Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 64 636
  • 694
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
 Laughing То си е нужно, да ти кажа. Hug

# 571
За следващия сезон няма да е зле и по един психо тест на да направят кандидадатите.
https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/grozen-skandal-sled-kraya … n_news603331.html

# 572
Тия нещастници са преписвали от тук. От темата.Imp

# 573
За мен няма значение кой е спечелил, важното, че не беше Нина - Ревлогъзина Simple Smile

# 574
Сега попаднах на Мариела Нордел в "Черешката на тортата "и мисля , че тя е перфектният  водещ за HK .Идеално и пасва шоуто ще има да се заяжда и да мята тигани на воля .

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 22:58 от iris 40

# 575
Сега попаднах на Мариела Нордел в "Черешката на тортата "и мисля , че тя е перфектният  водещ за HK .Идеално и пасва шоуто ще има да се заяжда и да мята тигани на воля .

Водещ?! Готови сте да замените Ангелов с тази буля?!?!:))

# 576

Водещ?! Готови сте да замените Ангелов с тази буля?!?!:))
Казах го на шега понеже и отива да е гадна . Иначе нищо чудно да ни се изтропа във втори сезон нали трябва да има дразнител в шоуто .

# 577
Разбрах шегата, но моля продуцентите, стига вече с тези лели, които ни ги врътнаха навсякъде, вече ги видяхме, нека да са нови лица!:)

# 578
  • Ню Йорк

А стига  doh  Тя Нордел е не по-малко зле от Нина, не сте ли я гледали?! Да не говорим, че не може и да готви, тя в МШ печеше рибка с картофки и сервираше направо с тавата.

# 579
  • Другата България
Ко? Нье! smile3513

# 580
Искам Нина и Нордел в ББ.
Ще се избият коя е по по най в кухнята.

# 581
  • Другата България
 smile3532 Не съм фенка на ББ, но такъв "двубой" бих гледала.

# 582
smile3532 Не съм фенка на ББ, но такъв "двубой" бих гледала.
А може и във " Фермата"
Яки каки са и двете, ще копат стабилно.
Чак си ги представих на арената в двубой една срещу друга.

# 583
  • Другата България
 Laughing А, във "Фермата" не си ги представям някакси.
Въпреки, че двубой между двете би бил епичен. Но го няма шеф Ангелов там, не вярвам нито едната от двете да се запише.

# 584
Laughing А, във "Фермата" не си ги представям някакси.
Въпреки, че двубой между двете би бил епичен. Но го няма шеф Ангелов там, не вярвам нито едната от двете да се запише.
Що бе.Я да го вкарат като ВИП гост.

Общи условия

Активация на акаунт