Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 296
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Гледах първия епизод на Аферата, но не ми допадна.

Сега гледам Bull и то, не че толкова ми харесва, просто няма друг подходящ. Не е лош де, адвокатски малко....

The Expanse трети сезон ме чака, но искам да имам повече време, за да гледам по няколко епизода наведнъж. Сериалът е отличен за хора, които обичат космически приключения. Много добър.  Peace

# 391
  • Вестерос
Аз почти опатках детективите 1 сезон. На второ четене става, но не ми уау Simple Smile

# 392
  • София
Той е малко от типа да си в точното настроение за него като че ли. Simple Smile

# 393
Снощи изгледах осми епизод на The Affair Disappointed Relieved
Скрит текст:
Още съм в шок. Харесвах Alison, надявах се, че ще има и за нея хепи енд. Disappointed Relieved
Дано тоя His dark materials си струва, че ми се струва, че заради него Ruth  се е отказала от последния сезон, но кой знае може и да участва с flashback-ове, a може и сценаристите така да са решили, дотук да е нейната история Rolling Eyes

# 394
Понеже споменах английските сериали, да кажа какво съм изгледалал досега - Sherlock, Broadchurch, The Fall, Safe, Call the Midwife.
В списъка съм си сложила още Luther, Paranoid, Marcella, Happy Valley и River.
Не си падам по исторически филми, по-скоро ми харесват кримки.
Някой има ли други заглавия за препоръка?

# 395
Убийства в Мидсъмър и Убийства в Рая не спадат ли също към английските криминални сериали?

# 396
Убийства в Мидсъмър и Убийства в Рая не спадат ли също към английските криминални сериали?
Тях не ги споменах, че ги гледах вече по ТВ. Другите са ми в списъка от Нетфликс. Ако има други заглавия, мога да ги потърся и в Амазон. С торентите съм зле заради ужасните глоби тук

# 397

От кримките можеш да пробваш Strike - по романите на Дж.К. Роулинг (писани под псевдонима Робърт Галбрайт) е заснето.

Endeavour е много харесвано.

The Missing е добро, копродукция.

От по-старите - Prime Suspect

От некриминалните английски препоръчвам Patrick Melrose (драма), A very english scandal (драма), Black Books (комедия) и Detectorists (пълен релакс:))

# 398

От кримките можеш да пробваш Strike - по романите на Дж.К. Роулинг (писани под псевдонима Робърт Галбрайт) е заснето.

Endeavour е много харесвано.

The Missing е добро, копродукция.

От по-старите - Prime Suspect

От некриминалните английски препоръчвам Patrick Melrose (драма), A very english scandal (драма), Black Books (комедия) и Detectorists (пълен релакс:))
Много благодаря за заглавията.
За Патрик Мелроуз ще трябва да почакам малко докато паднат лицензите, че в момента го има само в Амазон срещу заплащане. Другите ги намерих и ги метнах в списъка ми.

# 399
  • Prismatica Aerie
офф, тази Алисън от Аферата взе ужасно много да ме дразни. оФца  Naughty
Адски! С тая разшлякана уста не мога да я гледам вече. Също и Доминик Уест - все по-грозен.
Не знам дори защо го следя този сериал..

И след като се включвам внезапно и непитана - да похваля Патрик Мелроуз. Гледах 1 еп. 3 пъти, само и само да се убедя в гениалността на Къмбърбач. Преиграва частично в някои моменти, но като цяло е шеметен.
"What's the point of a fucking window if you can't throw yourself out of it?" Grin

Следя и Sharp Objects, но нещо не ме грабва.
Касъл Рок - изгледах излезлите до момента серии и като за не-фен на Кинг ми харесва.
И тъпотията на сезона - Succession - тотално негледаем за мен. Изключително нелицеприятни актьори и получавам световъртеж от операторското "майсторство".
Скоро приключих Billions, мноого ми допадна.

# 400
  • BG
Някой да е пробвал тези: Castle Rock , The Outpost? На втория рейтънгът му е много нисък, а резюмето звучи интересно.

# 401
За първия и аз му се чудя. Оценката е добра.
Някой да е гледал?

# 402
  • Sofia
Аз следя Castle Rock. Ако сте фенове на Стивън Кинг, мрачните градчета, мистерии и смахнати персонажи - това е вашият сериал Simple Smile

# 403
  • София
Изгледах сезон 1 на Наследници (Succession)
https://www.imdb.com/title/tt7660850/?ref_=nv_sr_1

Един от най-слабите оригинални сериали на HBO. Така и не схванах идеята на сюжета, толкова разпиляно шоу отдавна не съм гледал. Десет епизода не се разбра какво искат да кажат/покажат. Тъп сюжет, слаб сценарий, лоша актьорска игра, безумни диалози. Просто тотал щета.  ooooh!
Спокойно може да пропуснете.

ииииииии
Дано сезон 2 е по-добър.! хахаха, да ще го гледам. Wink Ами да, аз вече и така започнах да разсъждавам. След като съсипват 8 от 10 шоута, които са дяволски добри в началото, защо да не помечтаем за обратния ефект?
Телевизионният бизнес е в разцвета си, като популярност и печалби, но с безумни финали на любими шоута, както и с подобни безумни сериали като този след 10, 15 г. ще мине тази мода и пълнометражните филми отново ще доминират тотално.
Жалко, че на никой не му пука за феновете! А киното успя и преуспя завинаги, защото навремето не убиваха Люк Скайуокър, Хан Соло, Индиана Джоунс или Извънземното... И не ни замеряха с гей пропаганди и див феминизъм. На никой не му пука за реализъм, когато става въпрос за любимото му шоу, което следи 5/6/7 години, повече или по-малко, повярвайте ми.

# 404
Модата на телевизионните сериали ще мине, когато започнат да се произвеждат само боклуци. За сега все още има много добри нови неща, макар и да няма огромни хитове.

Видяхте ли рекламите на новия сериал на Нетфликс, Insatiable? Преди около седмица гледах за първи път трейлъра и ми се видя леко отвратителен (не заради фат шейминга - това по никакъв начин не ме интересува), а от вчера се появиха много ревюта, според които сериалът не е само "леко", а изцяло отвратителен)) Честно казано ми е любопитно колко е зле в действителност, но в същото време не ми се гледа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт