СЕДМИ клас – 6 – Последни метри до…най-добрите резултати!(28.05.2018–03.06.2018)

• 58 509
  • 642
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Галимар, тази година подозирам, че и за местата, в които балът се образува от 3 х мат + 1 х БЕЛ, ще може с една идея по-лесно да се прогнозира на база статистиката, тази по мат. Пълните решения на 23 и 24 задача ще дават  след утрояване наистина значителна преднина в такива паралелки и дори да остава неизвестен факторът  БЕЛ, той ще има просто по-малка тежест и с него трудно ще се балансира разликата от мат. Докато предишни години при много сгъстени резултати по мат, БЕЛ се случваше да решава приема на деца в МГ.

# 451
За лесно и трудно- тази и мин.година тестовете по Бел бяха значително по- лесни от предходните.Но мин година брше по- лесен от тази, мин.година имаше направо въпроси за трети клас- като брой на сказуеми и синонимите.

Лошото по Бел е, че абсолютно винаги има по два въпроса, които не са трудни, но са с много спорни отговори.Догодина  вероятно ще изчистят такива недоразумения, но за сметка на това ще се вдигне трудността.

# 452
  • София
Здравейте от още една майка на седмокласник!

Следя ви редовно - вие сте моя основен източник на информация относно кандидатстването след 7-ми клас. Благодаря!

Аз имам едно чудене - детето ми ще кандидатства освен в останалите държавни училища в София и в НГДЕК. Ако е  приета там на първо класиране, което най-вероятно, и се запише, може ли да участва на първо и второ класиране в останалите училища и после да си изтегли евентуално от НГДЕК документите?

# 453
След като детето е записано, няма как да участва в други класирания. Дидева?

# 454
  • 1st floor
Ако днес няма резултати, предполагам, че събота и неделя си почиват хората и също няма да има? newsm78 Laughing

# 455
M&M, може така да направите.

# 456
  • София
Аз викам - да няма днеска резултати, че да не си разваляме празника Satisfied

# 457
  • София
Аз викам - да няма днеска резултати, че да не си разваляме празника Satisfied
И аз така викам! Wink Неделя заминават на екскурзия с една нощувка, та тъкмо ще се върнат за резултатите. Да не си разваляме екскурзията. В техния клас имало анулирана работа по МАТ. Учителите знаят на кой е, но още не му казват. Много тъжно, но са големи вече и трябва да спазват правилата...

# 458
Здравейте момичета, при нас няма никакви драми:joy: Спрях го от училище тази седмица и заминахме на море. За изпити не говорим, било каквото било.  Факт е, че положи усилия. След като видя отговорите по БЕЛ, беше пред срив. Там очакваше да няма никакви грешки, но намери, вкл.прословутити кавички. Не го е определил като цитат. По МАТ не е решил третото подусловие на 24. Реших да спра да ровя и да се тормозим. Взех една отпуска и заминахме. Малко да си позная детето, че имам чувството, че говорехме само за изпити и настръхваше като ме види. Сега, каквото и да коментираме, свършило е. Колкото до подредбата-аз завърших т.нар. "елитна гимназия". Една девойка в класа ме беше нарочила обаче, и ми съсипа 2 години учене там. Псих.тормоз винаги го е имало. Затова не мисля толкова даже за средата. Редим желанията и каквото сабя покаже. Blush
 Сега отиваме на плаж. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 10:06 от Ripple

# 459
  • Варна
В техния клас имало анулирана работа по МАТ. Учителите знаят на кой е, но още не му казват. Много тъжно, но са големи вече и трябва да спазват правилата...

Peruanka, знае ли се по каква причина е анулирана? Знаете ли такива работи подлежат ли на контестация?

# 460
Там очакваше да няма никакви грешки, но намери, вкл.прословутити кавички. Не го е определил като цитат. По МАТ не е решил третото подусловие на 24.

От реалните ми познати седмокласници , които не са представителна извадка, разбира се, но все пак е някакъв "щрих"- 100% не са решили всички подусловия на 24 задача и 100% са сбъркали отговора на "цитата".

От темата тук- огромна част от децата не са решили всички подусловия на 24 и огромна част са объркали "цитата" Така че, нищо чудно да излезе твоето дете с едни от най-високите резултати!

# 461
  Честит празник на дечицата ни!Да растат безгрижни,щастливи и със спокойни майки! 
   Какво следва за това дете,чиято работа е анулирана?

# 462
Зависи кога е анулирана. Ако е по време на самия изпит, ученикът знае, че работата му е анулирана, значи случаят не е такъв.
При установяване на нарушена анонимност по време на самата проверка:
а) се уведомява председателят на комисията за проверка и оценка;
б) се съставя протокол, съдържащ мотивите за анулирането, който се подписва от
председателя на комисията за проверка и оценка и от проверителя, констатирал нарушението;
в) когато е нарушена анонимността на теста от първия модул или на писмената работа
от втория модул, не се оценява модулът с нарушена анонимност. Модулът, който не е с
нарушена анонимност, се оценява и за него се поставят брой точки;

# 463
  • София
В техния клас имало анулирана работа по МАТ. Учителите знаят на кой е, но още не му казват. Много тъжно, но са големи вече и трябва да спазват правилата...

Peruanka, знае ли се по каква причина е анулирана? Знаете ли такива работи подлежат ли на контестация?
Ами написал си човека името на денс групата на черновата, доколкото разбрах. Също, бил ограждал отговорите, а не с Х. Но коя е главната причина за анулирането, не знам.
Нямам представа какво следва за момчето, сигурно 0 точки на НВО.

# 464
  Мале,мале!Дано не му е важно това НВО.

Общи условия

Активация на акаунт