Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 120
  • 694
  •   1
Отговори
# 390
И аз мисля, че Филип има капацитета да се развие до следващия Шеф - ментор, еталон за качество и водещо лице, което му и пожелавам. А не само редови готвач, било то и главен.
Това много ми хареса, присъединявам се!
Някой не е ли писал на страницата във Фейсбук, че и Бг-мамите са фенки на Филип Grinning

# 391
  • Велико Търново
И аз бях за Филип снощи, но хайде, чак пък с такива крайни изказвания към Дани Спартак... Stop Загуби надпреварата с Филип в ресторанта на Ангелов само с един глас, не с 0 точки. Видимо презентациите му бяха много впечатляващи, а явно и на вкус ги бива - ние няма как да знаем, още повече че самият Филип признава това.Освен това, бързо се съвзема когато трябва да ръководи кухнята, както видяхме снощи. Изобщо, смятам, че битката беше напълно равностойна снощи, и както отбеляза шефът, много трудно е да си избере един от двамата финалисти - в сравнение с останалите участници, единствени те двамата показваха много знания, умения и техники, имаха си и падения, разбира се, което е нормално. Характерите им са различни, но това също е нормално...Изобщо, удоволствие ми достави снощния епизод и бях доволна от това, кои готвачи се класираха за финала - който е да беше спечелил, си заслужава/макар да симпатизирах повече на Филип/.

# 392
  • София
А някой замисля ли се колко струва на Филип безплатната реклама, която направи в шоуто и дали не е много над 100 000 лв. В края на краищата Дани става един от многото готвачи на Ангелов, а Филип развива собствен бизнес и една реклама му е добре дошла.

# 393
  • Варна
дядо хаджия, абсолютно съгласна. Даже мисля, че абсолютно всички спечелиха много повече от обещаната награда. Може би Нина малко пострада от участието си. Нямам идея каква е в реалния живот, във формата обаче много я очерниха. По сценарий ли хвърлят реплики пред камерата, искрено ли си ги мислят не знам, но образът Нина, който ни поднесоха в предаването се превърна може би в най-омразния готвач от всичките сред широката аудиторията. Аз толкова много хейт и негативни коментари по нейн адрес не бях чела в мрежата.

Иначе финалът много ми хареса. Предишните епизоди леко монотонни взеха да стават, само менюто на Ангелов, магрета, стекове, мидиъм, реар, газ, ела тука, това кой го прави... само това чувах като фон... а и хвърчащи посуди и летящи чинии също. Grinning Симпатизирах на Филип, но и Дани добре се справи. И двамата ме впечатлиха с идеи и рецепти. И наистина кой всъщност е големия победител, този който реклама си направи или този, който се продаде като роб на Ангелов за 100 бона?

# 394
  • Другата България
Ееее, айде сега,
.....или този, който се продаде като роб на Ангелов за 100 бона?
, продал се бил като роб! Stop Като почнете да се изказвате неподготвени, чак смешно ми става. Искал го е, борил се е три месеца, спечелил е, доволен е. 33uu Чак пък роб...
Иначе за снощи - много мразя да съм права, особено когато не го искам, ама на, познах. Някак беше ясна тази победа на Данко, такива индикации имаше почти през цялото предаване, а от последните епизоди и съвсем си личеше. И като се замислиш, е по-логичния избор. Всичко сте казали, да не преповтарям. Дани има още много какво да научи и смятам, че ще го постигне в ресторанта на Виктор, и то далеч не като роб /те всичките снощи на роби приличаха/, ще се ошлайфа и развие. А Филката си е развит вече, има всичко, или почти всичко - и знания, и умения, и опит, и бизнес - този формат само му помогна всичко това да блесне и да изпъкне, както и да стане известен и на тези, които до сега не са и чували за него. Само ползи извлече, и за това и той е победител. Като прибавим и възпитанието и характера му /още помня обаче онова за изпълзяването на Иван Sunglasses Mr. Green/, виждаме един успял млад мъж, който ще върви само напред и нагоре за в бъдеще. Късмет пожелавам и на двамата занапред!
Не смятам, че е екипът снощи е провалил Филип. Просто Ангелов си беше решил предварително. А и менюто на Филип беше една идея по-засукано, освен това той държеше всичко да "пипне" сам....

# 395
  • Испания
Chef Filip Spasov

Беше страхотно изживяване!
Много съм горд! Следва продължение !

