Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 64 970
  • 694
  •   1
Отговори
# 555

А на голямата "звездЪ Михова"  не ѝ стигнА порцията на финал, ми за 1 лъжица грах се заяде.
Да, много ме хвана яд, ненаяла се #Cussing out....можеше да си премълчи, аз лично бих премълчала! bowuu

# 556

А на голямата "звездЪ Михова"  не ѝ стигнА порцията на финал, ми за 1 лъжица грах се заяде.
Да, много ме хвана яд, ненаяла се #Cussing out....можеше да си премълчи, аз лично бих премълчала! bowuu

Аз мисля, че беше нарочно акцентирано, за да се утежнят грешките на Филип.

# 557
Отдавна написано от мен не е било обект на подобен "литературен" обзор. Харесвам хора, които винаги са прави и всеки, който не е на тяхното мнение, трябва да е оплют. Радвайте се и се веселете! Каквото и да работите- нека собственото Ви достойнство и чест в работата Ви водят. Пък нека сме на различни мнения за една телевизионна продукция.

# 558
  • Другата България
Кой и кога те е оплювал? Laughing Така, както ти каза своето мнение, така го направих и аз, и никъде не съм споменала, че не си права. Предполагам, може?
Навсякъде говореше в мн.число, та ми стана любопитно кого другиго визираш - ти не каза.
И ми стана смешно за снобарията, с което отново не съм съгласна.
Колкото хора - толкова и гледни точки, не е нещо нечувано.

# 559
  • София
Аз не разбирам защо продължавате да се ядосвате пък вие? Гледах ги при Гала, гледам му и страницата на Филип - много добре и доволен си изглежда, с Дани и Светла са започнали общо начинание и никой с никого не се конкурира. Кой какво заслужавал ние няма как да знаем, но ми се стува твърде много подценяването на Дани Спартак. Щом Филип го харесвате толкова много и той е приятел с Дани, съответно вторият явно не е чак толкова зъл и лош колкото го изкарвате. Всъщност, не съм чула негативни коментари за него от участниците, за разлика от Нина, примерно.

# 560
А не, не смятам, че щом Филип е приятел с Дани, трябва автоматично да го харесам и него. Simple Smile

# 561
  • София
Е аз това никъде не съм го казала. Единствено споменах, че най-вероятно Дани не е това, което виждаме на малкия екран. Явно характерът и държанието му не са отвратителни, щом е приятел с участници, които повечето от нас харесват. Защо никой не тръгне да прави праекти с Нина? Е...

# 562
Това, че Филип е приятел с Дани нищо не значи! На мен не ми допадат Хара тип Дани....не, че е лош готвач или нещо, не ми е приятен темперамента му, изказванията му и представянето на ястията!

# 563
  • ВАРНА
 Мисле,че ще се насладим на Нинчето в Бай Вип.Няма да изпуснат таквази блага женица.Биха били прекрасна двойка с готвач Петров.

# 564
  • Испания
Мисле,че ще се насладим на Нинчето в Бай Вип.Няма да изпуснат таквази блага женица.Биха били прекрасна двойка с готвач Петров.

+ Луна и Нордел

# 565
  • Другата България
 Stop Дай един от твоите емотки /плюещ си в пазва/ против лоши гледки и хора. Laughing

# 566
  • Испания
Stop Дай един от твоите емотки /плюещ си в пазва/ против лоши гледки и хора. Laughing

Още не съм открила такъв.

# 567
  • Варна
Ох, че ме развеселихте... липсва и една Людмила Захажаева в отбора и сеирът просто ще е на галактическо ниво. Grinning

# 568
  • в резерват

За такова се вади чесъна

# 569
  • Испания

За такова се вади чесъна

Плитките са ми под ръка. Ама Мери търсеше специално емотиконче, та...

Общи условия

Активация на акаунт