Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 063
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 035
Хъмбъл я ми прати някакви внушения и на мен, че лятото дойде. Grinning
Може и него да го гонят баретите, ако не си е платил водата от толкова много работа и затова.  Grinning

# 1 036
На този профил има и Слави , другият излиза без .
https://www.facebook.com/VelislavPavlov.Slavi

Аз до сега много не шаря /умишлено се въздържам , защото се пристрастявам и няма да мога да работя/ , но  като ви слушам , идва ми да вляза и да сдухам стринките  Joy Naughty #2gunfire

Хъмбъл, само мъжете ли хващат сигналите ти за отслабване  Laughing , че личната ме подреди зимата с имуностимулатори  1 месец и ...8 кг  по всички трътки  ooooh!

# 1 037
На този профил има и Слави , другият излиза без .
https://www.facebook.com/VelislavPavlov.Slavi

Аз до сега много не шаря /умишлено се въздържам , защото се пристрастявам и няма да мога да работя/ , но  като ви слушам , идва ми да вляза и да сдухам стринките  Joy Naughty #2gunfire

Хъмбъл, само мъжете ли хващат сигналите ти за отслабване  Laughing , че личната ме подреди зимата с имуностимулатори  1 месец и ...8 кг  по всички трътки  ooooh!

Нахрани ги качествено, моля те!!! Това тяхното не се трае вече!  Сериозна съм

А Хъмбъл дали хипнотизира? Имам спешна нужда да спра да ям в следващата година!

# 1 038
  • Разпиляна във въображението
Много сте писали Simple Smile

Вера, страхотна снимка - и двамата сте много хубави.

Добре дошли на новите попълнения и на Ива за бебчето Simple Smile

За Вергов и тайната му спрямо сериала. Харесвам актьора, не харесвам Банков. Ако дойде искам да е герой, който се бори за брака и съпругата си. За сагата около него съм съгласна с мненията, че не е справедливо спрямо армията почти фанатизирани фенки и такива, които просто го харесват. Очакваха го цели петдесет епизода, дори и само за малко. Лъжеше ги по мрежата, и дъщеря му също. Напомпваше ги с напразни надежди. Някои смятаха, че здраво е снимал последните шест епизода. До толкова бяха сигурни, че ще се появи, че когато започнаха финалните надписи се замислих с тъга как ли се чувстват те - излъгани и нещастни. Ами тъпо е.

Откраднат живот е добър сериал за България, с много недомислици, но и с много сполучливи моменти. Не е лошо Милошев да вземе малко и чужд опит в комуникацията с публиката. На Запад, където сериалите са много големи, има момент, в който се казва кой напуска, кой е нает и феновете изпадат в кризи или въодушевление. Пресен пример с Андрю Линкълн и напускането на Живите мъртви. В Анатомията на Грей също стана известно за напускането на две от главните героини. Въпросите са как ще се случи и кога. Имам чувството, че Милошев наду рейтинга на Откраднат живот донякъде и изкуствено с мълчанието си по отношение на Вергов, както и постовете на актьора и щерката му. Няма да коментирам как нарочно направиха финала в един и същи ден с финала на Мастършеф.

# 1 039
Поздрави на цялата компания - готварски урок:

Скрит текст:
Дона, с тия карантии, май дроб-cарма ще приготвят  Laughing Mr. Green  Crazy

# 1 040
НА жени не мога. Ако можех, щях да помогна на себе си 😂

# 1 041

Скрит текст:
Дона, с тия карантии, май дроб-cарма ще приготвят  Laughing Mr. Green  Crazy
Пълнени бъбречета с дреболиики по български. Grinning

Хъмбъл, язък за дарбата ти. Нищо няма да можем да намажем.

# 1 042
Дона, трябва да направиш профил в инстаграм и да слагаш тия мемета. Много са добри!

# 1 043
.....Имам чувството, че Милошев наду рейтинга на Откраднат живот донякъде и изкуствено с мълчанието си по отношение на Вергов, както и постовете на актьора и щерката му. Няма да коментирам как нарочно направиха финала в един и същи ден с финала на Мастършеф.

Абсолютно  мнението ми се покрива с това на Мириел  Peace
Такива селяндурски  хитрости  работят до време . Вече сме толкова претръпнали от евентуалното завръщане на онзи мъж , че се получи обратен ефект .
Аз тъкмо започнах да го гледам  без особено раздразнение в миналия сезон /покрай Зори/ , а сега  ме върнаха в изходна позиция .
Това шикалкавене , снимчици около сградата , а пък и малката /и тя велик  Пи Ар ooooh!/ скочи да мъти водата ...
Толкова ли е трудно да се държиш мъжки и да кажеш категорично -ще участвам или няма да участвам .
Явно  Вергов се е прехапал ,че напусна , никой не е очаквал ,че  новото попълнение ще влезе  толкова силно и ще завладее публиката /говоря не само за Велислав , но най-вече  Embarassed /.
Ами  сори , да не си слизал от влака  Naughty  Хващай следващия проект и късмет !

# 1 044
Вера, благородната ми завист, че си видяла Батко на живо, туко що се утрои 😂 Много сте хубави, бе! 😊
Дреме му на Вергов, той сега се пече под някой чадър, докато ония си хвърлят боб всяка вечер, дали ще го видят в 6 сезон, дали не 😃 Той Вергор отдавна е показал, че умее да иронизира ситуации, та съм сигурна, че хич не му е.. само дето не осъзнава, че с такива снимки пред Свети Кирил, докара няколко стринки до инфаркт на финала, като не го видяха 😃

# 1 045
Eли, Mириел, излъчването на финала е политика на Nova, но за останалото съм съгласна с вас. Kато артист много го харесвам, до този момент и като човек, но признавам, че с това поведение леко ме отблъсна и не знам вече кое при него е поза и кое не. Hе е лъгал за нищо, но е интелигентен мъж и е бил наясно какъв ефект ще предизвика снимката. Hе отрече и нито един от многобройните коментари под нея, по повод зъвръщането му, което е съвсем умишлено подвеждане. A колко време се държа сякаш изобщо не е участвал в сериала... Имам чувството, че изведнъж осъзна позитивите, които му донесе тази роля и обърна плочата. Hо всеки сам си гради имиджа, щом това е окей за него, да си бере плодовете (нали...дреме му на шапката  Wink) Хубаво е, че и стринките са щастливи, не се чувстват обидени от отношението му, а се надпреварват да коментират на страницата, за да привлекат вниманието му Grinning (в следващия сезон очевидно ще участва, защото е отговорил, че няма да ги забрави на есен  Simple Smile)

# 1 046
  • Ню Йорк
Роси, 1-2 пъти отварях страницата на Вергов с намерението да им напиша колко се излагат и не се ли усещат...Но после си казвам - какво се занимаваш? Ще почнат да се дърлят с теб! Адски е тъпо това противопоставяне кой бил по-голям и истински мъж, кой имал класа и кой не...но като пишат такива простотии и ти кипва. И тия излияния срещу Велислав....срещу Вергов не съм срещала, но е възможно.

Хубаво де, те се излагат като се обясняват на Вергов ,а вие хич Wink  Обсолютно същото правите само, че тук анонимно, това какво значи? Че на тях поне им стиска да се излагат  Joy Joy Joy

P.S. Лично аз не бих се обяснявала на никой колко го харесвам нито явно нито анонимно, ама хора всякакви  Embarassed

# 1 047
Ами неговото отношение е обидно точно кът тези стринки. А и към цялата продукция... Иди ми дойди ми. Само дето той не се връща, а тях ги бие на истерия и не признават никой друг. Реално сезона беше много добър с 4 нови, който вкараха. Признавам си, че на мен Вергов като Банков не ми хареса, оттам отчасти не ми харесваше и Диана. Не ми и липсва. По добре да не го връщат, защото ще го набутат в някоя нелепа любовна драма.
Крайно време да се приключи с тая истерия. Или казваш, че се връщаш и се връщаш, а не пускаш разни снимки или не се връщаш и затваряш тоя страница. Ако не го бях гледала нямаше и да разбера, че е участвал в сериала - една дума не каза тогава. А сега ще се скъса да публикува. Ами грозно е.

# 1 048
  • Разпиляна във въображението
Eли, Mириел, излъчването на финала е политика на Nova

Да, политика на Нова и нарочно направена в последния момент, за да са по времето на другия финал. По първоначален план трябваше да свършат в друг ден. Затова и наблъскаха снощи два епизода от Черешката, след като се е знаело, че в тази първа седмица ще бъдат само с четирима участници.

# 1 049
.....Имам чувството, че Милошев наду рейтинга на Откраднат живот донякъде и изкуствено с мълчанието си по отношение на Вергов, както и постовете на актьора и щерката му. Няма да коментирам как нарочно направиха финала в един и същи ден с финала на Мастършеф.

Абсолютно  мнението ми се покрива с това на Мириел  Peace
Такива селяндурски  хитрости  работят до време . Вече сме толкова претръпнали от евентуалното завръщане на онзи мъж , че се получи обратен ефект .
Аз тъкмо започнах да го гледам  без особено раздразнение в миналия сезон /покрай Зори/ , а сега  ме върнаха в изходна позиция .
Това шикалкавене , снимчици около сградата , а пък и малката /и тя велик  Пи Ар ooooh!/ скочи да мъти водата ...
Толкова ли е трудно да се държиш мъжки и да кажеш категорично -ще участвам или няма да участвам .
Явно  Вергов се е прехапал ,че напусна , никой не е очаквал ,че  новото попълнение ще влезе  толкова силно и ще завладее публиката /говоря не само за Велислав , но най-вече  Embarassed /.
Ами  сори , да не си слизал от влака  Naughty  Хващай следващия проект и късмет !

Вергов не може да се сложи на малкият пръст на Велислав. Фенките, колкото и да кракят(които са около 5 на брой едни й същи, около възрастта на майка му и баба му) няма да го направят нещо повече, от това, което е. Сигурна съм по -голямата част от аудиторията, и, предимно младите, не се интересуват особено от завръщането му. Дори се съмнявам някой да го знае по друг начин, освен като Банков.
Мъча се преко сили да не започна да не го харесвам още повече, заради малоумните патки от фейсбук, затова нито му посещавам страницата, ното им чета коментарите.

Общи условия

Активация на акаунт