На море в Поморие 2018

• 73 627
  • 680
  •   1
Отговори
# 405
  • Сливен
Ами интересува ме местоположението, има ли в близост магазинчета, заведения, разстояние до плажа, с дете на 7 г. съм

# 406
  • Велико Търново
Ами интересува ме местоположението, има ли в близост магазинчета, заведения, разстояние до плажа, с дете на 7 г. съм

Плажа е точно до вас-само пътя ви дели от него.Крайбрежната улица е до вас.Като тръгнете по нея има и заведения и магазинчета.

# 407
  • Сливен
Благодаря много

# 408
  • Точно където трябва
А като местоположение бул. България 21 как е? И кой плаж /в коя част/е за предпочитане, търся прилична свободна зона, да е плитко, не прекалено претъпкано. С малко дете съм, да е добре за него.

# 409
  • Поморие
А като местоположение бул. България 21 как е? И кой плаж /в коя част/е за предпочитане, търся прилична свободна зона, да е плитко, не прекалено претъпкано. С малко дете съм, да е добре за него.

На източния плаж на трети вълнолом. Близо до плаж, център, зеленчуков пазар...

# 410
В моя любим район Joy

# 411
  • Точно където трябва

Това мнение е за адреса, за желания от мен плаж или и двете?

# 412
  • Русе
Здравейте! Тази вечер нямаше места на Козият рог и седнахме на друго заведение. Не разчетох името му, но характерно за него е, че облегалките на столовете представляват длани и стъпала. Хареса ни храната и обстановката.

# 413
За плажовете е коментирно многократно.
Вкл.в последните страници....къде е широк и къде населен.

# 414
  • Точно където трябва
Да, само че аз никога не съм била в Поморие и имената на плажовете не ми говорят нищо.

# 415
  • Поморие

Плажовете в Поморие са плитки. Има свободни зони, но не мога да коментирам колко са заселени. Сега погледнах точния адрес, най-близо излизате на плажа на Софарма и плажа на Лахабана.  В района около квартирата ви няма шумни заведения, смятам, че ще е спокойно. Плажът на 150 м

# 416
  • Поморие
Да, само че аз никога не съм била в Поморие и имената на плажовете не ми говорят нищо.
Източния плаж е един и е дълъг 2-3 км. Понеже е разделен от вълноломи, които да разбиват вълните навътре в морето, а не на брега, ние поморийци условно сме им дали някакви имена, по които се ориентираме къде точно се намираме. Локацията ви е добра!

# 417
  • София
Свободните зони в момента са меко казано пренаселени. Ако си по-отзад няма дори пътечки, по които да минеш, за да стигнеш до морето.

# 418
Да се похваля - аз намерих начин за придвижване, с автобусна фирма, отиване-връщане, с отстъпки за децата и пр., ще ни излезе по-евтино, отколкото с колата даже.
Може ли да споделиш коя е фирмата?
Също Етап ги нямало на автогарата в Поморие според моите познати. Откъде се купуват билети за тях? В нета виждам, че пътуват.

# 419
  • Поморие
Да се похваля - аз намерих начин за придвижване, с автобусна фирма, отиване-връщане, с отстъпки за децата и пр., ще ни излезе по-евтино, отколкото с колата даже.
Може ли да споделиш коя е фирмата?
Също Етап ги нямало на автогарата в Поморие според моите познати. Откъде се купуват билети за тях? В нета виждам, че пътуват.

Етап имат офис в една крива уличка на центъра, но сега не се сещам как се казваше. Аз купувам от там.

Общи условия

Активация на акаунт