Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Страхотна новина за "Таймлес"!Дано да е поне три часа! Stuck Out Tongue Winking EyeBlushBlush Сега как ще ме мъчи любопитството какво ще дадат!!:blush:BlushStuck Out Tongue Winking Eye
Аз преди време изгледах първи сезон на ето това сериалче:
https://www.imdb.com/title/tt5151816/
Много е приятно,дори скоро ,ако е вярно инфото ще го дават по Нова Телевизия всяка събота и неделя .
https://tvnovellas.blogspot.com/2018/07/28-nova.html
Иначе първи сезон с БГ аудио го има и в Замунда,а има и втори непреведен качен.Скоро ще почне и трети.А ако някой не му е проблем руският ето тук онлайн:
http://seasonvar.ru/serial-14088-Na_CHesapikskih_beregah-01-sezon.html

# 346
Сега изгледах финала на четвърти сезон на Poldark Disappointed Relieved
Скрит текст:
Жалко за Елизабет. И пети сезон щял да е последен. И на The Affair пети сезон ще е последен. Сериалите, които харесвам си отиват един по един Flowers Leaves

# 347
Малко се просълзих на Полдарк...
За това, че следващият сезон ще е последен - не мисля, че е лошо. Доколкото прочетох, поредицата от книги била много дълга, но качеството падало, а и по-следващите сюжети не били за Рос и сегашните персонажи, а за децата. Не обичам такива вечни продължения, които разчитат на стара слава - като "Дързост и красота" и "Докато свят светува".

# 348
Малко се просълзих на Полдарк...
За това, че следващият сезон ще е последен - не мисля, че е лошо. Доколкото прочетох, поредицата от книги била много дълга, но качеството падало, а и по-следващите сюжети не били за Рос и сегашните персонажи, а за децата. Не обичам такива вечни продължения, които разчитат на стара слава - като "Дързост и красота" и "Докато свят светува".

Скрит текст:
Да, имало още около 5 книги, но сценаристката и екипа мислели да приключат на пети сезон. Трябвало да обсъдят с каста дали ще участват в по-следващи сезони. То наистина, ако децата са в центъра на събитията по-нататък няма смисъл, особено момчето, което играе Geoffrey Charles имам чувството, че не знае къде се намира. Никаква актьорска игра. На финала майка му умряла, а той се хили там на сватбата на Morwenna и Drake и не отиде при George и Valentine, които бяха на гроба на Elizabeth. Тая сцена ми беше много грозна. Anguished

# 349
Скрит текст:
И според мен беше много неадекватно. Даже Рос поиска да се доближи, за да отдаде почит на гроба...Но всъщност цялата сцена беше странна - просто Джордж е решил да постои с децата на гробищата, докато Моруена и Дрейк се женят...
Искам да изберат Ейдън Търнър за следващия Бонд, но едва ли ще стане. Все някакви типове с връзки се уреждат за ролята...Или ще е нещо политкоректно..

# 350
Скрит текст:
И според мен беше много неадекватно. Даже Рос поиска да се доближи, за да отдаде почит на гроба...Но всъщност цялата сцена беше странна - просто Джордж е решил да постои с децата на гробищата, докато Моруена и Дрейк се женят...
Искам да изберат Ейдън Търнър за следващия Бонд, но едва ли ще стане. Все някакви типове с връзки се уреждат за ролята...Или ще е нещо политкоректно..

Скрит текст:
Ами да свързали са драмата и щастливото събитие в една сцена, но не са изпипали нещата. Ейдън май си играе в театъра, а Бонд дали ще го направят силно се съмнявам.

# 351
  • Вестерос
Изгледах новия сезон на OITNB, не съм впечатлена, даже съм разочарована. Не, че беше зле, но ми беше meh  в сравнение с предните. Очаквах повече развитие.

# 352
  • София
Има ли специална тема за шоуто ''The Affair''
Онзи ден започнах да гледам сериала по HBO GO. По 1 епизод на ден, значи за 1 месец грубо ще изгледам всичко. Много ми харесва, много добре замислен. Малко ми е странен Доминик Уест (от любимия ми ''The Wire'') в точно такава роля, но всичко е ОК.

# 353
Онзи ден започнах да гледам сериала по HBO GO. По 1 епизод на ден, значи за 1 месец грубо ще изгледам всичко. Много ми харесва, много добре замислен. Малко ми е странен Доминик Уест (от любимия ми ''The Wire'') в точно такава роля, но всичко е ОК.

Май няма тема за сериала и аз го харесвам. След три серии ще е финалът на четвърти сезон и догодина пети ще е последен. Neutral Face

# 354
Набелязах си един сериал от тази година,Condor.Става дума за ЦРУ.
Преди това ще се опитам да завърша последния сезон на Флаш и Ароу.

# 355
  • софия
попаднах на The Durrells - за семейството на джералд даръл, който е силно разведряващ автор. не видях да е обсъждан. някой има ли впечатления?

# 356
  • в морето до колене
Аз го следя.
На мен ми харесва, забавен ми е.
На моменти си мисля, че го харесвам повече от филма от 2005.

# 357
попаднах на The Durrells - за семейството на джералд даръл, който е силно разведряващ автор. не видях да е обсъждан. някой има ли впечатления?

Приятен е сериалът, става за почивка. Засега са излезли 3 сезона.

# 358
  • На високо
Има тема за сериала, но е старичка и след края на 2015 никой не е писал в нея. http://www.bg-mamma.com/?topic=810344 И аз го харесвам и го следя. Даже и с руски субтитри гледах някои епизоди, че не ми се чакаше да ги преведат на български.  От 4-ти сезон съм изгледала първите пет епизода. Като се поосвободя ще видя и останалите

# 359
Има ли тема за английски сериали?

Общи условия

Активация на акаунт