Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 20

• 72 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Petia Ivailova,благодаря за отговора!Видях ,че е само един сезон и че има недоволни от финала,но понеже си търся нов сериал ще го погледна ,тегля го сега.
Ето тук пет предстоящи сериалчета.Някои от тях вече са споменавани в темата,ако не се лъжа.
https://www.chr.bg/kino-i-televiziya/5-novi-seriala-koito-shte-gledame-tazi-esen/
На мен лично любопитни от изброениете са ми:"The Romanoffs","The Chilling Adventures of Sabrina" ,"Homecoming"

# 541
Аз мисля да хвърля и един поглед на Маниак ; бях го споменала преди. Не съм сигурна, че ще ми хареса, но поне ще видя първите епизоди.

# 542
  • Вестерос
Стар кросд 1 сезон беше, имаше тъп край.

# 543
Тифани,такъв отворен като на "Таймлес" ли финал?
Понеже видях,че по-нагоре сте препоръчали любими сериали,подкрепям Тифани с Castle,
Bones.Много ги обичам и аз! А от споменатите пак на тази страница Chesapeake shores, Good Witch също ги гледам и са приятни.
Наскоро гледах "Ало,ало" ,преди ми беше много любим,а сега ще гледам отново Keeping Up Appearances,който също ми е много любим.
А на вас кои са ви любимите  комедийни сериали,нови и стари?

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 19:18 от eovin***

# 544
Забравих да спомена, изтеглих испанския сериал, за който писахте по-напред в темата. Още не съм го започнала, понеже нямах свободно време.

Много харесвах първите сезони на Теория за големия взрив. Беше ми много смешен (имаше неща, които ме разсмиваха с глас, което не ми се случва често). Но след няколко сезона стана досаден - не защото ми е омръзнал, по-скоро шегите им станаха банални. Затова и спрях да го гледам.

Ало, ало ми харесваше - не ме е разсмивал с глас, но ми беше забавен и интересен. По същия начин харесвах и Да, господин министър и Да, господин премиер. Навремето даваха и един, който също е английска класика - Само баламите и конете - и него го гледах до края и ми беше интересен.
Някои сезони на Черното влечуго ми харесваха (честно казано, не го помня много ясно, но все пак..). Първият беше отблъскващ, а последният (с войниците), малко тъжен. Харесваше ми сезонът, в който Хю Лори играе тъп престолонаследник, а Едмънд(Аткинсън) му е иконом (сега направих справка с гугъл - изглежда това е трети сезон).

Харесвам и руските комедии Кухня, Хотел Елеон, донякъде и Мутра по заместване. Не знам защо, но са ми доста по-смешни от американските.
Като малка наистина харесвах Напълно непознати, но просто ми беше приятен за гледане - не помня да ме е разсмивал.

П.п. на едната ми клавиатура не й работят кавичките, затова понякога не слагам, а понякога - да.

# 545
Аз сигурно съм единствения човек, който не понася комедии. Всичко останало гледам, но не и комедийни сериали.

# 546
  • София
За комедия препоръчвам Brooklyn nine nine, Fresh of the boat, Black-ish, Grown-ish, the Goldbergs (велик!), The Good place ми е в топ също. Иначе най-любим ми е Shameless US.Друг който е мюзикъл, но ме разбива от смях е Crazy ex-girlfriend

Аз съм сериален помяр, всичко което ми хваща окото гледам, сега и American woman загледах.

# 547
  • София
Аз сигурно съм единствения човек, който не понася комедии. Всичко останало гледам, но не и комедийни сериали.

Аз също почти не гледам комедии. Или да кажем, че са силно ограничени като бройка в исторически план.

# 548
  • Вестерос
Тифани,такъв отворен като на "Таймлес" ли финал?
Понеже видях,че по-нагоре сте препоръчали любими сериали,подкрепям Тифани с Castle,
Bones.Много ги обичам и аз! А от споменатите пак на тази страница Chesapeake shores, Good Witch също ги гледам и са приятни.
Наскоро гледах "Ало,ало" ,преди ми беше много любим,а сега ще гледам отново Keeping Up Appearances,който също ми е много любим.
А на вас кои са ви любимите  комедийни сериали,нови и стари?
Да, отворен е финалът, но е много тъп. На Таймлесс беше бижу , а и ще има филм, за да завършат историята както на Файърфлай.

От комедийните гледам и съм гледала много малко и всички си ми харесват, някои повече - Теорията, Friends Heart , HIMYM без последния сезон, Younger, 2 broke girls, Mom, Mike and Molly, Melissa and Joye, American Housewife, War at home, New girl, Happy Endings, The middle, baby Daddy, Young and Hungry.

Като в момента, които още дават тотален фаворит ми е Younger, след това Теорията и Mom.

Маце и аз гледам American Woman, някак си ми прилича на Divorce , но в друга епоха и малко по-малко комедиен от последния, който също не е лош.

# 549
  • София
American woman е супер лек за гледане, от тези дето си изборила само Younger не съм го чувала, ще му пусна трейлъра сега

Сетих се що не съм гледала Younger, актрисата ме дразни от друг сериал, Bunheads

# 550
  • Across the Multiverse
Препоръчвам
Скрит текст:
Supernatural
Castle
Bones
Hart of Dixie
The Royals
2 broke girls
Veronica Mars
Devious Maids
True blood
Covert Affairs
Warehouse 13
Eureka
Благодаря, Tiffany ! Devious Maids също ми беше много любим, но съм пропуснала да го спомена Simple Smile  Veronica Mars съм го гледала в един по-детски период от живота си  Wink и за тогава ми беше ок. От останалите май най ми хвана окото Warehouse 13 и сега го дърпам Simple Smile
Струва ми се, че много малко хора са гледали "12 маймуни", а е добър сериал и е окончателно завършен с доста приемлив финал. Подходящ е за хора, които не ги притеснява бъркотията с пътуване във времето. В последния сезон, в един-два епизода се появява българският зет Бен Крос Simple Smile
Мен не само не ме притеснява, ами ми е и сред любимите бъркотии Simple Smile Досега винаги съм свързвала заглавието с пълнометражния филм и сериала някак ми е убегнал явно. Мерси !

# 551
Сериалът само в началото прилича на филма; предполагам, че е нямало начин да разтегнат сюжета на филма в 4 сезона, затова още към края на първи сезон започват да променят доста оригиналната история.

# 552
  • Вестерос
Bunheads беше приятно сериалче Simple Smile

За пътуване във времето Continuum.

Gigito, ако ти хареса Warehouse 13, виж и Sanctuary, подобен е

# 553
  • КиТ
Аз тая есен мисля,да не почвам нещо ново,щото бях бая зарезяля всичко за известно време...почнах да наваксвам с едни луди маратони (crazy),та мисля да го карам лежерно (зелено озъбено човече)+ това ще почнат сега и реалитата и съвсем ще стане мазало (удраня в главата).

# 554

Общи условия

Активация на акаунт