Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Ех жалко, наистина по-слаб сезон,но ми хареса развитието 😒😥

# 91
  • addicted
Такива некадърни изпълнения ме вбесяват. Поне някакъв завършек на историята си давайте, де. Imp

# 92
  • Вестерос
Подновени
The Rain
The Expanse
Krypton

В моя сайт Imposters не е обявен официално за спрян, има шанс!

# 93
  • София
Спрян е и The Arrangement.  Sad

Стига бе.
Поредната издънка на телевизионния шоубизнес. Не знам, никога няма да се оправят. Жалко.

# 94
  • Вестерос
Да, както винаги потенциални спират, а други ги влачат с години....

Този не съм го гледала, как е Диаволо?

# 95
  • София
Добър е, препоръчвам ти го.
Има доста пиперливи нещица за шоубизнеса в Холивуд, за пиара и пр. Simple Smile

# 96
  • Вестерос
Супер, ще го погледна!

# 97
  • Разпиляна във въображението
Имаше някакво инфо, че е вдъхновено от живота на Том Круз, сциентологията...

# 98
  • София
Излязъл е втори сезон на Goliath.  Wink Надявам се да е също толкова добър, колкото първия.

Четох кратко интервю със създателите на Imposters и е сигурно, че няма да се излъчва повече поне оt Bravo TV. Хубавото е, че последната серия е написана по начин, който дава поне някаква частична развръзка. Дано някоя друга телевизия го подхване за 3-ти сезон. Без да е незабравим шедьовър, беше много приятен и увлекателен за гледане.

# 99
Netflix спасява Lucifer. Ще има 4 сезон с 10 епизода. https://www.serienjunkies.de/news/lucifer-netflix-rettet-teuflis … -serie-90746.html

# 100
Отказах се от Imposters, като разбрах,  че няма да има продължение. Загледах Private eyes. Приятен ми се струва, не е някой натоварващ.

# 101
  • Вестерос
Imposters си завърши историята в общи линии, затова,че е спрян не пречи да гледаш и втори сезон./

# 102
# 103
     До миналото лято гледах по-често и повечко сериали. После родих и почнах да ги отсявам. Хем нямам време, хем установих, че някои си ги гледам и без да ми харесват, ей така да има какво да гледам.
Миналото лято изгледах за последно Mr Robot и The Queen of the South. Imposters  го гледах един сезон, както и The girlfriend experience, Good behavior, Westworld, Iron Fist и Genius. Бях решила и Shades of Blue и Casual да ги спирам, но като разбрах, че са ги одобрили за финални сезони, мисля да ги погледна. Спрях и Divorce - втория сезон нещо не ми хареса. И Empire почнах да си прескачам сериите - една серия  гледам за 5 минути. Grin
    Вчера успях да си изгледам финала на Sense8 Flowers Hibiscus
Продължавам да си гледам Poldark, The Affair, This is us... Sparkling Heart Чакам и Ray Donovan, Narcos, Insecure, Daredevil, Luke Cage, Punisher и Big Little Lies.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 11:03 от Анонимен

# 104
Момичета, някой знае ли дали наистина The Last Man on Earth е прекратен?  Sad

Общи условия

Активация на акаунт