Но пък клюкарска душа не трае.
/. Сигурна бях, че Нина ще отпадне снощи - Виктор нямаше друг полезен ход. Изчетох ви, и съм горда, че съм спомената и аз в онзи пост, който и да е авторът му-това означава, че се чете това, което пиша, но за съжаление не се разбира правилно, от което всъщност не съм изненадана.
, но пък току виж ти помогнало да се пребориш с многото злоба и негативна енергия, която си натрупала и излъчваш, и това си личи. Съжалявам за обидите към децата ти, аз не съм си позволила да го правя, но има всякакви хора. Влизайки в такъв формат и държейки се по този начин, би трябвало да си подготвена за всякакви коментари. Не знам дали имаше отпаднал участник, който да те спомена с добро /освен Гичка - същата Гичка, която ти обиждаше редовно и грозно пред камера/- само това би следвало да е показателно за теб, все пак това са хора, които са живели три месеца с теб и малко или много са те опознали. Така че вземай се в ръце и действай.
Но пък клюкарска душа не трае. 

Не помня тук някой да е обиждал, а и изобщо споменавал децата й. Коментираме само и единствено поведението й. Е, има и такива, които си позволяват да коментират външността и физическите й качества, но това, само по себе си, говори за липса на възпитание и умствен багаж.
Да не говорим за ох, лошо ми е, ох, ох... Препоръчани теми