Звездни компромати- 364 част

• 97 997
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Joy Joy Joy

2 минути се взирам в Камелия и се чудя какво 3то око визирате... и изведнъж ... прогледнах! Joy

# 421
Зуековата дъщеря е най- красивата абитуриентка до тук. Майка ѝ май не носи сутиен?
Камелия ми е тъжна картина вече. На 50 години е долнопробно, да беше на 29, но отдавна не е.

# 422
Joy Joy Joy

2 минути се взирам в Камелия и се чудя какво 3то око визирате... и изведнъж ... прогледнах! Joy

А аз се мъча да прочета надписите на продуктите и да разбера защо трябва да е уморена Joy

# 423
  • София
Камелия ми е тъжна картина вече. На 50 години е долнопробно, да беше на 29, но отдавна не е.
Като изключим възрастта, третото й око е симпатично.  Sunglasses

# 424
  • Once there was a Hushpuppy...
Много сладко момичето на Зуека, така си представям абитуриентките Peace Естествени цветове и чиста усмивка, хубава е!

# 425
Кой пита за Милянкова - да, чака шесто дете.

# 426

Олеле, тази жена е постоянно бременна...Как се гледат толкова деца? Колко пълноценна като майка би била?

# 427
  • На морето!

Олеле, тази жена е постоянно бременна...Как се гледат толкова деца? Колко пълноценна като майка би била?
Да ти кажа с нейните 5 и едно в корема се справя по-добре от доста майки с 1-2 деца. Има и пари, и желание, и воля, и време, впечатленията ми за нея като майка са чудесни.

# 428
  • София
Антонио Бандерас, много остарял
Скрит текст:
Кайли Миноуг, като малка
Скрит текст:

# 429
Много е добре дъщерята на Зуека и Нина, да, особено в сравнение с всичко, на което се нагледах на живо и по снимки тези дни. Но ми направи впечатление на общата снимка, че и другите момичета са съвсем прилични. Средата ли е, училището ли.. Частно е, ако има значение, но надали е само това, защото и с много пари и без вкус се вижда какво се получава... хотел Маринела.Laughing

Антонио имам чувството, че си е търсил копи-пейст на Мелани Грифит като по-млада, същият типаж е приятелката му.
(бях чела в испанската преса преди време, бяха възмутени, че първата му жена - испанка - получава след развода по-малка месечна издръжка, да речем 10 хиляди евро, а Мелани Грифит - 60 хиляди месечно плюс 50% от правата на всичките му филми, снимани докато са били женени, плюс някакви имения и картина на Пикасо. Нещо такова беше, цитирам по памет. Та не го знам ще се реши ли на трети брак Wink

# 430
  • София
Кайли Миноуг, като малка
Скрит текст:

А днес точно навършва 50 години.  Wink

# 431
  • Вестерос
Не е нормално това, за мен

Много хубаво момиче има Зуека. Прекрасна е!

# 432
При Милянкова ненормалното е че е започнала да ражда твърде малка, иначе и 10 деца да има си е нейна работа.

# 433
  • Вестерос
Затова подчертах "за мен". За някой си е ок сигурно.

# 434
  • София
Зуека, заедно с Рачков ми са от най-противните същества в ефира, но дъщеря му е много сладка.

Общи условия

Активация на акаунт