СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 57 698
  • 642
  •   1
Отговори
# 540
Има ли вероятност да излезнат резултатите днес или утре?

# 541
  • 1st floor
И аз това се чудех, но по-скоро не. Сигурно почиват хората.  Laughing

# 542
  • Plovdiv, Bulgaria
А имало ли е случай предходни години да излязат резултатите в почивен ден ?

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 10:30 от Грозната Бети

# 543
А имало ли е случай предходни години да излязат резултатите в почивен ден ?
Едва ли. Нали някой подписва заповедта - старт, пускайте ги.

# 544
  • Варна
Не, не е имало такъв случай.

# 545
  • София
И ние сме оформени по всичко, освен по география - чака се резултатът от последния тест. Ще ходи на училище през следващите две седмици, но за купона. Grinning

# 546
  • Sofia
Моето също трябва да го оформят. По някои предмети е оформена, но не знае за колко, изпитват ги и не им казват оценка?!? И в бележника рядко има нещо, по някои предмети страниците стоят празни.
В понеделник цял следобед прави проект по география, но от вторник е болна. Ще видим дали другата седмица ще я оформят или вече са свършили тази работа и без нея.

# 547
  • sofia
Нашата госпожа по математика чака резултата от матурата, за да ги оформи Simple Smile

# 548
  • София
Г-жо Шишкова, разгледахме учебния план. В 8 клас децата въобще нямат китайски или нещо не сме видяли

# 549
  • Sofia
Г-жо Шишкова, разгледахме учебния план. В 8 клас децата въобще нямат китайски или нещо не сме видяли
Не сте видели, за осми клас пише това:
18 часа китайски език език;
2 часа „Странознание на Китай” през Първи срок;
2 часа „История на Китай” през Втори срок

# 550
Тази сутрин моята щерка ми показа едно клипче на съседското дете в  чалга клуб в 1 30 сутринта. Момичето учи в една от елитните гимназия в града . Прието е миналата година с висок бал по БЕЛ . И не знам вече кое училище е елитно ако догодина ще са по чалга клубовете? 

# 551
Е то това дали ще са по чалга клубовете не зависи ли от родителите?!

# 552
  • София
Тази сутрин моята щерка ми показа едно клипче на съседското дете в  чалга клуб в 1 30 сутринта. Момичето учи в една от елитните гимназия в града . Прието е миналата година с висок бал по БЕЛ . И не знам вече кое училище е елитно ако догодина ще са по чалга клубовете?  
Не мога да разбера защо училището трябва да има вина за всичко? Вкусовете, навиците, предпочитанията не се формират от раз в 8 клас, когато детето е в новото училище, а доста по-рано и зависят най- вече от семейството. Интересно ми е,  къде са родителите, след като едно петнадесет години момиче се вихри по дискотеките в 1,30 сутринта.

# 553
  • София
Те и умните деца с висок бал ги "бие" хормона! 😂 Може да е било с мама детето...Познавам и такива майки.

# 554
Да така е всичко зависи от семейството. Не ми се връзва  чалга поведението на учениците с елитното училище. Казват там средата е друга. Една година даваш всичко, изискваш да чете много да изкара отлични резултати за да влезе в най - елитното училище,  а  после нещата се оставят да вървят по течението

Общи условия

Активация на акаунт