На море в Поморие 2018

• 73 610
  • 680
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Може ли отзиви за феста виа понтика? Къде се намира, плажът как е?

Мнение относно хотела не мога да дам. Местонахождение - много близо до Южния плаж, в тих район, почти извън града, отдалечен на около 800 м от центъра на квартала( новия град) и на 3,5 км от центъра на града.

# 346
Ако сте в същата квартира и няма резервация веднага след вас е възможно. Просто трябва да питате тях. Ние няма как да знаем. Simple Smile В същото време, ако във вашата квартира няма възможност, има и такива квартири , при които се получават "дупки" от няколко дни и хазяите са склонни да сложат хора макар и за два дни, но трябва да питате и да си уговорите, докато сте все още там.
Ако бяхме в същата квартира,едва ли щях да питам във форума
В момента сме в хотел на свети влас,но искам да идем в поморие за два дни
Та не знам дали на място може да намерим нещо
Иначе много се пише в темата,че леглата вървели по 12_15 лв и то на крайбрежната,но никой не е пуснал координати на такова място

# 347
  • София
12-15 лв юни и септември. Сега всичко е фраш и се радваш и на 20, ако намериш.
Аз звънях поне на 10 телефона от Почивка ком. Ако искате вижте там.

# 348
Ако сте в същата квартира и няма резервация веднага след вас е възможно. Просто трябва да питате тях. Ние няма как да знаем. Simple Smile В същото време, ако във вашата квартира няма възможност, има и такива квартири , при които се получават "дупки" от няколко дни и хазяите са склонни да сложат хора макар и за два дни, но трябва да питате и да си уговорите, докато сте все още там.
Ако бяхме в същата квартира,едва ли щях да питам във форума
В момента сме в хотел на свети влас,но искам да идем в поморие за два дни
Та не знам дали на място може да намерим нещо
Иначе много се пише в темата,че леглата вървели по 12_15 лв и то на крайбрежната,но никой не е пуснал координати на такова място

Може да се намери на място. И, да, такива са цените горе -долу.

# 349
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Цени от 40 лв за двойна стая в Поморие е абсурдно, моят опит е 4 поредни години. Като чуят и за 1-2 нощувки пък директно отказват. Не веднъж съм споменавана, че ни се налага да посещаваме Поморие за една вечер официално защото ходим на РД в Бургас, в последствие склоних на 2 нощувки само да си улеснява намирането на квартира, но уви. В случая не търся нещо луксозно, а просто да е със собствен санитарен възел и тераса,. Уви, тази година за първи път ще пропуснем, но не мога да си позволя да давам 120лв. за едно спане за 2 дни. Просто летния сезон Поморийци започват да не познават цифрите.

# 350
  • София
Ами ако сте с кола, може да отидете там и да питате на място, пък може да се намери някоя баба с къща.
Да се похваля - аз намерих начин за придвижване, с автобусна фирма, отиване-връщане, с отстъпки за децата и пр., ще ни излезе по-евтино, отколкото с колата даже.

# 351
Здравейте, момичета! Имам резервиран апартамент в комплекс ( не хотелски, а по-скоро жилищен) с басейн от 30 ти юли до 5ти август, със спалня и диван, който се разтяга, кухненски бокс, намира се на проф. Стоянов. Не е някакъв лукс, запазих го най-вече заради басейна. Тъй като сме двама ни казаха цена от 60 лв за нощувка, за трима е 70.  Май ще сменим дестинацията, но сме пратили 100 лв. Капаро. Ако някой има интерес мога да пратя на лично мястото, да отидете вместо нас и да се разберем да ви пратя платежното срещу % от капарираната от нас сума.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 13:08 от muhcho

# 352
Я кажи как ще се придвижите, че аз обмислям едни 5 дни август дали да не се метана пак с децата до там- без кола обаче

# 353
Обадих се на поне 10 семейни хотела от почивка бг
Никъде няма места
Даже не опря да им кажа че сме за 2 нощувки
Нямах представа че е толкова трудно
Чудя се дяли все пак на място ще намерим нещи
Не ми се ще да рискуваме и да се окаже че няма къде да спим

# 354
  • Русе
В момента сме в Поморие и има много хора. Има и доста постройки, така че би могло да се намери нещо според мен. Аз лично не бих рискувала без резервация с 2 деца. Последно ходих така с ММ преди да се оженим.

# 355
И двата пъти на място търсихме. Вторият път имахме 3 оферти...

# 356
В града има свободни квартири. Много малка част се рекламират по сайтовете. Неудобството е, че трябва да пообиколите,за да разглеждате и изберете.

# 357
Аз бих тръгнала рано, бих потърсила квартира на място и (ако наистина не намеря нищо подходящо) ще си тръгна. Нищо не губиш 😀 Винаги сутрин стоят хазяи в търсене на гости. Вярно, че за две нощувки на някои не им се занимава, но можеш да минеш с номера - ще пробваме и ще дойдем догодина, ако ни хареса 😉

# 358
Аркадия полезно инфо
За жалост чак  към 4-5 часа ще сме в поморие
Ако не намерим, наистина ще си тръгнем
Но се надявам все нещо да намерим

# 359
  • Русе
Миналото лято в Стария град, в района около Историческия музей когато се разхождахме из уличките вечер, прибирайки се към апартамента в който бяхме(до базата на Софарма) на доста къщи имаше табели за свободни квартири.
Неприятно е да се луташ. Едната вечер  ходих на супера до общината, вече се смрачаваше, дойде млад мъж, за да купи вода. Каза, че от 16 часа следобед обикалят и не могат да намерят квартира. В колата чакаха съпругата му и две малки деца. Дожаля ми за хората.  Продавачката ги насочи към Петте кьошета Laughing Аз също им казах, че натам в района се дават доста квартири.

Общи условия

Активация на акаунт