Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 324
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Younger е много свеж сериал https://www.imdb.com/title/tt3288518/

# 556
  • София

И на мен много ми хареса.  С нетърпение очаквам да  качат целия пети сезон, за да си го гледам наведнъж.

# 557
  • BG
A Place to Call Home има нов сезон ли  Shocked мислех, че историята приключи.

# 558
  • Вестерос
Даже в замунда има 2 епизода качени.

# 559
  • КиТ
Да питам за Свръхестестевно,кво се случва?
Колко сезони се предвиждат и не им ли умръзна,колко пъти всички умираха вече...вчера си пуснах един епизод,че наваксам....еми 10 минути гледах и ми стана скучно Unamused Ще гонят Дързост и красота ми се струва Grinning GrinningVery Happy

# 560
Миналата година имаше новина, че скоро ще приключват. Мислех,че е фалшива, може и да е така, изглежда създателите на сериала искат да го продължат колкото се може по-дълго (до агония). Нищо чудно, че някои актьори напускат по желание (Марк Шепърд).
https://tvline.com/2018/03/23/supernatural-final-season-14-renew … -jared-padalecki/

Аз спрях да го гледам преди години. Дженсън Екълс е хубавец и някои от другите актьори също са приятни, но не си струва да гледам само заради това. Обичам сериали с по-ясна история и по-малко сапунена пяна.

# 561
  • КиТ
Съвестно ми е да ги зарежа...а от година,на година дълбаят дъното Sad

# 562
Коментарите под тази статия са ужас... Имам чувството, че аудиторията им наистина не е по-различна от тази на Дързост и красота (гледането на сериала ги кара да се чувстват "специални", биха гледали как Сам и Дийн се бият с демони в старческия дом; искат сериалът да продължи 20+ сезона)....
То, вярно, че има добри сериали, които продължават по над 20 сезона, но или става дума за криминални, при които епизодите са по-малко на сезон и/или актьорския състав не е от съществено значение, или за сериали, които непрекъснато се обновяват и това е част от традицията им (като Доктор Кой).

И аз имам любими сериали, които ми липсват, но категорично не искам да се разтягат до безкрай или да видя реюниъни - като цяло са жалка работа. Ще гледам Мърфи Браун, но очакванията ми не са много големи.

# 563
  • Вестерос
Не съм съгласна, че копаят дъното. Последният сезон беше интересен. Все още си ми харесва, не съм фен на Дързост и красота. Дневниците например и Лъжкините бяха адски зле на края. Супера не е. Анатомията и тя е с ен сезони, но се гледа.

# 564
  • София - Рим и обратно
Ох, свърши ми Money Heist, убиха ми любимия...направо не знам какво да правя с живота си Sob Sob
Blush

# 565
Някой следи ли Take two? Снощи попаднах по Тв на два епизода и ми се видя забавен

# 566
  • Вестерос
Да, аз. Писала съм за него. Харесва ми.

# 567
Търся нов сериал и идвам да черпя идеи.
The Fall ако искаш погледни. Кратък е, но за мен си струва.

# 568
Благодаря за идеите!

Tyrant гладах преди години 1 сезон - хареса ми, но вторият сезон започна да ме отегчава.
Ще прегледам The Fall.

Започнах да гледам Money Heist. Хем ми харесва, хем искам да стигна до развръзката по-бързо ... Няма угодия Simple Smile

# 569
  • София
За Касъл Рок - новият епизод

Скрит текст:
Луда серия. Кинг ли гледахме или Линч? Направо нямам думи, а краят е уникум. Какво става по дяволите? Моли?!?! #Crazy
Май, май съм близко да позная ама не знам сега пък си мисля, че е нещо друго, а не просто Хенри (или момчето) да подтикват към убийства, изобщо случва се нещо по-мащабно, ама сигурно чак в последния 10 епизод ще разберем.
Много по-добър епизод от предния, но не знам някак си Кинг се губи в превода. Твърде много прилича на Туин Пийкс и Линч, а и режисурата нещо не ми допада на последните епизоди.
Нз де, екстра си е сериалчето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт