СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 57 986
  • 642
  •   1
Отговори
# 495
Не може да няма и на по-ниско ниво.Много пък сложно ми изглежда това.Ако е така,значи почти никъде няма деца с връзки.

# 496
  • София
Само по 4-5 в клас Joy В някои гимназии.

# 497
Колко по-ниско. Тя администрацията е като октопод.

# 498
  Белинда,липсваше ми!
    Добре де,хипотетично,ако приемат синът ми в град Хв МГ,а ние искаме град У МГ.Може ли да го запишем в първото у-ще,после преди началото на уч. година да си го преместим,поради някакви семейни причини.
   Сега да кажа,че не опипвам почвата,просто ми дойде сега,като идея,докато обсъждаме .Защото според мен не може да не се вкарват деца с връзки,те после си проличават и се поиздават.
    Почти съм сигурна,че при приема след 4ти клас при нас имаше,но това е друго,нищо общо с НВО.

# 499
  • София
Че те нещата тръгват от по-ниски нива и стигат до най-горното и явно заради разните участници по трасето се спрягат четирициферени суми за услугата (писмото), та всеки да се облажи....

# 500
Леле!Че то като да си купиш диплома за вишО!

# 501
  • София
 Защото според мен не може да не се вкарват деца с връзки,те после си проличават и се поиздават.
Моя приятелка ми разказваше наскоро за нейната дъщеря, учи в едно от апетитните училища, но вече е 10клас. Още на първата родителска среща се е видяло, че класът е по-голям от приетите по списък, децата не са малки, те също са видяли списъците, някои са си ги снимали (сега не знам дали ще изнасят поименни списъци, но за техния набор имало разлепени някъде, вероятно в училището, в което е прието детето). Всички са знаели кои са "парашутистите", точно така си ги и наричат. Ама...нищо от това. И децата все пак си учели, не са изпаднали от влака още след 8 клас, не са дори "тройкаджии". Но вероятно достатъчно от некласираните също щяха да си учат достойно, наравно с приетите...
Избягвам да мисля за "парашутистите" от сега, има време, ние да се класираме по каналния ред, пък ще му дойде времето да броим "спуснатите". Че то още в яслата имаше такива. Те, така или иначе, не изяждат места от обявените, само пълнят после класовете повече от допустимото.

Редактирам се, че се сетих нещо - мой братовчед преди години записа медицина в Скопие май беше. След първия семестър някак си се премести в София. Та, от години практиката е все една и съща. Вероятно само сумата е различна (или пък не, зависи в какво се оценява)

# 502
  • София
Е, че то и 1000 е четирицифрено число Joy Аз за курсове повече дадох Laughing

# 503
  • Sofia
марулета,
нямам идея дали преди началото на 8ми клас става, но мой съученик го направи този номер след подготвителен (тогава) клас. Целенасочено са го записали в друг град, сигурно не му е стигнал бала в София, живял е една година на общежитие и после са го преместили.

# 504
  • София
Белинда, студено... зави ми се свят миналата година от искана сума за училище, което не е сред най-най-най... За тях не искам да си мисля колко искат.

# 505
  Абе както и да е,а са живи и здрави,щом са над плановата бройка,да си учат.
   Може ли някой да ми сподели линка,на който чакаме резултати,явно съм яко изпушила,не го намирам в нета.Два дни ще съм без компютър,само от телефона,да не вземат пък да ги  публикуват по-рано.
   Залепила съм графика с дейностите по кандидатстване ,класиране и записване на хладилника.Много протяжно във времето ми идва нещо.Кажи-речи един месец още ще чакаме до първо класиране.

# 506
Когато дъщеря ми се яви на изпита за "млади таланти" на СМГ , имах неблагоразумието да си изтегля списъка с резултатите и после с приетите. В последствие , когато имаше тестове след всеки модул ( тя си продължи курса в 5 и 6 клас) в списъка като ученици на СМГ имаше деца далеч след нея в списъка с приетите в 5 клас, но вероятно 'таланти" . Та това си го има от кандидатстването за 1 , за 5 , та и за 7 клас. За университета едва ли, защото те местата са повече от кандидатите.

# 507
# 508
Благодаря!Сега ще си го препиша

# 509
  • София, Младост
Я да сменя малко темата. Днес дъщеря ми ми сервира, че щели да им раздават свителствата за завършен седми клас на 18.06/понеделник. Възможно ли е? Дано да не е разбрала. Объркват ни всички планове.

Общи условия

Активация на акаунт