Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 125
  • 694
  •   1
Отговори
# 375
Нищо не е загубил Филип. Напротив, само позитиви получи от това предаване. А и като му гледам постовете във Фейсбук, никак не страда. Simple Smile

# 376
  • sofia
И на мен, чисто човешки Филип ми е симпатичен, а Дани не толкова....Но...Дани е по-добрият шеф. Съумя да си направи меню, което макар да бе по-малко бляскаво, да е по силите на помощниците му, както и да се вмести във времето. Филип е творец и артист, но не се справя под напрежение.
П.п. Детето ме навива да се запиша на кастинга. Но и аз не се справям добре под напрежение, та се замислям...

# 377
  • Ню Йорк
Тези, които сте от Варна да минете да хапнете през ресторанта на Филип и заради такива като мен дето скоро няма да отидат Wink

# 378
Ангелов избра по-удобният от двамата кандидати.  Wink За Филип щеше да е крачка назад ако беше назначен да бели лук и картофи в ресторанта на Виктор. Освен това живее във Варна и трябва да се мести, не че е кой знае каква пречка в днешно време. Има си и собствен ресторант. Обаче парите, парите-е-е-е...не са никак малко. Освен ако не е изписано нещо с много дребен шрифт на чека отдолу.  Whistling  Thinking  

# 379
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Оттук нататък Дани го чака дъъълго миене на титани и правене на заготовки.Много време ще мине докато стигне нивото на ония 9. За сведение: В ресторанта на Ф.- само с резервация! Много преди НК...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Цитат на: Кришка [video
[/video]link=topic=1039189.msg36787219#msg36787219 date=15271950
П.п. Детето ме навива да се запиша на кастинга. Но и аз не се справям добре под напрежение, та се замислям...
Щом детето ти те вижда да застанеш пред камерите, може би наистина си заслужава да се замислиш, защо пък не:)

# 381
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Не бях се записала  в темата до момента, след като видях , че едно лице отново ще участва и направо не ми се искаше да коментирам, Нина някаква си.. В предишните епизоди, предишната година ли беше или повече, нямам спомен точно,  ме заливаше от ЛС да ме пита  "ама защо не ме харесваш и какво съм ти направила за да не ме харесваш"...какво да му отговориш на това лице.. нищо повече от това, че не става за нищо, освен че е лоша, зла, некомпетентна, и още какво да ѝ кажа.. Тя е бита карта  за мен и няма да ме омилостиви, с това  че има три деца и още си незнайно какви трагедии .  Всички си имаме по нещо , не е само тя.
Четях ви от време на време и някой спомена, че май тя че е победител и как не паднах от стола, направо. Зарадвах се когато си тръгна.
Бях повече от убедена , че този победител се нарича Филип - страшно приятно момче, кадърно, вкус,  финес, знания на първо място, а то какво излезе.. Не ми харесва този вариант с Дани-Спартак, не че е лошо момчето, но му трябват още много знания, креативност,  увереност, находчивост,   най-вече хъс, и още и още, а той ги няма, не ги притежава, а всичко изброено притежаваше Филип. Той, Дани-Спартак, е добър изпълнител, малко муден, едва ли не флегматичен на моменти, бавно стопля, а да си Chef трябва да имаш поне три от  по- горе изброените, според мен.  Peace
Да му е честита победата, но определено съм разочарована, защото Филип беше за мен победител.
нещо не беше читав този избор на Ангелов,  не ми е чист този изброр, нещо ... нещо има което не схванах добре, защо така избра.  newsm78

# 382
Брей жив го ожалихте Дани.  Направо ще го съсипят на новото му работно място. Ангелов ще го направи свой личен роб и може и с камшик да го бие ако не слуша. Филип пък от друга страна е предприемача на годината защото има свое заведение.
И тези 100 000 нищо не са. Филип ще ги направи за месец понеже е тоооолкова популярен и обичан Joy

# 383
  • sofia
Щом детето ти те вижда да застанеш пред камерите, може би наистина си заслужава да се замислиш, защо пък не:)
Мисля си, че ще е забавно. Едно незабравимо приключение.

# 384
Мисля си, че ще е забавно. Едно незабравимо приключение.
Човек никога не знае Wink Виждаш как се променят хората пред камерите. Може пък това да ти е златната възможност.

# 385
Предлагам да уведомим Филип, че форумът е бил за него...и да отидем на гости в ресторанта във Варна 🙂🐟
Е как ще го уведомим.
Я ако някой близък на Филчо чете тук да му кажа че БГ мама беше за него.

Благодарим ви за подкрепата. Посланието е предадено Simple Smile

# 386
Според мен, на Филип 4-степенното меню беше една идея по-сложно, отколкото екипа му можеше да се справи, това като функцоя на времето. Може би гостите му твърде много са чакали и това да е отразено в анкетните карти...
За мен Филип е готвач-шедьовър, а Дани Спартак повече се съобразява с екипността в професионалната кухня. 

# 387
Защо мислите, че Дани ще започне да мие тигани и прави заготовки, защото е спечелил да работи при шеф Ангелов?
Това ми се струва като подигравка от страна на пишещите, защото видите ли не спечели Филип. Той тук е толкова хвален, че едва ли му е нужна победата, след като пък ще почне и от мияч.Да се чуди човек що ли с е записал въобще?

# 388
Честита победа на Дани.
А истински спечелилият е Филип. Знам, че като отида във Варна ще му посетя ресторанта. Усмихнат, възпитан, креативен. Желая му от сърце много успех във всичко! 🍀

# 389
Филип не трябваше да избира Светла,тя ясно беше показала,че симпатизира повече на Дани,а и от последните предавания,някой беше казал,че са неразделни.Иначе и аз бях за Филип,но той се е реализирал има не само ресторанта,нека Дани,да вложи правилно наградата,за да уреди семейството си,но шеф Ангелов му каза,да не става клише с едни и същи презентаций,предното предаване,но мисля че пак му бяха в неговия стил,освен предястието.

Общи условия

Активация на акаунт