Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Напредвам бавно с испанския сериал за обира. Харесва ми Simple Smile
След като е най-успешният чуждоезичен сериал на Нетфликс, няма да се учудя, ако направят американска версия.

# 586
  • Истински се вижда само със сърцето.
След като е най-успешният чуждоезичен сериал на Нетфликс, няма да се учудя, ако направят американска версия.

На нас в къщи много ни хареса този сериал Simple Smile

# 587
  • София
Здравейте , изтеглих Chicago сериалите - в какъв ред да ги започна? Знам че имаха връзка помежду си....

Chicago fire, Chicago PD, Chicago med. Така започнаха да ги излъчват, но понякога имат свързани истории.

# 588
  • София - Рим и обратно
Със сигурност ще му липсва душа. Американците не могат да ти бръкнат в сърцето и мозъка, както европейските филми. Според мен, поне де.

# 589
И аз така мисля. Ако направят сериал за масовата публика - в един момент изпростява, дори в началото да е отличен, а ако го изпипат, за да стане добър и смислен, няма достатъчно (американски) зрители, за да си избие бюджета.

# 590
Благодаря за препоръките. Някои съм гледала.
Загледах се и аз в испанския сериал за обира. Не е лош. Някои ситуации са изсмукани от пръстите, но все пак ми харесва.

# 591
Втори сезон на "Къща от хартия" не го намирам. Има някакъв общ файл в Арена с 1 и 2 сезон, като първият е по-малко серии от посочения в други торенти, а вторият е само 6 или 7 серии, но файловете май не са активни, съдейки по коментарите.

# 592
  • София - Рим и обратно
Аз ги гледах в Нетфликс, там са два сезона. Иначе знам, че в Испания е само един общ сезон с по-малко, но по-дълги епизоди. Нетфликс са ги раздробили.

# 593
Аз изтеглих един сезон от З., като общо са 15 епизода - прочетох, че на някои места това се брои за два сезона.

# 594
  • Вестерос
в imdb пише , че са излязли 2. В замунда ги гледах  двата преди време.

# 595
Един сезон, 15 серии са в Замунда. Първи сезон.
За втори в IMDb пише, че са 7 епизода.

# 596
  • София - Рим и обратно
Втори са 9 в нетфликс. Първи 13.

# 597
От няколко дни, откакто започнах да гледам сериала за обира, се чудя защо нещо в него ми напомня за Гранд хотел. Чак днес реших да проверя двата сериала в Гугъл и се оказа, че Берлин е един от главните злодеи в хотела - Диего.
Изглежда много по-млад с тази брада и късата коса (вярно, че Гранд хотел е от преди няколко години, но все пак не чак толкова):
Скрит текст:

# 598
  • София - Рим и обратно
Много го обичам тоя Берлин, бе! ❤😍. Извратен го играе, ама толкова добре му се получава, че съм влюбена просто.

# 599
  • София
Нов сериал са качили в HBO.GO
Kidding - драма/комедия с Джим Кери и Франк Лангела
Епизодите ще са по 25/30 мин.
Всяка неделя ще се пуска по един епизод.
Гледах пилотката. Не ми хареса. Не знам какво са целели, но се е получило голямо недоразумение.
Но кой иска да гледа, пускам като инфо.

Тази неделя е премиерата и на сезон 2 на The Deuce (за сексуалната революция в щатите) с Джеймс Франко
HBO ще излъчва епизод още в 04:00 ч. през нощта в понеделник, както и после в 21:00 ч.

Също така в неделя тръгва в щатите и финалният сезон на The Last Ship.

Общи условия

Активация на акаунт