СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 57 978
  • 642
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В класа на гилямата ми дъщеря веднага изловиха “парашутистите.” Бяха си снимали списъците децата - 26 приети, а на 15.09. се оказаха 31. Едно от “парашутистите” итпадна след 8-ми клас - едва хвана  тройки. Но останалите си се справяха. Вярно, че не заемат местата на редовно приетите, но увелучават класовете. А и поуката за приетите по каналния ред е някак, хъм..., не дотам здравословна. Още по-неприятно е за неприетите за 1-2 точки.

# 511
  • sofia
Е, за съжаление децата от малки разбират какъв е живота и се сблъскват с несправедливостите!

# 512
  • София
Дъщеря ми има останал лош спомен от курсовете СМГ в 4. клас. 30 деца в групата, шум, следователно недоразбрани теми. Това, обаче, ми го споделя чак след проваленото ОМТ. Та сега разсъжденията и са: Ако наистина класът в мечтаната гимназия е от около 35 деца, как изобщо ще протича учебен час? В този ред на мисли, свалям шапка на настоящето и училище. Казаха 26, записаха 26, до ден днешен са същите 26.

# 513
Ние едно време учехме в такива класове-31-32 деца.Но редът беше друг,имаше дисциплина,ние бяхме други.Според мен сега 26 е окей.

# 514
Момичета,взех да се паникьосвам-от бележката за изпита съм си синмала само кода за достъп.Обаче в системата  за проверка на резултатите виждам,че иска входящ номер-от къде да го взема?Дали е вържу бележката,която се намира къде?
    Просто реших да пробвам през тел. как става влизането,няма резултати.

# 515
  • Резерват "Северозапад"
Входящият номер есъщо на бележката. Трябват и двата номера. Бележката е надлежно прибрана от мен Mr. Green.

# 516
Да разчитам,че детето е прибрано и си е съхранил бележката!Малии,ама съм голям лебед!

# 517
  • София
Ако бележката липсва, още в понеделник можете да изискате тази информация от училището. Щом могат да извадят дубликат на бележката, значи имат вх.номера и кодовете за достъп на седмокласниците. Спокойно!

# 518
Абе проблемът е,че не е на у-ще в понеделник.Утре с него отиваме в София,ще гледаме мачовете на националите по волейбол,ще се приберем по някое време в понеделник.А имам някакво усещане,че ще пуснат резултатите по-рано.Но се надявам,че е прибран и бележката е в него.

# 519
Абе проблемът е,че не е на у-ще в понеделник.Утре с него отиваме в София,ще гледаме мачовете на националите по волейбол,ще се приберем по някое време в понеделник.А имам някакво усещане,че ще пуснат резултатите по-рано.Но се надявам,че е прибран и бележката е в него.

Залагам на вторник късен следобед Simple Smile

# 520
Я да сменя малко темата. Днес дъщеря ми ми сервира, че щели да им раздават свителствата за завършен седми клас на 18.06/понеделник. Възможно ли е? Дано да не е разбрала. Объркват ни всички планове.
На моя син даже на 19.06 им казали.

# 521
  • София, Младост
Е нееее...

# 522
  • Plovdiv, Bulgaria
Я да сменя малко темата. Днес дъщеря ми ми сервира, че щели да им раздават свителствата за завършен седми клас на 18.06/понеделник. Възможно ли е? Дано да не е разбрала. Объркват ни всички планове.
На моя син даже на 19.06 им казали.
Е , няма как-обявяването на резултатите от тестовете е до 06.06.вкл.
 е в графика на дейностите, абсурд  на 19.06. Получаването на служебните бележки с  резултатите от изпитите е от 13.06.-19.06.2018 г. вкл.

# 523
Скъпи родители,
Казвам се Яна Шишкова, учител по китайски език в 138 СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски".
Тъй като ви предстои да направите съдбоносен избор за бъдещето, заедно с децата, нека ви разкажа какво можете да очаквате, ако изберете нашата паралелка.
На първо място - китайският МОЖЕ да се научи, а специалистите с него са достатъчно малко, за да имат високоплатена и интересна работа за цял живот.
Децата ще учат в ето тази класна стая: http://china.edax.org/wp-content/uploads/2015/09/31.jpg
Ще усвоят не само китайския език, но ще имат много часове по китайска култура, приложни изкуства, митология, история, философия и туризъм. Ще ги научим както на ежедневно общуване, така и на западния и източния подход при взимане на решения. Това ще ги направи незаменими специалисти, независимо с какво изберат да се занимават вбъдеще.
Ще имат възможност да заминат за Китай по няколко програми (до момента Летния лагер в Пекин са посетили 47 наши ученици), а също така да следват в най-престижните университети в световен мащаб (в топ десет се намират в момента два китайски университета).
Ще излизаме често извън училище, за да посещаваме различни мероприятия - китайска кинопанорама, концерти и изложби, презентации по ушу, калиграфия и традиционни изкуства.
Децата ще имат възможност да участват в международното състезание Китайски езиков мост. Мои ученици са печелили два пъти първо място в Европа, второ и трето в света. Ако децата проявяват дори минимален интерес, ние ще го развием до безкрай, а пределът на онова, което ще могат да постигнат ще бъдат само мечтите им.
Днес, след много години труд, мога да ви предложа уникално в световен мащаб обучение, което да ги направи добри и много добре обучени хора и да задълбочи интереса им към заобикалящия ни свят.
Ако имате въпроси, заповядайте в нашите часове по култура в 58ми кабинет (на последния етаж вдясно), в 138мо СУЗИЕ, в сряда от 15.10 до 16.50 и в понеделник от 16.10 до 17.40. Поговорете с настоящите ни осмокласници или по-големите от тях, за да повярвате, че в България ИМА достъп до изключително добро образование и ние с радост ще ви го дадем.
Също може да разгледате цялата тема за прогреса на паралелката от първите й стъпки: http://m.bg-mamma.com/?topic=658243
Успех с резултатите и бъдете успешни в избора си!
Поздрави,
Яна Шишкова

Моите поздравления,госпожо Шишкова!
Благодарение на Вас,дъщеря ми обикна китайския език,спечели награди в състезания ,две стипендии за Китай, придоби самочувствие на знаещо и можещо момиче и сега се развива успешно в сферата на китаистиката.
Благодаря Ви за обичта и отдадеността към децата и сърдечните грижи,които полагате за тяхното израстване..

# 524
  • София
Какво общо имат служебните бележки с резултатите от изпитите и свидетелствата. До 19 вкл. могат да си ги раздават, подаване на заявления за участие в класирането започва от 20.06. А ако е онлайн, даже нямаш нужда от него.

Нещо, на което попаднах случайно и ме успокоява, че съм си съвсем в норма Joy
https://www.jenatadnes.com/malkiyat-prints/vissha-matematika-za-majki/

Общи условия

Активация на акаунт