Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Възхищавам ви се как имате време да гледате толкова много сериали. Аз едвам смогвам да гледам 2: Sharp objects и Castle rock. Добре, че пускат само по 1 епизод на седмица, въпреки че чакането си е малко изнервящо. Simple Smile

# 376
Аз лично не ги гледам накуп, гледала съм ги във времето назад. Следя повечето, които продължават, но не веднага, след като излязат. Например The Expanse гледах преди година и нещо двата сезона. Сега е излязъл и третия, но още не съм го гледала. Все пак можа да дам мнение за сериала като цяло.

Други пък съм ги гледала, но не продължавам при следващите сезони.

Иначе следя Анатомията на Грей и гледам веднага, щом излезе серия.... Peace

# 377
Май не, за конкретен ще има сигурно, зависи за кой става въпрос.
Рових назад по страниците и не намерих нищо. Мислех, че има подобно на темата за скандинавските сериали.
Щеше ми се да има с кого да обсъждам английските сериали, препоръки за нови заглавия и подобни теми.
Аз разчитам само на достъпа до такива през амазон прайм и нетфликс и съм гледала само няколко засега, допада ми начина им на снимане и си мислех, че може и да има други откачалки като мен

# 378
  • Вестерос
Moже тук да обсъждаш, 100% има някой, който гледа английски предимно. Тъкмо да се раздвижи темата. Simple Smile

# 379
Вече и в програмата на МТел (А1) пуснаха Епик Драма - мисля, че от десетина дена. За сега е на номер 11. Дават доста от сериалите, които вече съм гледала, но нищо не пречи да си ги припомня с дублаж Simple Smile

# 380
  • Вестерос
Канал на кабелната им ли е това?

# 381
Да - от семейството на Виасат. Аз ги гледам тях, защото обичам да си пускам документални програми като фон (примерно ако правя упражнения). Но много се повтарят.

# 382
Гледах трейлъра на Maniac
Скрит текст:
и не ми хареса. На мястото на Emma Stone, ако беше друга актриса, можеше и да ми допадне. Пак загрозили Justin Theroux с перука, в един друг филм пак така хич не му отиваше. Persevere Иначе трейлърът към последните секунди става интересен.

# 383
Това и аз го гледах и не мога да разбера жанра - четох, че е драма с елементи на комедия, прилича ми по-скоро на антиутопия?!..

# 384
  • Вестерос
Странно изглежда. Емма аз много я харесвам.

# 385
Някакви измишльотини пак на Netflix, като Black Mirror. На мен ми се струва, че тия депресари отиват на психиатър и оттам ги събират като секта, включват им някакви апарати с тяхно желание и ги пращат да живеят други животи, а бе биполярна история. Trollface

# 386
Ауу, трейлър на шести сезон на Ray Donovan Heart Eyes Liev Cupid
Скрит текст:

# 387
Ауу, трейлър на шести сезон на Ray Donovan Heart Eyes Liev Cupid
Скрит текст:
Ммм😉 много интересно изглежда! Сюзън Сарандън май продължава ролята си, мислех, че е само за един сезон.
Чакам с нетърпение! 😙

# 388
  • София
офф, тази Алисън от Аферата взе ужасно много да ме дразни. оФца  Naughty

Вчера започна сезон 4 на Better Call Saul Simple Smile
А тази неделя тръгва сезон 4 и на Играчи (Ballers) - със Скалата.
И двата ги следя.

Междувременно следя по AMC, Preacher - season 3
Някой гледа ли го? Мен много ме забавлява. Но не за всеки. Simple Smile

# 389
Preacher е започнал? Добре, че каза, сега ще го погледна и него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт