Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 140
  • 694
  •   1
Отговори
# 180
На същото мнение съм.

# 181
  • Другата България
 Laughing Ти пък, кой ще те "убива", за какво, нали си говорим, всеки казва какво мисли и как вижда нещата.
Филип е и най-технически подготвения играч, и Виктор го каза. Много знае и може. Заслужава да спечели, да. Дано шестото ми чувство ме лъже.

# 182
Никой никого няма да убива. И аз довечера ще викам за Филип.

Макар, че не е сигурно дали довечера ще мога да гледам, или на запис, но от вас ще знам кой е взел приза.
Филиииип!!!

# 183
Твърдо съм за Филип, изключително ми е симпатичен и го намирам за много креативен готвач.
И аз така смятам......! Филката е шест....! chef

# 184
  • София
Хайде наш`тееееееееееееееееееееееееееее!
Отивам да си правя плакат.

# 185
Някой да знае каква зодия е Ангелов?Благодаря предварително.

# 186
  • Другата България
Телец мисля, че е.

# 187
Аз си спомням как Дани тарикатееше и подвикваше на Иван заедно с останалите, и му излезе името Дани Простак, та изобщо не съм за него.

# 188
Всички колективно спряхме да се дразним на дани простак може би заради твърде силната ни омраза към Нина.   Grinning Все пак си може човека не е толкова злобен  откакто видях бебенцето му  вчера и как се разплака горкия вече съвсем не мога да му се нервя.. Дано спечели Филипчо де Heart Heart

# 189
  • София
Кой беше споменал, тук или в бука,че Филип работел в Гранд Мола във Варна.На победителя кога ли му започва договора?

# 190
  • Испания
Наистина ли ще готвят с бившите си съотборници - онова злобното кой ще се прежали с него  или Ангелов ще ги разпределя.

Hell's Kitchen Bulgaria

Вчера Филип и Дани получиха задача да измислят авторско 4-степенно меню, което да се сервира на гостите на големия финал. 🍱👑 Те ще приемат задачата много лично, без да подозират, че още на следващата сутрин ще посетят един от ресторантите на шеф Ангелов, където ще трябва да впечатляват с уменията си в кухнята не кого да е, а топ готвачите там. ⭐️💯

Hell's Kitchen Bulgaria

Тази вечер бившите участници ще се завърнат в Hell's Kitchen Bulgaria, за да помогнат на финалистите да издадат най-важната си вечеря по перфектен начин. 🎯🙏🏻 Ролята на Филип и Дани ще бъде да контролират двете кухни в ресторанта и да бъдат безкомпромисни в издаването на идеалните чинии. 👊🏻⏰ Кой от двамата шефове ще успее да събере мислите си в най-решаващия момент от надпреварата?
😎🏆

Шеф Ангелов: Впечатлен съм от всички участници, но ще избера най-добрия

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/shef-angelov-vpechatlen-sy … j-dobriia-6082656

Кой ще е големият победител в Hell's Kitchen?

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 19:21 от smileys

# 191
Какво ще кажете за новата визия?

# 192
Какво ще кажете за новата визия?

Сладур.

# 193
  • Другата България
 Shocked doh smile3555 smile3511
Изобщо не ме кефи, ама никак.

# 194
  • Испания