Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, някой знае ли дали наистина The Last Man on Earth е прекратен?  Sad

Да, спрян е, както и много други.  http://www.justjared.com/2018/05/11/these-12-network-tv-shows-we … eled-this-week/6/

# 106
Много жалко.
Хубав финал беше на сезона. Забавно сериалче.

# 107
  • Вестерос
Подновени
Atlanta
Vida
13 Reasons Why
Succession
Legion

Финалът на Shadowhunters ще е догодина пролетта.

# 108
Подновени
Atlanta
Vida
13 Reasons Why
Succession
Legion

Финалът на Shadowhunters ще е догодина пролетта.

От Legion-a бях гледала няколко серии от първия сезон и не ми хареса. 13RW ми е много тийн, Vida имах намерение да го гледам, но нещо не ми допадна пак. Гледа ми се нещо латино-американско, но няма хубави. Пробвах и One day at a time, но трудно изгледах първия сезон, както и Superstore.

# 109
  • Вестерос
Jane the virgin?

# 110

Гледах преди години оригинала - Juana la virgen. Знам, че новия е различен и осъвременен, но не ми се ще да гледам пак същата история... Липсват ми хубавите латино сериали. Disappointed Relieved

# 111
  • Вестерос
Сигурна ли си, че е 1:1

# 112
Има ли 2 сезон на A.P.B?

# 113
  • Вестерос
Какво е А Р В

# 114
Сериал, даваха го по Фокс Simple Smile Не беше лош.

https://www.imdb.com/title/tt5542294/

# 115
  • софия
и на мен ми стана любопитно - гугъл каза:
АПБ: Вдъхновен от реални събития, сериалът проследява какво се случва, когато загадъчен милиардер сключва сделка с фалирал град, за да придобие и управлява полицейско управление. Неговите напреднали технологии и мобилни приложения променят всичко.

има го онлайн

# 116

Според различни сайтове е спрян след един сезон. Пример http://www.denofgeek.com/us/tv/apb/264716/apb-cancelled-by-fox

# 117
  • UK
На мен One Day at a Time и Superstore много ми харесват, но не бих ги нарекла латиносериали. Джейн също гледам с удоволствие. В момента гледам King of Queens, но откакто го гледаме и двамата с приятеля ми сме напълнели - непрекъснато се говори за храна, и то вредна. Много лошо ни се отразява, но е забавен и си струва гледането. Май няма субтитри.

# 118
На мен One Day at a Time и Superstore много ми харесват, но не бих ги нарекла латиносериали. Джейн също гледам с удоволствие. В момента гледам King of Queens, но откакто го гледаме и двамата с приятеля ми сме напълнели - непрекъснато се говори за храна, и то вредна. Много лошо ни се отразява, но е забавен и си струва гледането. Май няма субтитри.

One day at a time е с латиноси в Америка, а в Superstore главната актриса е латина. Е, ясно е, че не са типичните латино сериали, просто имат латино елементи.

# 119
  • Вестерос
Гледай, ако не си Ugly Betty

Общи условия

Активация на акаунт