# 396
  • Варна
Ееее, айде сега,
.....или този, който се продаде като роб на Ангелов за 100 бона?
, продал се бил като роб! Stop Като почнете да се изказвате неподготвени, чак смешно ми става.,

То и на мен ми става смешно някой като не разбере аналогията или метафората ми. Самият Виктор Ангелов откъде мислите е тръгнал? Изведнъж му паднала тухна на главата и като се съвзел от шемета установил, че е пълен с идеи, рецепти и умения ли? Чиракувал и той, та пушек се вдигало. И да, Дани точно същото си е искал от самото начало, да попадне в среда, където са се шлифова. Сравнението, което някои хора за убидно приемат явно е за да се изтъкне именно ползата от второто място на Филип и уж загубата му.

До тук с това "смешно ми става", на мен вече ми става ядно, че абсолютно едни и същи локуми дъвчем, едно и също мислим, ама ей така за спорта да се посръчкаме малко и да си репликираме. В детската градина ли сме?

# 397
За мен остава горчивия вкус за поредното нагласено шоу. Щом от началото се е знаело кой е победителя за какво повече да говорим. За справа ще кажа, че в първия Мастър шеф познавам двама от участниците, единия дори стигна до тройката, ми не беше нагласено. 😒

# 398
  • Другата България
До тук с това "смешно ми става", на мен вече ми става ядно, че абсолютно едни и същи локуми дъвчем, едно и също мислим, ама ей така за спорта да се посръчкаме малко и да си репликираме. В детската градина ли сме?
Rolling Eyes Тоест, казваш ми какво да пиша? Хайде малко смекчи тона, че наистина ще помисля, че сме не в детската градина, ами в първи клас.
Нито те ръчкам, нито имам намерение да го правя, нито ми е убидно.
Казвам с какво не съм съгласна и това, което аз мисля.
Надявам се, може?

# 399
Дани може да взе наградата, но истинския победител си е Филип.
Също вярвам, че няма да спре дотук и ще продължи да се развива.
За безплатната реклама- какво безплатно има в това три месеца да работиш  под напрежение и да доказваш ежедневно, колко си добър и по-добър от другите.
Дани остави много неприятно впечатление от началото, после се опитаха да му замажат образа и облагородят образа сценаристите,когато е станало ясно, че той спечели,  явно в някаква степен им се получи.

А отборите си изиграха роля, Филип като че ли не го харесваха почти всички защото очебийно беше силна конкуренция.Както и имаше ненатрапваща се индивидуалност, която Ангелов така и не успя да пречупи, предполагам това е натежало в избора.

# 400
  • Варна
Merri_An, смекчавам тона веднага и се извинявам ако по-твърд е прозвучал или дразнещ на първо четене. Въобще не целя наклон да давам кой какво да пише, аз също не позволявам да ми казват какво да пиша и кога да го пиша и лесно по гръб не падам, затова и отреагирах на твоя коментар, който към мен беше насочен в първите си редове. Без повече обяснения и от едната, и от другата предлагам, ако приемеш опита за примирие ще се радвам. Коя какво писала, пък как го мислила, пък кой как го разбрал да забравим. Повечко усмивки викам аз. Simple Smile ОК?

ARIA*, поради същия горчив привкус, че може би е нагласено ги гледам тези предавания с известна степен хладнокръвие. Не си издигам фаворити, не се дразня на може би умишлено представени като дразнители участници. Старая се единствено и само ползи да извличам някакви докато се разтоварваме с мъжа пред телевизора вечер. Че няма да се заровя в готварските книги или на кулинарни курсове да тръгна е ясно, нямам нито нужния талант, нито необходимото време, но ей така докато гледаме сеир там някакъв режисиран нещо като идейка може да ни поднесат освен доскучалата вече шопска салата.

# 401
  • Велико Търново
Къде и кой каза, че от самото начало бил ясен победителя? Нещо съм изпуснала май....А това, че повечето имаха предположения заради уменията на Дани и Филип, е друг въпрос...Винаги, когато в някое шоу не спечели любимеца на даден зрител, шоуто става нагласено Smile

# 402
Аз го обясних в скрит текст преди няколко дни.

# 403
  • Другата България
Повечко усмивки викам аз. Simple Smile ОК?
Ок, няма проблем. Peace Grinning

# 404
Ето страницата на шеф Филип във фейса, може и от предаването да са я направили:
https://m.facebook.com/ChefFilipSpasov/?tsid=0.645312201535857&source=result

Това предполагам е заведението му:
https://www.bistro-europe.com/filip-spasov.html

Общи условия

Активация на акаунт