Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Май не, за конкретен ще има сигурно, зависи за кой става въпрос.

# 361
  • София
Авлига, 10x

Аз изгледах Патрик Мелроуз
https://www.imdb.com/title/tt6586318/?ref_=nv_sr_2

Много силен, много тежък, много хаплив. Невероятни актьори.
Горещо препоръчвам.

# 362
  • Вестерос
За какво се разправя?

Аз изгледах излезлите на Castle Rock, интересен е. Завързват се нещата.

# 363
  • София
Аз го загледах, но ми дойде тежък, явно не съм била в правилното настроение за него.

# 364
   Най мразя да ми пускат всички серии в един ден! Сега гледам и на Casual са пуснали всичките серии от финалния сезон. Имам да гледам и още 12 серии от втория сезон на Luke Cage. Neutral Face Другата седмица почва и третия сезон на Insecure. Поне оттогава ще останат по две серии от The Affair и Shades of Blue (гледам му само първите 2 минути т.е. какво се случи досега Grin).
  Още не са обявили кога ще почнат и новите сезони на Ray Donovan (мисля, че и той ще е последен или предпоследен) и Narcos. Искам и True Detective да почне с Mahershala Ali... Kissing Face

# 365
  • Вестерос
На мен ми харесва да ги пускат всичките, Вярно за 2 дни изгледах Оринджа, но поне не го мисля повече Grinning

Аферата не съм го гледала, виждам , че доста го хвалите, дали да го погледна и него Thinking

Детективите ги зарязах след 1 епизод на 1 сезон, май съм в настроение да им давам втори шанс. Добра развръзка ли имаше? Yum

# 366
  • София
Детективите първи сезон са страхотни, Тиф, дай му шанс. Втори сезон пак е добър, но по-слаб от първи с разлика.

# 367
Цитат
На мен ми харесва да ги пускат всичките, Вярно за 2 дни изгледах Оринджа, но поне не го мисля повече Grinning

Аферата не съм го гледала, виждам , че доста го хвалите, дали да го погледна и него Thinking

Детективите ги зарязах след 1 епизод на 1 сезон, май съм в настроение да им давам втори шанс. Добра развръзка ли имаше? Yum

Аз нямам време, а и желание да седна да гледам толкова серии наведнъж. Rolling Eyes А като ги пуснат веднъж почват да се въртят спойлери навсякъде, вярно ги избягвам, но все ще се случи да мерна нещо някъде. Остава ми и едно такова чувство, че трябва да "свърша нещо", все едно по задължение трябва да гледам, губя желание, интерес и ги протаквам сериите с месеци...
   The Affair не е нещо Уау!, но има нещо в него. Wink
True detective първия сезон ми беше малко тъмен и депресивен, но свърши добре.  Не съм съгласна, че втори сезон е бил по-слаб, пак си беше интересен и актьорите бяха на ниво и пак имаше хубав финал. Relaxed

# 368
  • Вестерос
Добре, благодаря ви Simple Smile) Ще му дам шанс направо от 2 епизод.

Някой гледал ли е La casa de Papel? Виждам, че има 3 сезона, при бананите е само 1 качен обаче. Преди месец го загледах в леля ми и ми се стори интересен.

# 369
  • София
Аз го гледам сега след много препоръки, на средата на първи сезон съм, харесва ми, но все чакам да се завърже повече..

# 370
Добре, благодаря ви Simple Smile) Ще му дам шанс направо от 2 епизод.

Някой гледал ли е La casa de Papel? Виждам, че има 3 сезона, при бананите е само 1 качен обаче. Преди месец го загледах в леля ми и ми се стори интересен.
В нетфликс са, качени 2 сезона, но още му се каня.

# 371
'Британия' ще има ли втори сезон?

# 372
  • София
Да, 2019 г. Потвърдено.

Тиф,
Патрик Мелроуз е сериал по доста скандалните книги на Едуард Сейнт Обин.
Става въпрос за един съсипан човешки живот следствие на брутален родителски тормоз и катарзисът на този герой (Къмбърбач), докато стигне до своето изкупление и всичко това на фона на хапливия и саркастичен британски хумор за деградиралото аристократично общество.

# 373
  • Вестерос
Мерси, Диаволо, ще го пропусна за сега.

# 374
  • София
Изгледал 4-те епизода на Касъл Рок по Стивън Кинг.
Наистина е добър, присъединявам се към хвалбите и препоръчвам, особено за феновете на Кинг, защото има не малко препратки и намигвания. Wink

Общи условия

Активация на акаунт