На море в Поморие 2018

• 73 573
  • 680
  •   1
Отговори
# 480
  • София
nushi_in това е точно на плажа, който е пясъчен и с чадъри, но и с доста хора. Наблизо има няколко плажа, така че може да избирате ако ви се ходи. Според мен мястото е идеално. Единствено може да е ветровито. До центъра е 10 мин. пеша. Там има и лунапарк.

# 481
Здравейте, харесах един апартамент на пресечната на ул Ахелой и ул. Крайбрежна в ОЛХ. Понеже утре трябва да пратя капаро, а никога не съм пазарувала от там и се притеснявам. Как е плажа там, близко ли е до центъра. Никога не сме ходили в Поморие и нямаме никаква ориентация. Децата ги интересува дали има лунапарк и други атракции. Благодаря предварително, за заведения и други ще се върна да чета темата.

Според мен не изпращай капаро на човек от ОЛХ, там е пълно с мошеници и всякакви откачалки.
Каква е гаранцията, че този човек е собственик на апартамента - никаква. Аз лично нищо не бих плащала предварително...

# 482
Здравейте, харесах един апартамент на пресечната на ул Ахелой и ул. Крайбрежна в ОЛХ. Понеже утре трябва да пратя капаро, а никога не съм пазарувала от там и се притеснявам. Как е плажа там, близко ли е до центъра. Никога не сме ходили в Поморие и нямаме никаква ориентация. Децата ги интересува дали има лунапарк и други атракции. Благодаря предварително, за заведения и други ще се върна да чета темата.

Според мен не изпращай капаро на човек от ОЛХ, там е пълно с мошеници и всякакви откачалки.
Каква е гаранцията, че този човек е собственик на апартамента - никаква. Аз лично нищо не бих плащала предварително...
Подкрепям мнението

# 483
  • Русе
Ами, аз миналото лято точно от OLX си намерих апартамент в Поморие. И капарирахме, и нямахме проблеми.

# 484

Подкрепям мнението

Хайде да го погледнем от другата страна - правите устна уговорка със собственика, той ви пази стаята/ апартамента, заради уговорката с вас отказва на много други и накрая вие решавате, че няма да наемете тази квартира, "покривате се" ,т.е изключвате телефона си....Случаи такива има колкото искате. Кой компенсира пропуснатите ползи на наемодателя?
Вие не сте сигурни дали собственика е коректен, а той как да бъде сигурен, че вие сте коректни?

# 485
  • СВИЩОВ
Благодаря на всички. Аз винаги съм на кантар и все си мисля  лоши неща. Няма гаранция и от други сайтове като се запази. Почти на всякъде искат капаро ,а не си сигурен.

# 486
  • София
То проблемът не е капарото, а ОЛХ и доколко там се следи кой какво пуска и предлага. Вероятно има читави хора, вероятно има и лъжци... аз не бих се доверила точно на този сайт обаче.

# 487
Да споделя и аз нещо.
Пиците,но малките на пицария Спатра са хубави,големите идват малко  дебели.
Заведение Котвата много добро, чевермето,шишчетата.....всичко е много вкусно там.

# 488
  • СВИЩОВ
Благодаря на всички за отговорите, но все пак не посмях да рискувам (извиних се на жената) и си резервирах един хотел в Приморско. Прехвърлям се там да чета. Пожелавам на всички приятна почивка.

# 489
Здравейте! Предстои ни септември месец да посетим Поморие. Имате ли мнение за заведения, предлагащи морска храна, които да са на приемлива цена? Интересуват ни заведения в стария град Simple Smile

# 490
Има едно заведение към центъра с столове на ръчички и крачета,приемливи са им цените.

# 491
# 492
Това им е специалитет миди със сирена беше към 14 лв,аз не,ям но компанията каза,че са,вкусни.

# 493
Здравейте! Предстои ни септември месец да посетим Поморие. Имате ли мнение за заведения, предлагащи морска храна, които да са на приемлива цена? Интересуват ни заведения в стария град Simple Smile

За мен вкусна морска храна е прясно уловена и приготвена риба, както е в Гърция, но тук това не го намирам, просто защото рибите, които ние обичаме да ядем не са черноморски. Ако харесвате - цаца, попчета, сафрид, паламуд, миди.. може да са пресни, то друго почти не остана в Черно море. Ако ядете такива, ги има навсякъде по заведенията.  До кея на центъра, откъдето тръгват корабчетата, всяка сутрин рибарите изваждат каквото са уловили - понякога има и калкан, паламуд или кефал, ако ти се приготвя, може да си вземеш за вкъщи.
Малко по-нагоре от това място, има два павилиона на самообслужване с масички край брега, където продават рибка, може да пробвате дали ще ви хареса нещо, винаги има много хора и си хапват. Ние там опитахме лаврака и чернокопа, не ни хареса.. А по принцип много обичаме лаврак, но зависи дали е пресен, как е приготвен...то това важи и за всяка друга храна. Ние сме общо взето капризни  по отношение на храната и трудно може да ни се угоди...Simple Smile

# 494
Благодаря  за отговорите Simple Smile Последно преди 11 г. бях със семеството ми  на почивка в Поморие и затова сега се вълнувам много. Спомням си тогава, че си бяхме поръчали панирани миди. Бяха много вкусни и не бяха скъпи. Сега съм си наумила да хапна освен такива миди, ако намеря, и някаква друга морска храна.

Общи условия

Активация на акаунт