СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 555
  • 642
  •   1
Отговори
# 375
И аз да се включа в темата, че да не изпусна нещо. Имам седмокласник. Интересът ни е към езиковите гимназии в София. По- специално към първа английска. Някакви отзиви.

# 376
  • София
Има ли ЕГ в която се изучава литература  на съответния език? Без наргилета, купони, Шушана... ,нар....ци, с...?

# 377
  • София
E, вие пък нищо не искате Sunglasses Още малко и ще кажете - и да се учи?!

# 378
  • София
Мдаа... кои са топ в момента? Питам...

# 379
  • София

СМГ, защото от задачи не им остава време за глупости 😂.  Шегувам се, разбира се.
Предполага се, че училищата с по-висок приемен бал са и по-читавите. МатрЯлът е важен! Wink

# 380
  • София
И аз да се включа в темата, че да не изпусна нещо. Имам седмокласник. Интересът ни е към езиковите гимназии в София. По- специално към първа английска. Някакви отзиви.

Синът на приятелско семейство е там, доволни са много. Учи много, но нали това е идеята Simple Smile

Имат страхотен оркестър  Mr. Green

# 381
  • София

Синът на приятелско семейство е там, доволни са много. Учи много, но нали това е идеята Simple Smile

Това музикалното с ИИЧЕ - английски ли е Joy?

СМГ, защото от задачи не им остава време за глупости 😂.  Шегувам се, разбира се.
Предполага се, че училищата с по-висок приемен бал са и по-читавите. МатрЯлът е важен! Wink

Да матрЯлът ... впечатлих се от изпращането на този випуск.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 22:12 от Тук съм

# 382

СМГ, защото от задачи не им остава време за глупости 😂.  Шегувам се, разбира се.
Кой матрЯл? Да пресоват децата през сито, и да попаднат при кофти преподаватели? Естествено, че ще мислят за чалга и наргилета. Моля за колкото може повече коментари за преподавателския екип по училища. Зарових се да чета темите за училищата, много, от които не мога да открия. Смятам, че има спешна нужда от тема, където да се коментира матрЯла, който ще обучава децата ни следващите години. Да не стане за ДЗИ-то, да се чудим, "що тъй стана".

# 383
menta, днес в 73-то имаше оценка на преподаватели, от 2 до 6 Sunglasses

# 384
  • София

А резултати има ли? Кой кого оценява?

# 385
Мами, да ви питам за изпита за проверка на способностите - на 01.06 е по Изобразително изкуство. Имаше ли някъде график как се провежда, от 9,00 ли започва? Дъщеря ми получи служебна бележка за училището, в което ще кандидатства, но нищо друго не намирам.

Същото влязох да питам и аз.
Пише къде ще е точно, но не и ЧАС.
Вчера вечерта рових в двата справочника на Педагог 6, и там също не пише.
Ние сме от София и дъщеря ми е разпределена в 51- во училище,каза й в 8,30 ч. да е  там.Изпита започва в 9,00 ч.

# 386

А резултати има ли? Кой кого оценява?
73-то, не е ли четвърто по рейтинг. Знам, че обучението е на високо ниво, няма как да са изтървали двойкаджия.

# 387
  • София
Дъщеря ми леко смени първото желание. Grinning Досега беше твърда за Испанската с втори език - английски, въпреки че аз се опитвах да я убедя, че няма смисъл. Най-накрая ми повярва /разбира се, след като спрях да я убеждавам/ и реши да пише като първо желание паралелката с италиански език. По принцип би избрала френски, но счита, че е труден и няма да го научи на прилично ниво като втори език. В това има резон, особено като знам колко голямата ми дъщеря научи немски като втори език в английската. От друга страна, след като има желание да учи френски, защо пък да не избере него като втори? Честно казано, не знам какво да я посъветвам. Thinking Но със сигурност ще подадем малко странно заявление, в което паралелката с най-висок бал ще е на второ място. Joy

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 22:43 от sanaka

# 388
73-то, не е ли четвърто по рейтинг. Знам, че обучението е на високо ниво, няма как да са изтървали двойкаджия.
Какъв рейтинг?

# 389
  • 1st floor

Дъщеря ми сега завърши. Много й е мъчно за училището! Heart Eyes Събраха се страхотен клас, имаха страхотни класни. Учителите също не е казала, че не са ОК. Последната година го даваха малко по-ларж, но пък всички се стягаха за кандидат студентските изпити и само това им беше в главите.  Laughing Направи ми впечатление, че всички са с добър успех и гонят доста високи цели! Някак се дърпаха един друг и нямаше изоставащи в ученето. И точно такава среда се надявам да намери и малкият ми син сега, дори и в не топ-училищата, защото за там няма да му стигне бала. Иначе, като чета майките на сегашните осмокласници в 1АЕГ и направо не мога да повярвам, че децата са учили в едно училище! ooooh! Не знам, може би зависи и в какъв клас ще попаднеш, кой ще ти преподава, класен и пр. Както и от личните ти очаквания. Иначе за чалгата - има я.  Twisted Evil У нас никога не сме слушали такава музика, но детето там  я научи! Примирила съм се с малкото зло! А и гледам да не натяквам за не толкова важни неща - баба ми също не харесваше Металика! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт