Загуби надпреварата с Филип в ресторанта на Ангелов само с един глас, не с 0 точки. Видимо презентациите му бяха много впечатляващи, а явно и на вкус ги бива - ние няма как да знаем, още повече че самият Филип признава това.Освен това, бързо се съвзема когато трябва да ръководи кухнята, както видяхме снощи. Изобщо, смятам, че битката беше напълно равностойна снощи, и както отбеляза шефът, много трудно е да си избере един от двамата финалисти - в сравнение с останалите участници, единствени те двамата показваха много знания, умения и техники, имаха си и падения, разбира се, което е нормално. Характерите им са различни, но това също е нормално...Изобщо, удоволствие ми достави снощния епизод и бях доволна от това, кои готвачи се класираха за финала - който е да беше спечелил, си заслужава/макар да симпатизирах повече на Филип/.
Симпатизирах на Филип, но и Дани добре се справи. И двамата ме впечатлиха с идеи и рецепти. И наистина кой всъщност е големия победител, този който реклама си направи или този, който се продаде като роб на Ангелов за 100 бона?
Като почнете да се изказвате неподготвени, чак смешно ми става. Искал го е, борил се е три месеца, спечелил е, доволен е.
Чак пък роб...
Като почнете да се изказвате неподготвени, чак смешно ми става.,
ОК?Препоръчани теми