На море в Поморие 2018

• 72 737
  • 680
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, моля обяснете ми калните бани до музея на солта ли са.Харесах си квартира на улица Цар Освободител .От там как да стигна до калните бани някакьв превоз има ли?

# 571
  • Поморие
Здравейте, моля обяснете ми калните бани до музея на солта ли са.Харесах си квартира на улица Цар Освободител .От там как да стигна до калните бани някакьв превоз има ли?

Не ви е много близо, ще си правите разходка,  около 20-25 минути пеш. Няма удобен транспорт от там до санаториума.  На картата долу е ул Освободител, а горе е санаториума. Начертала съм два маршрута, но не мога да направя снимката по-голяма.

# 572
  • Русе
Здравейте, да къде има храна за вкъщи - готвено, близо до ул. Солна № 60?
На общината има голям супер маркер до него има храна за вкъщи.
Какви са цените в Козоя Рог?

От другата страна, пред общината, има евтина скара за вкъщи - кебапчета, кюфтета - 0.70 лв, наденички, печено пиле.
Но имайте предвид, ако искате да вземете за вечеря,че след 17 часа почти нищо не е останало.

# 573
Благодаря за отговора.Можете ли да ми посочите квартира да е максимално близо до калните бани и плажа.Не дьржа да е лукс.

# 574
  • Поморие
Квартирите, които са близо да Санаториума обикновено си го пишат в описанието.

# 575
  • Точно където трябва
Момичета, какъв е тези дни флагът? Сутринта пак говориха по ТВ за червени флагове и че мътвото вълнение продължава...

# 576
  • София
Днес е жълт, вчера беше червен. Уж върви към успокояване, но ще видим.

# 577
Има ли в поморие LIDL

# 578

Не. Има BILLA.

# 579
# 580
На плажа в новия град тези дни все си е зелен флаг, макар че вчера имаше малко повече вълни.

# 581
  • Точно където трябва
мен явно нещо все иска да ме откаже от Поморие. Дългообсъжданият апартамент се провали. Сега с хиляди извинения ще постна няколко адреса, моля за мнение. Няма как с дете да търся на място...
https://pochivka.bg/apartament-arizona-o40958

# 582
Мястото му е добро на този. Ако наистина е там...няма посочен адрес.

# 583
  • Точно където трябва
улицата е Европа 16

# 584
Аз гледах по отбелязаното на картата. Близо се пада до петте кьошета, където сме били...

Общи условия

Активация на акаунт