Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Гледай, ако не си Ugly Betty

И на тоя съм гледала оригинала - Yo soy Betty, la fea. Sad Smiley Ще се оглеждам за други. Гледах някакви трейлъри за сезон '18/19 с една от Подлите камериерки и Демиан Бичир - Grand hotel, но тях не ги харесвам. Ще ги пропусна...

# 121
  • София
Гледай, ако не си Ugly Betty

И на тоя съм гледала оригинала - Yo soy Betty, la fea. Sad Smiley Ще се оглеждам за други. Гледах някакви трейлъри за сезон '18/19 с една от Подлите камериерки и Демиан Бичир - Grand hotel, но тях не ги харесвам. Ще ги пропусна...
Ривърдейл гледала ли си?

# 122

Много ми е тийн. Sad

# 123
  • София
Telenovela с Ева Лонгория?
Сори за спама, ама тя роди ли?

# 124

Този сериал като излезе мислех да го гледам, но го нямаше никъде със субтитри и се отказах, а и вече е спрян. Не, още не е родила.

# 125

Сериалчето е много леко и забавно, изгледала съм почти всички серии от сезона, той е само един. По принцип гледам без субтитри, но тук е малко по-трудно щото някои от героите говорят с акцент.

# 126
  • София
Какво като е спрян, забавен е. И има субтитри.
Много ми е чудно, някой като се откаже да гледа някой сериал защото е спрян?!
Ми то рано или късно всичките ги спират.
Освен Дързост и красота, разбира се, той е вечен!!!    Smile

# 127
Ерика Сера според мен е много готина латино актриса и участва в забавния фантастичен сериал "Еврика" (завършен, не спрян). Обаче сериалът не е за всеки и няма нищо общо с латино сериалите.

През уикенда започна новият и последен сезон на "12 маймуни". И там има латино присъствие - Кърк Асеведо Simple Smile

# 128
Какво като е спрян, забавен е. И има субтитри.
Много ми е чудно, някой като се откаже да гледа някой сериал защото е спрян?!
Ми то рано или късно всичките ги спират.
Освен Дързост и красота, разбира се, той е вечен!!!    Smile

Ами такива спрени с по един или два сезона не ми се гледат, също и по-стари. Всичко си е най-хубаво като си го гледаш в момента на излъчване, когато му е "времето". Flowers Hibiscus

# 129
  • Somewhere far away
12 monkeys - го пуснаха онзи ден новия сезон и последен за съжаление, пуснали са три епизода , изядох ги и трите на един дъх- обичам го този сериал!

# 130
Аз също Simple Smile Третият епизод ми хареса най-много; първите два бяха доста тъжни и мрачни. Нямам нищо против, че свършва - създателят на сериала казва в едно интервю, че е измислял сюжетите на 3 и 4 сезон заедно като едно цяло, така че краят е планиран, а не е скалъпен.

# 131
  • плевен
Здравейте,искам да ви попитам за един сериал Библиотекарите.Някой знае ли дали 4 сезон го има някъде с бг субтитри.

# 132
  • Вестерос
Започна 3-ти последен сезон на Shades of blue!

Втори сезон на Midnight, Texas

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 22:25 от Tiffany А

# 133
  • UK
Timeless е прекратен, пак. Надяват се на wrap-up movie.

# 134
  • Вестерос
Eххх жалко. Дано има филм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт