СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 57 976
  • 642
  •   1
Отговори
# 525
Silvana, честит празник и регистрация.
Преместете пожеланията и благодарностите си в темата за училището  Peace
Дълги текстове - в скрит текст.

# 526
Скрит текст:
Я да сменя малко темата. Днес дъщеря ми ми сервира, че щели да им раздават свителствата за завършен седми клас на 18.06/понеделник. Възможно ли е? Дано да не е разбрала. Объркват ни всички планове.
На моя син даже на 19.06 им казали.
Е , няма как-обявяването на резултатите от тестовете е до 06.06.вкл.
 е в графика на дейностите, абсурд  на 19.06. Получаването на служебните бележки с  резултатите от изпитите е от 13.06.-19.06.2018 г. вкл.
Служебните бележки се получават от 13.06.-19.07.2018 г. вкл. А свидетелствата за завършено основно образование по никакъв начин не са свързани с тях. ПОдаването на документите пък стартира на 20.06.
Дори секцията за подаване на заявление в онлайн-системата да бъде отворена преди това, там единственото, което трябва да се прикачи е медицинско свидетелство, ако се кандидатства за професионални паралелки и/или гимназии.

# 527
По-назад се спомена 32-ро.Дъщеря ми учи там,11 кл е и сме много доволни.Дисциплината е на ниво,много се учи,често правят тестове,интерактивни дъски.Нивото на АЕ е много високо.Втори език-дъщеря ми е с немски,не е добре,но може да се смени учителката,не знам.Високо е нивото,по нейна информация на испанския и руския език като втори.Минус-малък салон по физическо.Но иначе-едно от качествените училища в София Hug

Абсолютно потвърждавам. Синът ми е в паралелка английски с испански.

# 528
Не знам дали сте попаднали на тази информация. На фона на тази гавра с децата, кахърите ми за оценяването по БЕЛ са бели като сняг.

https://offnews.bg/obshtestvo/kvestorki-oshtetili-12-detca-na-iz … as-mo-681758.html

# 529
Хмм, нямало ли е родител наблизо  Thinking
Трябвало е веднага след излизането на дете/деца да се отиде при директора на училището. Той отговаря за правилното провеждане на НВО.

# 530
Явно е имало, щом работите са им отделени от кюпа, и се е раздухало по медиите.

Честит полупразник на тийновете ни, че моят за мъж се спряга вече. Joy

# 531
  • София
Искам догодина, родители и деца да обявят национален протест и никой, нито едно дете да не отиде на НВО! Да се озъбят, да ги видим тогава... Нулева година ли ще обяват или ще се признаят за некадърници? Ама знам, че в нашата мила родина, с нашето съзнание, че "преклонена главица, сабя не я сече", това няма как да се случи! А трябва!
Ей в такива моменти, ме обзема ярост от безсилие... Rage

# 532
  • София
Ужас, горките деца Frowning Мъчно ми стана...Душици са били. Аз моя го бях подковала с правилата и го предупредих на квестори да не се предоверява, щеше да вдигне патаклама за указания в разрез с разписаното. Но не са длъжни всички родители да се превръщат в квестори по неволя Sad Нито децата да си губят времето в спорове, вместо да си решават задачите!

# 533
Провокиран от едно лично, от един татко, че системата не може да бъде излъгана, и от тук прочетените "парашутисти", моля да споделите тарифата, да сме на ясно всички тук. Знам със сигурност тарифата за първи клас. И само в МОН ли трябва да е връзката, или може и от друго министерство?
За да бъда точен, очакваме читави резултати, та се надявам да не опираме до рушвети. Но е добре да сме наясно, все пак, нямаме по 20 деца.

# 534
Провокиран от едно лично, от един татко, че системата не може да бъде излъгана, и от тук прочетените "парашутисти", моля да споделите тарифата, да сме на ясно всички тук. Знам със сигурност тарифата за първи клас. И само в МОН ли трябва да е връзката, или може и от друго министерство?
За да бъда точен, очакваме читави резултати, та се надявам да не опираме до рушвети. Но е добре да сме наясно, все пак, нямаме по 20 деца.

И колко е за първи клас, заинтригувахте ме?

# 535
А как е в училище след матурите? Продължават ли тестове, контролни?
При нас да, почти по всички предмети. Мислех си, че след матурите всичко свършва и училището е само за присъствие, но се оказа не съвсем така. Изискват си учителите да се чете.

# 536
Нормално.
Нали седмица преди нво не ги закачаха. Сега покриват норматив за брой оценки, оформяне.

# 537
  • София, Младост
Нормално.
Нали седмица преди нво не ги закачаха. Сега покриват норматив за брой оценки, оформяне.
Как не ги ,закачаха? Нашите на 18.05/петък имаха изходно по АЕ. Същия петък учителката по география написала 3 двойки. Сега продължават с пълна пара..

# 538
  • София
Моят човек в седмицата преди НВО имаше класно, изпитваха го...Оформен е по всичко. Само под въпрос е физиката, че там насред шестиците втория срок имаше и една тройка Rolling Eyes Тази седмица трябваше да се натиска да го изпитват, но уви от понеделник е в болничен. Ако все още оформят, другата седмица ще се види какво - що. Той тотално го е обърнал на ваканция вече - спи до обяд, играе здраво на пс, вече е здрав, та мисля и навън да го пускам - изобщо, яйляк работа Grinning Не го закачам - искам да разпусне максимално.

# 539
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Нашите също ги изпитваха и имаха класно в седмицата преди НВО, в момента също още оформят, но моят вече смята, че е ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт