Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между патешките и кокошите яйца?
Какви са основните етапи на диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за консумация на яйца по време на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между патешките и кокошите яйца?
-
Какви са основните етапи на диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се състои от четири основни етапа: удар, загуба на тегло, консолидация и стабилизация. В периода за удар се консумират само протеини, последван от период на постепенно въвеждане на зеленчуци и плодове по време на загубата на тегло фаза. След това има етап на постепенно въвеждане на въглехидрати и мазнини по време на фазата за консолидация, като стабилизацията е фаза за поддържане.
-
Какви са препоръките за консумация на яйца по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за избор на храни и режим при диетата на Дюкан?
-
Как можем да се справим с храненето по време на пътуване, ако следваме диетата на Дюкан?
)). Продължавам напред, може би ще изгния във 2-ра фаза:).
Аз по принцип съм спортист човек и тренировките са ми по-сложни за овладяване,от колкото храната.Но когато претренирам(а това се случва често) ,скача ми кортизола и апетита става вълчи.Кг,които искам да сваля качих в следствие на лични проблеми,нещо като...депресия ,ако мога така да го нарека,но се надявам да съм си взела поука вече и да сложа нещата на мястото им!Аз по принцип проблем с режими проблем нямам-дисциплината ме кара да се чувствам спокойна!Но живи същества сме все пак! Не знам знам защо, но когато съм на ПЗ се чувствам по -заситена,въпреки,че не прекалявам със зеленчуците.Само на протеини съм мн гладна и количеството издена храна е доста.За това мисля да мина 1/1,за да видя как ще се чувствам и ще има ли резултат.Ти на каква схема на режима си?

Яж колкото ти се яде. Аз ям по пълна паница от дробчета или пилешка кавърма, чак ми се подува корема. Колегите ми ядат по-малко от мен и ми се чудят. Пък дори ми се чудят и как отслабвам, понеже за месец и половина свалих 7 кг и външно много си личи вече.