Любители на Котки - Тема 122

• 62 934
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Да, ориенталска е Simple Smile
Сега проверих в Гугъл.

# 616
  • София
Урррррраааааааа!!!!!! Той е мъж!!! И е Пум! Има си пишона като слънце, и си е сто процента мъж! Само да не си помислите, че ми се е дал току така, да го барам толкова скоро след запознанството ни. Напротив, още го играе недостъпен. Нооо, ние го разиграхме с едно пликче, вързано на въженце, и докато той се опитваше да го усмърти, ритайки го, ние видяхме прекрасното доказателство, че е Пум. Така една голяма грижа покрай кастрацията отпада, и ще имам време да го направя когато съм си тук, и да си го гледам. Сега не мога да разбера какво се случва между него и моите котки. Дали е син на Бръмбо, че така го толерира? Ако го видите само Бръмчото колко мрази мъжкарите, не може да ги гледа. А сега изведнъж едно мъжко коте се маже около него, и му яде от чинийката, и въобще му се мотае на късо разстояние, ето това вече ми е неразбираемо. Котарачето е много смело и оправно. Сега остава Лолита да свикне с него, и да почнат да си играят двамата. Тя има нужда малко да се пораздвижи, за да се втали. Не че е дебела, но е, да го кажем така, леко пълничка. Това дяволче ще я разиграе. А между другото вие виждали ли сте черна котка без нито един бял косъм? Пум и той не прави изключение от общата маса: видях няколко бели косъма на коремчето му,между задните крачета. И вече въобще не е онова мършаво котенце, какъвто дойде в началото. И е много, много прекрасен.

# 617
  • гр.Божурище
уникални очи има 💝

# 618
  • гр.Божурище

здравейте включвам се и аз към вас това е моят щурчо Шаци .

# 619
  • София
Обожавам черно-бялата окраска при котки. Прекрасен е Шаци! Heart Exl

А сините очи на ориенталското коте от снимката -уауууу, потъвам в тях! Blue Heart

Детелистна, много се радвам, че ти отпада дерта с кастрацията. Ах, този сладък Пум! Как сам си издаде така добре пазената тайна за  пола.

# 620
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Heart

# 621
  • София
Аууу, как ми се прищя да заровя пръсти в тази козинааааааа! Heart Decoration

# 622
  • София
Да, тези ориенталски котки са просто прекрасни с разлистените си ушаци. Те не са всички с бяла окраска, по-скоро този е изключение. Обожавам ги! И имат една изключителна грация на движенията. А тези сини очи просто те приканват да   се изгубиш в тях.

А малкият Пум много бързо научи откъде идва кльопачката. Вече не се мотае из стаята в издирване на заблудена храна, а директно застава пред мен и с тъничко и пискливо гласче заявява, че е гладен. Има много интелигентно изражение на муцунката, направо все едно е готов да проговори. Вече го обичам до дъното на сърцето си, този малък нехранимайко. Другото ново е, че като стана да се движа из стаята, вече не бяга навън, но ми съска! Заплашва ме, че ако отида да го пипна, лошо ми се пише. Понякога се изкушавам да го хвана в капан и да го намачкам, но ми е жал за стреса, който ще преживее. Затова го оставям сам да реши, кога ще ми се ''отдаде''. Макар че вече нетърпимо ми се мачка пумско телце.

Начи, т'ва котките са големи прелъстители. Пример: бяло-златното коте на Силвичка. Как да не заровиш пръсти в това примамливо изпънато коремче? Аз съм със слаби ангели, не мо'а се устискам, и веднага се поддавам на изкушението! Моите пръсти и котешките коремчета са създадени едни за други.  А пък Шаци с тези бели мустаци на черен фон е просто уникален! Хора, всичките ви писанчета са неустоими, аз ги обожавам всичките! Колко са красиви, когато са гледани и обичани. Вземете и най-мърлявото коте от улицата, само след седмица си проличават грижите и обичта, и става великолепно! Затова ми е толкова жал да ги гледам безпризорни... Толкова много пропиляна красота и щастие.

