мебели със светли вече мисля, че трябва да има цвят. Но не бледичък, защото светлите мебели съвсем ще "забозят" стаята (тъмното бежово е прекрасно до кухнята, но... ако го искаш за цялата стая трябва другите мебели да са бели и дивана да е цветен... с разноцветни възглавнички и цветен килим).
Освен залените стени (в предишния ми пост) предлагам и:
Меката мебел ,наистина може и да е по тъмна не светла за да не се слива , добра идея. А сега какви завеси да сложа-естествено черните ще се махнат .

# 173
Меката мебел ,наистина може и да е по тъмна не светла за да не се слива , добра идея. А сега какви завеси да сложа-естествено черните ще се махнат .
Пусках идеи докато си писала това (в горния пост).
Първо си избери цвета на стените, а после пердетата.
Ако стените са интензивен цвят, завесите може и да са ванилия (с дискретна шарка или без), ако са бледи почти бели, завесите трябва да са цветни (може и пъстри...)..

# 174
  • Варна
Добро утро . Успях да снимам на бързо останалата част от помещението. Само да кажа , че другите мебели , след няколко месеца също ще се сменят с по -светли.Но поради финансовата част за сега остават така , на есен ще започнем с обновяването им.
Скрит текст:
, , , ,

Дано не съм досадна със снимките .

Страхотни таванни корнизи и елементи! А кучо е прекрасен! На мен тъмните мебели не са ми проблем, дори ми харесва да има някакъв център!

Забравих! Гранита на мен ми харесва, аз харесвам повечето естествени материали, природата си знае работата Simple Smile
Но този точно е и много практичен за кухня особено.
Добра комбинация на беж е тъмно синьо navy, ако се сменя дивана може в тази палитра и пердетата.
В този случай това ще е акцента и стените може да са с цвета на кухненските шкафчета.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 09:57 от Doris

# 175
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ

Doris -благодаря .
За сега мисля да заложа на кафяво -бежавата гама . Както съм започнала с боядисването . Затова и завесите да мисля да са в такава тоналност- дали ще е добре . Аз съм за по дръзките цветове, като по -горните снимки ......,но на мм няма да ги одобри-липсва му въображение

# 176

Doris -благодаря .
За сега мисля да заложа на кафяво -бежавата гама . Както съм започнала с боядисването . Затова и завесите да мисля да са в такава тоналност- дали ще е добре . Аз съм за по дръзките цветове, като по -горните снимки ......,но на мм няма да ги одобри-липсва му въображение
В такъв случай - подови бели первази, че слива стената с пода така!
При този цвят стени - светли плътни завеси, по възможност шарени.
Скрит текст:
нещо такова
и възглавнички на дивана в това, плюс дюс зелени, сини и розови... килими (нали са два - на трапезарията и пред дивана?)  в единия от цветовете...

Ако не можеш да се осмелиш чак толкова, нещо такова става, но пак със светил килим като на него да има някакъв декор
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 10:31 от peneva_a

# 177
  • София
Фризът стои много красиво, нека да е по-контрастно и да изпъква, но и да не е твърде наситено, за да не смалява помещението.

Ако останеш на бежово-кафявата гама, можеш да вкараш един ярък цветен елемент като възглавнички и завеси, за да не е скучно. Blush
За бели первази и аз подкрепям.

# 178
  • Варна

Doris -благодаря .

Ние хубаво даваме съвети, но трябва да ви е комфортно на вас, защото е стресиращо когато нещо е извън зоната ти на комфорт.

Според мен няма да е лошо да боядисаш точно като кухненските шкафчета, ако имаш парче от вратичките, може да наложиш на каталозите, на мен ми е голям проблем да избирам без нещо за сравнение от тези мъъънички картончета.

Може и в бяло.

# 179
Вероника, според мен масата и столовете може да ги сложиш бели като кухнята, но мебелите в холовата част може да ги направиш като цвета на плота на кухнята. Цветни завеси биха стояли много добре, но трябва да се напаснат с цвета на меката мебел, която ще изберете.
Би ли качила снимки на кухнята след поставяне на плота и гърба?

Общи условия

Активация на акаунт