На море в Поморие 2018

• 73 545
  • 680
  •   1
Отговори
# 150
  • Поморие
Благодаря!

Сетих се още нещо - в известната сладкарница "Захаро" има ли закуски или само торти? Трябва ми място, където ние да пием сутрешно кафе, а детето да хапне закуска.
В "Захаро" се предлагат сандвичи 4.50 - 5.00лв и домашна баница 2.50 парчето ( прави се на място). Солени торти - палачинкова, картофена и с морски дарове, мъфини с рукола, зеленчуков тарт с тиквички, патладжан и морков. Това е соленото меню.

# 151
Здравей те!
Може ли да ми дадете информация, как и къде мога да отида на Поморийската кал  безплатно?  Има ли душове там? Има ли паркинг?  И ако идвам от Св. Власт къде ще ми е по удобно да отида?

# 152
Здравей те!
Може ли да ми дадете информация, как и къде мога да отида на Поморийската кал  безплатно?  Има ли душове там? Има ли паркинг?  И ако идвам от Св. Власт къде ще ми е по удобно да отида?

Влизайки в града, след кръговото до манастира,  завийте наляво в третата пряка и карайте направо до края на пресечката. Калта за свободно мазане се намира точно там, отляво,  постоянно има  намазани хора, няма как да не ги видите. Места за паркиране има, душове - не.

# 153
А това място далече ли е от Стария град? Ако вървим от светофарите направо (към черния пясък), ще излезем ли в близост до калта?

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:48 от shark

# 154
  • Поморие
А това място далече ли е от Стария град? Ако вървимч от светофарите направо (към черния пясък), ще излезем ли в близост до калта?

Като тръгнете от светофара към черния пясък, минавате покрай болницата, след това има една кооперация със сини прозорци, после е санаториума и веднага след санаториума свивате в ляво и само направо около 300метра.

# 155
А това място далече ли е от Стария град? Ако вървимч от светофарите направо (към черния пясък), ще излезем ли в близост до калта?

Като тръгнете от светофара към черния пясък, минавате покрай болницата, след това има една кооперация със сини прозорци, после е санаториума и веднага след санаториума свивате в ляво и само направо около 300метра.

Уличката между санаториума и стадиона.
То си е в стария град. От центъра е на 10- 15 минути пеш.

# 156
  • Някаде там
Здравейте момичета! В търсене съм на апартамент за семейстство с две деца в Стария град по възможност близо до плажа. Разгледах доста обяви, но ще се радвам ако споделите нещо изпитано!

# 157
Благодаря, gerimeri и daniela.qnkova!

# 158
Някой да е в момента или да е бил този сезон в Релакс, предстои ни да го посетим с бабата и децата и се надявам да споделите, че сте доволни и че съм направила правилен избор Simple Smile
Списъкът процедури от сайта актуален ли е и какви са им цените, мисля да направим процедури, имаме нужда

# 159
Здравей те!
Може ли да ми дадете информация, как и къде мога да отида на Поморийската кал  безплатно?  Има ли душове там? Има ли паркинг?  И ако идвам от Св. Власт къде ще ми е по удобно да отида?

Влизайки в града, след кръговото до манастира,  завийте наляво в третата пряка и карайте направо до края на пресечката. Калта за свободно мазане се намира точно там, отляво,  постоянно има  намазани хора, няма как да не ги видите. Места за паркиране има, душове - не.

Благодаря за информацията! 😊
А морето наблизо ли е? Може ли да си направим плажът там? 😉

# 160
Здравей те!

Благодаря за информацията! 😊
А морето наблизо ли е? Може ли да си направим плажът там? 😉

Плажът е на около 500 м оттам. Минава се покрай стадиона, пресичате улицата и сте на плажа.
Хората, които се мажат с кал се пекат и там на място, има дървени седалки или стоят прави. После се  измиват от калта в езерото, което е от другата страна.

# 161
  • Русе
Здравейте момичета! В търсене съм на апартамент за семейстство с две деца в Стария град по възможност близо до плажа. Разгледах доста обяви, но ще се радвам ако споделите нещо изпитано!
Ето, но ние бяхме в другия им апартамент. Същия е, но е малко по-обширен и е на първи етаж. Предимството на този е гледката от терасата. На първия етаж морето не се виждаше .
 https://m.olx.bg/ad/apartament-avangard-CID545-ID7tAS3.html

# 162
Ние бяхме тук- https://www.facebook.com/kushtazagosti.pomorie/
На минута от плажа на стария град е

# 163
  • В.Търново
Ние бяхме тук- https://www.facebook.com/kushtazagosti.pomorie/
На минута от плажа на стария град е

Колко е двойната стая?

# 164
Не мога да ви кажа, обадете се на посочения номер, ние ползвахме апартамента, защото сме с две деца.

Общи условия

Активация на акаунт