P.S. Попаднах на интересна статия във Фейсбук за храненето на котките. Затова ви давам линк, статията е на руски, но който не говори езика, може да си я преведе с транслатора.
https://aroundpet.ru/mozhno-li-davat-koshkam-kuricu/

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 13:06 от detelistna.4etirilinka

# 623
Пак правим пакости.💝

# 624
  • София
Цитат
Как да не заровиш пръсти в това примамливо изпънато коремче?
Мммм-да! Неустоимо е!  Heart Eyes Heart Eyes

Казвала ли съм ви, че Киро има бели гащи? Дълго време не ги бяхме видели, защото е плашлив и като Пум не се даваше лесно. Бяхме очаровани като ги видяхме. И сега ми действат като магнит! Видя ли ги, заравям ръка в "гащите".  Laughing Хубаво, че си умира от кеф да го галим по корема! И се наглася все повече и повече, че да го мачкаме от край до край!  Laughing

Четирилинке, кога ще снимаш Пум? Давам си сметка, че и Бръмбо май не съм го виждала никога.  Wink

Добре дошли на новите попълнения!  Hug

Щаци, Куче, Топчо и всички показани котенца са прекрасни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
  • София
Ааааа, Таня, не може така - пускаш въдичката и изчезваш. Веднага да снимаш гащите на Киро. Искам да ги видя. Laughing

# 626
  • София
И Сиси и Джуджи имат пухкави коремчета. И двете хапят, ако ги пипнеш там. Гадове.
На Джуджи козината в основата на опашката винаги е настръхнала, като ветрило. Много е смешна, ще се пробвам да я издебна някой път.

# 627
  • София

Четирилинке, кога ще снимаш Пум? Давам си сметка, че и Бръмбо май не съм го виждала никога.  Wink

Лесно е да се каже ''кога ще го снимаш''. Този див Пум се плаши от камерата, все едно ще му вземе душата. А Бръмбо съм го показвала, но ще го покажа пак. Само че той за разлика от зимата, през лятото ''съблича'' зимното разкошно дългокосместо палто, и ''облича'' тънка копринена пижамка. Косъмчетата по тялото му са половин см дълги. Само опашката му от половината нататък има дълги косми, което му придава много клоунски вид, хаха hahaha. Докато сестра му, Лолита, си носи коженото палто целогодишно. А майка им беше съвсем обикновена трицветна котчица, с нищо не отличаваща се от всички други. Явно е ''краднала'' гени от някой господин с персийско потекло.

Танче, права е pandachina. Искаме да видим гащите на Киро!

Пък аз имам неограничен достъп до коремче! Лолитката, като я пипнеш, тя се извива с коремчето нагоре, за да ми осигури по-добър достъп. А найното коремче има, 1. много пух, и 2. подкожна сланинка, и това прави коремчето й наистина най-мекото нещо на света! И на цялото това великолепие аз съм гордият собственик! posessed, можеш да ми завиждаш Wink Mr. Green Joy

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 16:59 от detelistna.4etirilinka

# 628
  • София
Eто ги - като прашки са  Laughing

Тук е като малък, но някак е блеснало слънцето и не са много отчетливи:

Аз нямам проблем с коремите! Всички дават да ги пипам.  Grinning Обаче на Киро е най-хубав, защото освен гащи си има и сланинка.  Laughing Ако галя Атанас, пипам само кокаляк.  hahaha Богдана и тя е почти същата, но поне нейната козина е малко повече и омекотява. На Наско козината също е половин сантиметър.  Wink

# 629
  • София
Гащите са супер очарователни! Бас хващам, че все натам ти теглят пръстите. А за мекотата те разбирам! Например, като гепя Бръмбото, той нали е биткаджия и квартален войвода, и е целия един такъв мускулест. Та като го пипне човек, все едно пипа надута футболна топка с козина, всичко в тялото му е твърдо. А Лолитката, тя е просто един празник за сетивата! Мекичка, и си има едни такива сланинки между крачетата, дето не мога да им се наситя на баране. ОбачеМ, сега си мисля само за Пум, умирам си да го опипам!

Общи условия

Активация на акаунт