Любители на Котки - Тема 122

• 62 922
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте . Взехме си преди пет дни , изхвърлено на улицата коте , на 1 месец . Направихме му вътрешно обезпаразитяване , давахме храна от ветеринаря (Royal Canin Recovery for adult cats) . От втория ден , котето ходи по голяма нужда по около 6 пъти на ден , като консистенцията е , като крем в най-добрия случай . Сменихме храната с гранули(Pro Plan Kitty) , накиснати във вода 2 пъти на ден и един път - пастет за малки котета с агнешко . Трети ден - промяна няма . Закупих от ветеринаря пробиотик( Purina Pro Plan Vet diets FortiFlora Probiotic ) , като му се дава сутрин и вечер от него (вече втори ден ) . Имам чувството , че от него е по-зле положението . Моля за съвет . Това нормално ли е ? Да се притеснявам ли ?

# 106
  • София
Е, ветеринарят защо ви е дал храна за възрастни котки?
На 1 месец е малко за гранули. Даже не знам дали не трябва да е на бебешко мляко за котки все още.

# 107
И по-зле ще става с тази смяна на гранулите, без мляко и т.н.
Сменете ветеринаря с по-читав.

# 108
Наистина нямам представа защо ни е дал храна за възрастни котки , за мен също е безумие . Ами , той ни каза , че понеже имало зъбки вече , може да яде пастетче . Е , хубаво - давах пастетче и беше същото . Консултирах се с него отново , каза да му накисвам гранулки до омекване ... Rolling Eyes Препоръчайте ми добър ветеринар в София , да се консултирам какво да правя .

# 109
  • София
Наистина нямам представа защо ни е дал храна за възрастни котки , за мен също е безумие . Ами , той ни каза , че понеже имало зъбки вече , може да яде пастетче . Е , хубаво - давах пастетче и беше същото . Консултирах се с него отново , каза да му накисвам гранулки до омекване ... Rolling Eyes Препоръчайте ми добър ветеринар в София , да се консултирам какво да правя .
Аз съм доволна от Вет Хаус в Овча Купел е клиниката. Дано всичко да е наред!

# 110
  • на брега на морето
Ако изпражненията са жълти непременно направете изследвания за панлевкопения.

# 111
IntRiGa_GirL , мога ли да се обадя за консултация сега или само на място ?
Изпражненията са си кафеникави , каквито трябва да бъдат (сравнявах със снимки от нет-а) .
Просто ми е много жал , че объркахме така милата животинка . Чувствам се изключително виновна , че го докарахме до това за една седмица .

# 112
  • Козлодуй
Пожелавам на всички болни котета да оздравяват Simple Smile Мърки се справи с толкова страшни неща Simple Smile Ето малко котешки бедър да ви покажем Simple Smile
Скрит текст:

# 113
  • София

Добро хрумване - аз от всички докроти съм доволна, при които съм попадала там.

# 114
  • на брега на морето
Препоръчайте ми добър ветеринар в София , да се консултирам какво да правя .
Вяра Надежда Любов - д-р Донкова, д-р Яначкова, д-р Стефанова

# 115
Още едно мнение в подкрепа на Добро хрумване. Моето котенце от вчера седи с вдиганто високо задно краче. Смятах, че е натъртване, тъй като сме имали такъв случай. Изчаках до днес, но не мина. Отидох към кварталния ветеринар. След доста чакане и намекване как се появяваме без час ни приеха. Казаха да изчакаме ортопед до сряда, понеже не било спешен случай до тогава ще сме на успокойтелни. Отказах и тръгнахме. Веднага се сетих за Добро хрумване. Разполагат и с ортопед и рентген. Направи се снимка, показаха ми счупването на таза. Лекарят беше мил и вежлив, спокойно ми обясни всичко въпреки, че му зададох едни и същи въпроси по няколко пъти от притеснение. Доволна съм от тях, това е клиниката в жк. Изток.

# 116
  • София
Ксения, имаш ли идея как се е случило?
Дано се оправи бързо!

# 117
В@ня, пригодила и бях един цветарник, близо до прозорец. Висок е около 1,50м. Катереше се там и заспиваше на него. Освен от него да е паднала на плочките у дома друго обаснение нямам. Благодаря ти Simple Smile

# 118
  • София
Диванета малки! 🤕

Аз постоянно се притеснявам за моята луда катерачка... точно от такива неща.

# 119
Ксения, бързо да се оправя котенце Hug

Общи условия

Активация на акаунт