Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 133
  • 694
  •   1
Отговори
# 345
  • Брюксел / София
Да бе Филип ей така ще откаже 100 000. Ако се замислите по време на целия сезон Ангелов разчиташе много повече на Дани отколкото на Филип. Дани му беше  като дясната ръка във формата и поне за мен решението му е напълно логично.

Ама те парите едва ли са подарък: Дани ще си скъса д-то от работа. Докато Филип има собствен бизнес. Както и да е! Честито на Дани, а Филип спечели хората. Не е само добър готвач,а изглежда и готин човек.

# 346
  • Варна
Изобщо и грам не съжалявам, че спечели Дани. На Филип ще му е сто пъти по-добре да работи сам за себе си. Всичко това си беше супер реклама за него. И за Дани се радвам, да си готви с удоволствие и да си сбъдва мечтите му пожелавам. И ще чакам втори сезон с нетърпение, защото шоуто си заслужава!
Аз малко съжалявам...но съм съгласна Blush

# 347
  • 221B Baker Street
Ами, аз викам, от тук направо да се местим в Черешката!!! Grinning

# 348
  • ВАРНА
 Почивните дни,когато във Варна се проведе Улицата на готвачите, Филип не можеше да смогне,за да се снима с феновете си.Само спечели от участието си.

# 349
Да, съгласна съм и аз, че този вариант е по-добър за Филип! Да се развива сам, както на него му харесва, а не като чирак някъде, определено е по-добре и за него, и за нас, които сме по-наблизичко Wink

# 350
Да бе Филип ей така ще откаже 100 000. Ако се замислите по време на целия сезон Ангелов разчиташе много повече на Дани отколкото на Филип. Дани му беше  като дясната ръка във формата и поне за мен решението му е напълно логично.

Ама те парите едва ли са подарък: Дани ще си скъса д-то от работа. Докато Филип има собствен бизнес. Както и да е! Честито на Дани, а Филип спечели хората. Не е само добър готвач,а изглежда и готин човек.
100 000 плюс осигурено работно място си е голяма награда особено в днешно време. Много ясно, че трябва да работи, никой не е прокопсал с мързел.

# 351
Дани спечели парите, но и заробващ договор.Ще бачка до скъсване за Ангелов.Лошо няма.
Според мен изключвайки парите, дивидентите за Филип са по големи.
Рекламата е огромна, има разработено заврдение, сега се сдоби и със огромна слава и много фенове.
Е това ако не е награда.

# 352
  • София
А да, от фоа гра, стриди и френски петлета да се метнем на авокадо, пилешко и бисквитена торта.  Laughing Аз не ща.  Crossing Arms

# 353
А да, от фоа гра и френски петлета да се метнем на авокадо и пилешко.  Laughing Аз не ща.  Crossing Arms
Ами къде отиваме тогава.
На есен във Фермата.Само дано Нина не реши да се прави на земеделец.

# 354
  • 221B Baker Street
А да, от фоа гра, стриди и френски петлета да се метнем на авокадо, пилешко и бисквитена торта.  Laughing Аз не ща.  Crossing Arms

Айде де! Джулката ше прави кавърма от сьоНга! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
Ангелов избира човек, който да води екип. Усещах, че това е Дани. Филип е прекалено добър за тази позиция. Романтик, можещ но малко трудно овладяващ хората си.
Обърнахте ли внимание как си тръгваха отборите от кухнята? На Дани бяха усмихнати, доволни. На Филип с усещането за умора. Не знам дали е режисирано, но това е важно, поне за мен. Важното е, че се забавлявахме.

Беше ми много приятно да споделям мнения тук и да Ви чета Hug
Очакват ни следващи формати.

# 356
  • Ню Йорк
Жалко за Филип, но пък и Дани си го заслужи Simple Smile И наистина има логика Филип да не си зареже бизнеса, за да работи за някой друг, а за Дани е ок тази оферта. Жалко, че няма да мога да опитам от манджите на Филип  Embarassed

# 357
  • Русе
А те защо не му връчиха чека с парите на Дани? Незаслужено спечели, ама нищо не можем да направим. Задължително като отида във Варна ще посетя ресторанта на Филип. Уникален човек! Пожелавам му само успехи занапред.

# 358
# 359
Не знам за вас, но аз се чувствам някак прецакана, че изгубих три месеца да гледам шоОто и накрая този финал.  Rolling Eyes  
Филчо, голям си бе!   Hug

Не сме от Варна, но това лято като се приберем в България планираме да посетим ресторанта на Филип и ние.  chef

Общи условия

Активация на акаунт