Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 428
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Тия Романови може да ги гледам, ако ги дават по някоя телевизия (обикновено Фокс купуват нови сериали), но не бих го сваляла.
Започнах да гледам по Епик Случаите на Мърдок - канадски, викториански процедурен сериал. Приятен е, но и малко банален. Някои от случаите са доста странни - имаше един с извънземни - марсианци (оказа се правителствена конспирация, разбира се). Гранд хотел също става, но ми е малко сапунен.
Скрит текст:
Нямам много време да гледам, но като застудее след месец, ще спра да ходя насам-натам през уикендите и ще наблегна на телевизията))
Мисля да гледам и Блудници - изгледах няколко реклами и ме интригува, но за сега не съм го започнала.

# 451
  • Вестерос
"We are all harlots" Grinning

Аз най-сетне се наканих и изгледах 2 сезон на Джесика Джоунс. Той бил страхотен. По-добър ми беше от първи 😊😊😊

Финалът на Куантико много ме разочарова. Въобще сезонът беше зле. Не трябваше да го има!

# 452
  • София
Уфф, стига ве. Викаш поредно обезобразено шоу. Е, не, стига вече!!  ooooh! #Cussing out

Петя,
Фокс дават основно на Фокс, на Амазон не си спомням да са купували нещо.
По-скоро надеждите са ми в HBO, защото Британия беше сериал на Амазон и Скай Атлантик и го даваха по HBO.

А ти спря ли да следиш комиксовите шоута на CW (Арои, Флаш, Легендите и Супергърл), че едно време беше активна там, но отдавна не пишеш. Или пък имаш да наваксваш? Simple Smile

# 453
Понеже споменах английските сериали, да кажа какво съм изгледалал досега - Sherlock, Broadchurch, The Fall, Safe, Call the Midwife.
В списъка съм си сложила още Luther, Paranoid, Marcella, Happy Valley и River.
Не си падам по исторически филми, по-скоро ми харесват кримки.
Някой има ли други заглавия за препоръка?

Мога да добавя и Father Brown - много ми е любим, и Vera - по-тежко криминале, но пак е интересен.

# 454
Нямям Епик драма като канал, а много искам да продължа да гледам " Блудници". Откъде го теглите?

# 455
  • Вестерос
От замунда Simple Smile

Епик драма на мтел ли беше

# 456
Уфф, стига ве. Викаш поредно обезобразено шоу. Е, не, стига вече!!  ooooh! #Cussing out

Петя,
Фокс дават основно на Фокс, на Амазон не си спомням да са купували нещо.
По-скоро надеждите са ми в HBO, защото Британия беше сериал на Амазон и Скай Атлантик и го даваха по HBO.

А ти спря ли да следиш комиксовите шоута на CW (Арои, Флаш, Легендите и Супергърл), че едно време беше активна там, но отдавна не пишеш. Или пък имаш да наваксваш? Simple Smile
Да, спрях да ги гледам. И четирите ме дразнят с нещо, затова реших да не се мъча повече. Светкавицата върти един и същ сюжет (все се появява нов отрицателен герой, спийдстър с тайна самоличност и все се въртят драми около Айрис), Стрелата ме дразнеше от по-рано - основно с наблягането на връзката между Оливър и секретарката, но също и с вкарването на прекалено много помощници - супергерои, драмата с Лоръл също е неприятна(знам за нея основно от статии - без подробности, но и това, което прочетох ми стига); а Легендите непрекъснато си сменя актьорския състав... Супергърл пък драстично промени облика си, откакто смени телевизията... Заради това разочарование, реших да не започвам новите (този дето почна наскоро и предстоящият Батуоман).

На мен пък хич не ми хареса втори сезон на Джесика Джоунс, за сметка на това ми хареса (но по странен начин) втория на Люк Кейдж.

Фокс не дават само сериали на американския Фокс - май са давали и такива на Старз (Демоните на Да Винчи не го излъчиха точно по Фокс?), а и Имало едно време не беше ли на АВС?

П.п. Епик Драма е канал на Виасат. В момента е под номер 11 в мрежата на А1, но след време, може би след месец, ще го преместят някъде назад по каналите. Един вид - промотират го.

# 457
  • UK
Точно последния сезон на Флаш не беше със спийдстър с тайна самоличност, но от целия сезон най хубавото нещо беше жената на лошия. Много го разтеглиха и много дълго време не беше съвсем ясно какво иска Дево, всъщност според мен още не го бяха измислили до след средата на сезона, и после цялата история с просветлението нямаше никакъв смисъл. И целия сезон пак беше за Айрис, която вече е писнала и на най заклетите фенове.

# 458
  • Somewhere far away
Аз го почнах на шега, в началото изобщо не знаех какво да очаквам и нищо не бях чела никакви статии, нито спойлери,  нито нищо. бях хващала отделни епизоди по тв-то , но ми сес труваше прекалено несериозен и тийн сериал. 
Еми ок де, но като го почнах ми стана интересно и бързо ги изядох всичките сезони.  Много ме радва Tom Cavanagh голяма фенка му станах, Карлос също, изобщо не знам защо са решили да правят айрис толкова важна при положение, че има още толкова други по-интересни, сложни и комплексни герои.

# 459
И аз харесвам Том Кавана, но не бих гледала само заради него. И Кърк Асеведо харесвам, обаче от рекламите ми се вижда, че ролята му в Стрелата е свързана с ужасно много преиграване.

# 460
Опитах се да изгледам 1 серия на Insatiable обаче успях да изтрая само 20 мин. Много плоско и пълно с клишета за мен.
Сега се вторачих в Criminal Minds, че ми го пуснаха фрий на амазон и се оказа, че не съм гледала 2/3 от първите 5 сезона.

# 461
  • Вестерос
Кой е Кърк Асеведо?

# 462
  • София-Младост
Чарли от сериала Fringe

# 463
  • Вестерос
Вярно , мерси

# 464
Да, в Стрелата май е някакъв Дракон? А в 12 маймуни е Рамзи Simple Smile
(симпатяга е, но в Туитър не винаги ми прави добро впечатление)

Общи условия

Активация на акаунт