Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 097
  • 694
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Накрая бях сигурна, че Филип няма да спечели. Той е класи над Дани Спартак, нямаше да подпише с Ангелов. И последния го усети, затова и не му даде наградата. Вярно - вчера Дани Спартак се справи една идея по-добре, но само защото менюто му беше по-лесно и защото все пак зависеше и от други хора. Той е предвидим и лесен за обработване готвач.
Разбра ли се всъщност за кой са гласували гостите?

# 406
Разбра ли се всъщност за кой са гласували гостите?

Те не са гласували кое меню е по-добро, защото не са опитали и двете менюта. Само са писали рецензии за едно от двете менюта - половината гости за менюто на Дани, другата за Филип.

# 407
Аз пък се опитвам да намеря ресторантите на Ангелов, но нещо не ми се получава.
Иначе бях повече за Филип, но шеф реши друго. Да му е честито на Дани Спартак.

# 408
Да му е честито на Дани, но Филип е много напред, само да не се вълнува толкова.

# 409
  • София
Аз пък се опитвам да намеря ресторантите на Ангелов, но нещо не ми се получава.
Иначе бях повече за Филип, но шеф реши друго. Да му е честито на Дани Спартак.
Единият е в Лозенец - ул. Любата 13, вторият е в хотел Сенс на бул. Цар Освободител. Това е сайтът https://chefs-bg.com  Peace

# 410
Благодаря ти, Reinа Simple Smile

# 411
И аз бях за Филип, но не съм разочарована. Даже се радвам, че до финал стигнаха най-силно представилите се до момента, а финалът беше равностоен. И двамата печелят в крайна сметка.

# 412
  • София
Още в началото е започнало да се говори между участниците кой ще е победителя, имали са подозрения дори, че се познават с Ангелов доста преди формата.
Нищо чудно, повечето готвачи в София се познават. Общо-взето се въртят едни и също по различните ресторанти.

# 413
С риск да ме набиете... Моля, някой, който е в час да ми обясни името Дани Спартак псевдоним ли е ... какво е? Търсих назад по темите, но не открих.
Иначе снощи хем бях за Филип, хем се зарадвах, че не спечели. Човекът си има разработен бизнес и не го виждам да дойде в София баш при шеф Ангелов. Макар че прочетох едно мнение, че трябвало да разделят наградата - 100 000 лв. за Филип, а договора - при Дани... Има някаква логика Smile

# 414
  • София-Младост
Дани е собствено Спартак е бащино име.

# 415
Аз пак да питам за яйцето на Филип.Joy
Снощи май го даде на Ангелов.
Нали е френски възпитаник. Яйце на френски е oeuf.  Неговият ресторант как се казва?

Иначе, и двамата заслужаваха да спечелят.

# 416
  • София-Младост
Яйцето е значка подарък от приятелката му.
По-назад някой даде линк към ресторанта му, нищо общо няма с яйце Simple Smile

# 417
Ясно, мерси.

# 418
Дани е собствено Спартак е бащино име.

Благодаря за инфото.... Не ми стана ясно защо всички са с извезани собствени имена на куртките си, а само той е и с бащино име... Та затова питам

# 419
Прегледах менютата в ресторантите на Ангелов. Само на мен ли ми се струват леко елементарни?

Общи условия

Активация на акаунт