Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 148
  • 694
  •   1
Отговори
# 330
Изключително добронамерени бяха другите участници към двамата финалисти. Станимир и Марко искрено се радваха за Дани.

# 331
  • София-Младост
Предлагам да уведомим Филип, че форумът е бил за него...и да отидем на гости в ресторанта във Варна 🙂🐟

# 332
Честита да му е наградата на Дани, но  Филип е по- креативен, по- способен, по- готин и съм сигурна, че ще извлече възможно най- много ползи от това си участие!

# 333
Заслужено! Още в началото на формата си личеше, че Дани е една класа над другите.

Ти вярваш ли си изобщо?
Да вярвам си. Нещо друго да те притеснява?

Чак пък да ме притеснява, по-скоро ме изненадва. Явно сме гледали различни предавания. Smile

# 334
знаете ли какво ще дават сега от 21.00 ?

# 335
  • Брюксел / София
Нещо на схванах: дори готвачите на шефа предпочетоха Филип и накрая Дани. Нещо друго има: може би наистина Филип не би си оставил ресторанта или нещо друго.

# 336
  • 221B Baker Street
Изобщо и грам не съжалявам, че спечели Дани. На Филип ще му е сто пъти по-добре да работи сам за себе си. Всичко това си беше супер реклама за него. И за Дани се радвам, да си готви с удоволствие и да си сбъдва мечтите му пожелавам. И ще чакам втори сезон с нетърпение, защото шоуто си заслужава!

# 337
Предлагам да уведомим Филип, че форумът е бил за него...и да отидем на гости в ресторанта във Варна 🙂🐟
Е как ще го уведомим.
Я ако някой близък на Филчо чете тук да му кажа че БГ мама беше за него.

# 338
  • 221B Baker Street
знаете ли какво ще дават сега от 21.00 ?
Сериал. Хавай 5-0

# 339
  • ГО
По-добре за Филип, че не спечели. Вярно, няма 100 Хил., ама няма и обвързващ договор. Всички видяхме на какво е способен и колко е кадърен. Радвам се, че има такива млади хора.

# 340
Жалко, много жалко... Според мен отборът на Филип изигра голямо значение. А Дани наистина се държеше като робот, научил е от вчера, че трябва да има екшън в отношенията и го прави изключително изкуствено.
Явно е било ясно, още когато Филип препоръча ресторанта си във Варна

# 341
Да бе Филип ей така ще откаже 100 000. Ако се замислите по време на целия сезон Ангелов разчиташе много повече на Дани отколкото на Филип. Дани му беше  като дясната ръка във формата и поне за мен решението му е напълно логично.

# 342
Филип само спечели от предаването. Фаворит беше на голяма част от хората и със сигурност клиентите му само ще се увеличават. На мен ми направи впечатление колко забавен и добър човек е в предаването. Посещавал е добри колежи, има собствен ресторант и умения, а в нито един момент не е демонстрирал огромно самочувствие. Такива хора винаги ще бъдат харесвани!
Честито на Дани! Само заради детенцето му не ме толкова яд, че спечели.

# 343
Хахаха, да, определено бгмама беше за Филип! Joy
Вярно е, че на Филип това предаване ще му донесе повече ползи от на Дани, но все пак е много гадно да си точно втори.

# 344
Пътувам ли към Варна със сигурност ще посетя ресторанта на Филип.

Да бе Филип ей така ще откаже 100 000. Ако се замислите по време на целия сезон Ангелов разчиташе много повече на Дани отколкото на Филип. Дани му беше  като дясната ръка във формата и поне за мен решението му е напълно логично.

Логично, колко да е логично, като на предизвестен победител, пък другите на олимпийския принцип.

Общи условия

Активация на акаунт