Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 703
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте момичета! Бих искала вашата помощ, защото не мога да реша какви пътеки да сложа в спалнята. Много си харесах шарените пердета, но съм предполагала, че ще е толкова труден избора на пътеки. На снимките се виждат старите, които нещо не ме кефят.
Скрит текст:
Мисля си, че най-добре ще пасват розови пътеки, но ми идва скучно. Какво мислите за лилави или петролено зелени, например?

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 15:02 от eli_diva

# 631
Здравейте момичета! Бих искала вашата помощ, защото не мога да реша какви пътеки да сложа в спалнята. Много си харесах шарените пердета, но съм предполагала, че ще е толкова труден избора на пътеки. На снимките се виждат старите, които нещо не ме кефят.
Скрит текст:
Мисля си, че най-добре ще пасват розови пътеки, но ми идва скучно. Какво мислите за лилави или петролено зелени, например?
Може нещо зелено да, но трябва да се нацели точния нюанс.Ама после къде ще ги дирите Simple Smile?

# 632
Аз искам да споделя нещо за моите стени с триъгълниците; на който му се чете де  Simple Smile:
Скрит текст:
Да кажа какви грешки си открих в процеса и бих ги избегнала при следващ проект
1. Тъй като първо нарисувах формите с молив по стената и после минах по тях с бял латекс, когато той изсъхна не ми харесаха. И боядисах отново цялата стена бяла-2 ръце
2. Поради горното(+свършването на латекса+ нетърпението ми) стената не стана много и еднакво бяла, което се отрази малко на линиите ми, въпреки че не личи и изглеждат бели.

И според мен най-лесно ще се правят ако стената си е цялата бяла/или там каквито ще са линиите/, защото с тиксото по-лесно се "преправят".
3. Според мен цветовете в левия и десния край на стената ще стоят по-добре ако са контрастни със съседните стени, или поне да са отделени от тях с бяла "линия"
И въпреки всичко, както казах, много си я харесвам, както всички у нас. Даже в неделя сигурно ще измислим с майка ми нещо за нейния хол  Laughing )

# 633
Скрит текст:
А защо изобщо пътеки??

# 634
  • Пловдив
Защото е спалня и по-уютно е пътеки, според мен....

# 635
  • Варна
eli_diva недей така с розовото, стените ти са достатъчни. Според мен става множко, то е ясно че не съм фен на този цвят, но и мъжкото присъствие в спалнята едва ли.

# 636
Ели, и аз съм за зелено, ама е малко задължаващ цвят. Може да е трудно да намериш подобни. Мисля, че и сиво би отивало, ще изпъкват повече завесите в стаята по мое мнение.

# 637
Много хубава детска стая, vvessellina!

Момичета, имаше едно време едни разтегателни маси, с допълнителен плот по средата, с крака, които се махат /за да стои масата зад завесата в хола прибрана и се вадеше само за гости или за празници, това при родителите ми/. Дали сте срещали нещо такова в по-съвременен вариант?

Нещо такова ли https://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Extendable-tables/ … n-50507/10290221/

# 638
Определено едноцветни пътеки и не розови.... според мен.

# 639
Едноцветни, в същото зелено. Или никакви.

# 640
Едноцветни, в същото зелено. Или никакви.

На същото мнение съм и аз.

# 641
  • Варна

polin_a може би има предвид по-скоро нещо от сорта на сгъваемите маси за кетъринг?

Или нещо по-тясно при сгъване за да се събира зад перде?

# 642
  • София
Според мен има предвид нормална разтегателна маса за трапезария, просто краката се монтират с по един болт и гайка и се свалят лесно.

# 643
  • Бургас, София
Не мога добре да преценя другите цветове по пердето, но ми се струва, че има някакво тъмно лилаво или вишнево. Според мен това е добър цвят - тъмен, за да се откроява от светлия под, да не е розово - тъй като имате твърде много от него, да не е зелено - твърде трудно за нацелване и също имате доста от него в пердето.
Друго предложение - да боядисате стените в бяло или нещо много светло, което ще открои и пердето. Това го казвам без да знам какви мебели и други цветове имате в стаята, съответно може и да не е приложимо или пък да не ви се занимава.

# 644
  • Варна
Според мен има предвид нормална разтегателна маса за трапезария, просто краката се монтират с по един болт и гайка и се свалят лесно.

Да, тя може да каже, но останах  с впечатление, че ѝ е необходимо само когато има гости, ако това не се случва често, чудесна работа ще ѝ свърши една кетъринг лека маса, като се сложи покривка има ли значение каква е масата под нея? Wink

Общи условия

Активация на акаунт