Кралски работи и клюки - 13

• 77 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Челси е бита карта. Не мога да си представя мъж с всичкия си, който ще предпочете нея пред Меган.

Ами има мъж, който е предпочел Камила пред Даяна  Mr. Green

# 136
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е Челси и Хари са имали дълга връзка, ако искаха да се оженят можеха да го направят. Аз лично не вярвам да се върне при нея някога, но то в този живот никога не се знае нищо Simple Smile

# 137
Последното нещо, по което хората си избират половинки в живота, е външната красота.
А в същото време външната красота е толкова относително понятие и всички очи виждат различно.

Междудругото смятам, че в момента, на 70г, Камила изглежда мнооого добре. 100 пъти по-добре, отколкото в младостта си и доста по-добре от наборките си.

# 138
Ето тук намерих анализ на символиката на герба на Великобритания. На който му е интересно, може да го прочете.
http://bogoizbrania.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/10/12/smisyl-na … i-vryzka-.1304314

# 139
  • Пловдив
И аз мисля, че Камила сега изглежда доста добре.
Но въпреки че не съм от запалените привърженички на Даяна не мога да си изкривя душата и не мога да не призная, че тя е (беше) много по-красива от Камила.

# 140
Не пропускайте, че мъжете, харесваме с очите, а жените с ушите.
Носът на Меган е неестествен. Корекция ли има, или някаква неуспешна ДНК грешка.

# 141
Е Челси и Хари са имали дълга връзка, ако искаха да се оженят можеха да го направят. Аз лично не вярвам да се върне при нея някога, но то в този живот никога не се знае нищо Simple Smile

Мисля си, че браковете на наследниците на короната не могат да бъдат само по любов. Винаги има и някакви планове, и някаква стратегия, и кой знае още какво.
Честно казано понякога ми е жал за тях, защото осъзнавам, че имат много ограничения.

# 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
Конкретно Хари е твърде далеч в линията по наследяване затова и не подозирам там да има някакви планове и стратегии. Не винаги дългите връзки водят до бракове. Но тях ще ги видим как ще се развият във времето, надявам се като щастливо семейство Simple Smile

# 143
[quote

Мисля си, че браковете на наследниците на короната не могат да бъдат само по любов. Винаги има и някакви планове, и някаква стратегия, и кой знае още какво.
Честно казано понякога ми е жал за тях, защото осъзнавам, че имат много ограничения.

[/quote]

Каква ти любов....Най-нещастни са били принцесите,които в миналото са били давани на владетели от други държави с цел закрепване на мира,укрепване на съюза между двете държави,отплата,увеличаване на земите  и други подобни политически и практични съображения....Пращат я и толкова.Много от тях не са се виждали,някои само на портрет или описание от сватовници ...какво остава за нещо друго.
Всичко е било подчинено на държавния интерес.....

П.С.Тя Даяна беше уредена и дадена на Чарлс като жертвена овца,какво остава за в миналото....

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 23:50 от Zhani

# 144
  • София
Пътеписът за имението на Спенсър, който беше споделен по-рано, е много интересен. Не беше трудно да открия и други материали на тази авторка, все така хубави.
Ето още нещо интересно за четене и разглеждане, посветено на модата през годините в Англия:
http://vanityfairdesie.blogspot.bg/2014/11/1.html

# 145
Не пропускайте, че мъжете, харесваме с очите, а жените с ушите.
Мъжете харесвате с очите на първо четене,но оставате с тази,която ви кара да се чувствате най-добре в кожата си.Тя не е задължително най-красивата,даже рядко е.

Даяна-жертвена овца?За по-младите да поясня,че през 80те средновековието вече беше свършило.
Даяна беше жертва на собствените си очаквания и фантазии.Предполагам,че ако кралското семейство е могло да знае колко объркано същество е,щеше да разтури сватбата дори и в църквата.Но тя само мълчеше,усмихваше се и се червеше,как могат да разберат.И въпреки всичко,когато я разбраха,те й дадоха и развод,и децата,оставиха й ранга,положението,издръжка,освободиха я от протоколните й задължения,тя си имаше любовни връзки,пътуваше,говореше си където иска каквото иска.Аз не виждам какво повече може да се направи за нея.

# 146
  • На топло
Ето ви един пример за риж баща Борис Бекер и тъмнокожа майка.

# 147
Абсолютно същото мисля като LilaC.  Някои сме .''древни'' и помним историята с Даяна. Sunglasses Переше си я сачмата още в началото.
Дъщерята на Борис Бекер изобщо не ми харесва. Ама аз по-принцип съм против смесването на раси (все едно да вървиш срещу природата) и резултатите не ми харесват.
Все повече се замислям, че в брака на Хари има политически. мотив. Като му гледам бившите( и двете руси европейки) се чудя на резкия му завой във вкуса.
За анкетата, мисля че няма да ги бъде дълго и причината ще е Хари.

# 148
  • Sydney
Челси е казала, че този живот не е за нея... явно Хари е имал силни чувства към нея...

# 149
Тя самата(Даяна) си казва,че се е чувствала като агне на заколение,но било късно да се спре сватбата.

https://setlans.wordpress.com/2017/08/31/dayana-neynata-istoria- … emeystvo-otricha/

https://www.youtube.com/watch?v=QYTssJoI_ow

https://www.youtube.com/watch?v=rLuEFN43CzM

....Какви очаквания и фантазии е имала?

И чак вече по-късно като видя ,че я игнорират, пренебрегват ,не и обръщат внимание и мъжа и не се отказва от любовницата си тръгна и тя през просото....Това си спомням аз като "древна" също. Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 21:16 от Zhani

Общи условия

Активация на акаунт