Любители на Котки - Тема 122

• 62 918
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за отговорите. Кастрирана е естествено. Мислела съм варианта и за второ коте, но съм на квартира и хазяите едвам склониха и на едно коте.
Чудно ми е всички ли сте с по две и повече котенца Simple Smile

# 91
  • София
Благодаря за отговорите. Кастрирана е естествено. Мислела съм варианта и за второ коте, но съм на квартира и хазяите едвам склониха и на едно коте.
Чудно ми е всички ли сте с по две и повече котенца Simple Smile
Ние имаме също две и многа си ги обичаме. Не е много по различно, отколкото с едно.

# 92
При мен граничи с невъзможното да занеса още една котка на нашите Grin

# 93
  • на брега на морето
Аз нямам никакви съмнения, че нашата котка скучае. Хем съм с нея цял ден. Седи на прозореца и гледа. Зарекла съм се да й направя за догодина платформа, която да излиза от прозореца, видях я в един руски сайт и много ми хареса. Представлява куб с без преграда откъм стаята, подът е плътен, замрежена отвсякъде и котешката клюкарка има добра видимост. Само не съм наясно как ще я закрепя стабилно към дограмата, но и това ще измисля. Много ме е яд, че не запазих снимката.

# 94
  • София
с две съм и аз
и взех второто точно за да са си компания
не скучаят хич
бях и с три по едно време, преди да си отиде пенсионера, общо взето където една там и две
там и три де, ама сега съм се зарекла да не прекалявам

# 95
Като са две котки, не само не скучаят, но и играят заедно, което не е малко облекчение. Разликата е че сутрин не крещи едно пред хладилника, а две. Малко повече разход бенто. Аз преди и като пътувах повече и маца седеше самичка и изпадаше в депресия. Сега само да има кой да ги храни и са ОК.

# 96
Момичета, малко съм притеснена, може и да е без причина.  Налага се да оставим котето за първи път през нощта само, долу горе за 24 часа и ми е много мъчно, но нямам друг вариант. С повече храна и вода няма да остане гладен или жаден със сигурност, но това изобщо не ме успокоява... Weary

# 97
  • София
разбираме те, ама нищо няма да му стане

# 98
Аз като пътувам някъде за повече от 3 дни, и така ми домъчнява за моите диванета, направо нямам търпение да се прибера да ги нагушкам. И все си мисля, че и на тях ще да им е мъчно, но дори и да е така - изобщо не го показват. Даже в началото ми се правят на обидени и ме гледат с един поглед: "Ти пък коя беше?" Grinning И всеки път е така! Чак след известно време почват пак да ми се умилкват. Котешка му работа, ама аз си ги обичам точно затова котките, щото са си въртоглави Mr. Green

# 99
Нищо няма да му стане. Ние оставихме Мъфина за ден сама, бяхме на сватба в друг град. Освен да ѝ е било скучно, друго нищо не ѝ стана.

# 100
  • София
И аз тези дни се бях замислила на тема котешка скука. Елза е родена на улицата и по-голямата част от живота й е минал там. Много е наплашена от престоя си на улицата и още се бори с някои от страховете си в тази връзка, но въпреки това често стои на прозореца и гледа навън. Ние сме на 9-я етаж и едва ли забелязва другите четирикраки навън, но може би си спомня, че е имала повече пространство в онези времена. От друга страна вкъщи почти постоянно има човек и й се обръща много внимание, но допускам, че й доскучава понякога. На този етап живея с дъщеря ми в дома на моите родители и те не са съгласни да взема още едно коте, но идеята е в главата ми и смятам да я осъществя, ако постигна нужната финансова стабилност, за да си наемем отделен апартамент с детето и Елза.

# 101
  • на брега на морето
Има мрежа на прозореца, нали?
Два пъти ми падна сърцето в петите - единия път се беше изсулила незабелязано в банята и дъщеря ми случайно я видяла кацнала на отворения прозорец; втория път (още не бяхме сложили мрежата) за секунда се разсеях и беше излязла на наклонения парапет под прозореца.

# 102
  • Варна
Хазяйското нещо на прозореца току що:
Седи си там и разглежда обстановката. А, и реве да влезе.
Мага се изнесе в друга стая. Иначе винаги е покрай мен.

# 103
Joy Мале, Стейси, този котик има много силно излъчване Joy И е малко "крийпи" - като във филм на ужасите Joy

# 104
  • Варна
Вярно е излязъл малко страшен, но всъщност е наполовина на Магито и с нежна муцуна. Помислих го даже за женска котка, пък се оказа мъжки, младичък.
Още стои на прозореца. Иска да ни е котка и той, май! Simple Smile. Или просто иска да изяде на Мага храната.

Общи условия

Активация на акаунт