На море в Поморие 2018

• 73 651
  • 680
  •   1
Отговори
# 360
Къде са тези кьошета
До общината ли

# 361
Аз не знам къде са тези кьошета, но знам бабите , че стоят  срещу автогарата има нещо като градинка с пейки няколко и си приказват. Не държат табели , но са по няколко и така се ориентираш (такъв спомен имам) . Просто трябва да ги питаш, защото те не ходят да си предлагат квартирите, заети са на приказка)). Дори обедно време има , ама за след 16 ч не мога да кажа. Все пак минете и оттам, видите ли 2-3 седнали баби на пейките ги питайте. Ама са много печени тези баби , още ми пазят спомен)))  Ако пътувате с автобус, те си знаят разписанията предполагам и са заели позиция на теферич при това)) Затова  минете и пробвайте, може и да има .

# 362
  • Русе
Къде са тези кьошета
До общината ли
Не точно, но някъде отсреща. Като тръгнеш от пазара в посока морето, по уличките... След училище Иван Вазов. Как го обясних само Grinning

# 363
Аз доста пъти обяснявах къде са, ама писаха, че им било омръзнало все за тях да четат......та така.

Квартири в новия град винаги ще намерят. Като влезеш от Бургас сутрин, на 10м стоят хора с табели и те привикват. На ако няма в стария, в новия все ще се намерят.

Ние и двата пъти спирахме до източния плаж и тръгвахме да питаме...по ул.Ахелой, ул.
Солна и съседните им....ако там няма, нагоре към Зевс също има доста квартири.

Петте кьошета е на ул.Рибарска 1...по диагонал е училището, да.

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 08:22 от teta75

# 364
Благодаря тета
Много не се бях заслушвала къде са,но сега ме интересува Grinning

# 365
Здравейте,
Някой да сподели мнение за Дом Канариеви?
Търся място с кухненски бокс и при тях открих добри цени, а и като цяло ми изглежда приятно място. Но едно са снимките, а друго - личните впечатления.
И още един/два въпроса - чист ли е плажът, плитка ли е водата, става ли за малки деца (да речем в сравнение с Приморско)?
Благодаря ви предварително!

# 366
anne_of_green_gables, да не те разочаровам, но лично мое мнение разбира се е , че плажа в стария град на Поморие не може да се сравнява с плажа на Приморско. Впечатленията не са ми от тази година, но не вярвам да се е променил плажа. За мен беше много странен някак си, на някакви диги и прегради през малко разстояние . Само частта срещу Гран Хотел Поморие и Петър и Павел донякъде беше хубав.
 Според мен , новия град- плажа там е май по-добър, широк и чист с хубав пясък. Но пък там не сме ходили , а само отвън гледали , но има широчината и простора на плажовете в Приморско.Иначе водата е както случиш , но пък след обяд винаги някак имаше вятър , може и така да случихме. С две думи плажа в новия град е по-хубав според мен поне от този в стария. Дори гледахме хора там на пристанище ли беше, какво беше, бяха опънали хавлии на стената и слизаха по едни стълби направо в морето, защото просто им беше май далече на хората плажа или пък ..не знам.. но ми направи впечатление.

# 367
  • Поморие
anne_of_green_gables, да не те разочаровам, но лично мое мнение разбира се е , че плажа в стария град на Поморие не може да се сравнява с плажа на Приморско. Впечатленията не са ми от тази година, но не вярвам да се е променил плажа. За мен беше много странен някак си, на някакви диги и прегради през малко разстояние . Само частта срещу Гран Хотел Поморие и Петър и Павел донякъде беше хубав.
 Според мен , новия град- плажа там е май по-добър, широк и чист с хубав пясък. Но пък там не сме ходили , а само отвън гледали , но има широчината и простора на плажовете в Приморско.Иначе водата е както случиш , но пък след обяд винаги някак имаше вятър , може и така да случихме. С две думи плажа в новия град е по-хубав според мен поне от този в стария. Дори гледахме хора там на пристанище ли беше, какво беше, бяха опънали хавлии на стената и слизаха по едни стълби направо в морето, защото просто им беше май далече на хората плажа или пък ..не знам.. но ми направи впечатление.
Тези диги  се наричат вълноломи (виждат се на снимката  на темата). Това са нарочно натрупани камъни, които служат за разбиването на вълните по-навътре, за да не изяждат бреговете. Понеже плажът е североизточен зимата има доста силни вълнения, които по някога са наводнявали и града. иначе дъното е равно, няма камъни и равномерно става дълбоко. Подходящо е за деца. Плажът на новия град също е чист и постепенно става дълбоко. Там пред Феста , доколкото си спомням носиха пясък от някъде.

# 368
  • София
На мен плажовете в стария град ми харесват. Била съм на всичките части. Постепенно става дълбоко и в същото време не е съвсем езеро. Харесва ми и простора, който се открива. Някъде четох, е Поморие е сред най-чистите плажове според проверките, които са правени.

# 369
  • Точно където трябва
Някой може ли да каже добро местоположение ли е ул. Хан Крум близо до ул. цар Самуил - като шум близост до плаж, център и как е като места за паркиране?

# 370
.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 10:22 от teta75

# 371
Някой може ли да каже добро местоположение ли е ул. Хан Крум близо до ул. цар Самуил - като шум близост до плаж, център и как е като места за паркиране?

Като напишеш в гугъл името на хотела и града, ти излиза офертата в почивка.бг.
https://pochivka.bg/apartament-char-o21619

Мястото е добро, доколкото виждам на картата. Близо е до нашия хотел на ул.Рибарска №1 - тоест ще си близо до източният плаж.

Близо си до плаж, близо си и до центъра. Не е шумно в този район. места за паркиране трудно се намират в стария град, но не е невъзможно. Ще намерите някъде да паркирате, може да не е точно до хотела...

По ул.Цар Самуил надолу като се спуснеш до ул.Рибарска, има хранителен магазин. Срещу него са закуските, по Рибарска има на още едно място закуски.

# 372
  • Поморие
Местоположението е идеално! Плажът е на около 200-300 м, центърът почти толкова.

# 373
Здравейте,ще резервирам апартамент до сладкарница Захаро,адресът е Ст. Стамболов 3,може ли да ми кажете дали е близо до някой от плажовете,ще трябва ли да ползваме колата постоянно. Била съм в Поморие преди 10 години,миналата бяхме само на разходка и ми е трудно да определя по картата. Също така,дали има безплатен паркинг наоколо,или ще трябва да ползваме само платения,дали знаете цените на ден?
Ще сме с дете на 3 години,и ме интересуват заведения с детски кът,където спокойно може да хапваме а детето да играе.
Благодаря на отзовалите се предварително

# 374
Далеч сте от плаж, от източния поне сте далечко. С кола не ви виждам да ходите, защото няма да има къде да паркирате до плажа.
Не знам южният плаж дали е близо, там не мога да се ориентирам.
С кола може вероятно до плажа в новата част също да се ходи.
Иначе сте близо до центъра. Но до плаж-не!

Аз съм с дете на 7г., до сега не ми се е случвало това да хапвам спокойно някъде, а то да играе....иска си тичане и гледане на детето.

Общи условия

Активация на акаунт