Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 070
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 020
Eй, не разбирате от мъже, момичета, определено не разбирате от мъже  Crazy Crazy Laughing Laughing 

Вера, много хубава снимка!
За съвети относно мъжете се обръщайте към фейсбук специалистките, те най-много му разбират. Joy

# 1 021
Verakruz, много вдъхновен Батко на тази снимка. Явно, има значение дали до него е лапенце или хубава жена, колкото и да е малко пънче! Simple Smile Въпреки, че явно е много любвеобилен мъж! От една снимка с жена му строи такава любов, като прочетеш думите “с любовта ми”!

Ох, ако тя е малко пънче...ела да ме видиш мен Sad

Покажи я тая снимка де.... Simple Smile

# 1 022
Вера, браво, готина снимка, доколкото помня я дължиш на мъжа си Grinning

Знаете ли, това е хубавото, че харесваме различен тип мъже, ако харесвахме еднакви щяхме да се избием, например аз съм двете ми най-близки приятелки имаме толкова различен вкус, което e много добре, нали знаете какво са казали хората "Най-доброто женско приятелство е това - еднакъв вкус за алкохол и различен за мъже" Joy

# 1 023
Eй, не разбирате от мъже, момичета, определено не разбирате от мъже  Crazy Crazy Laughing Laughing  

Вера, много хубава снимка!
За съвети относно мъжете се обръщайте към фейсбук специалистките, те най-много му разбират. Joy
Именно, от тях почерпих вдъхновение  Wink  Laughing

Истината е, че и двамата са хубави мъже и добри актьори, затова наистина е глупаво това противопоставяне.

# 1 024
Вера, страхотна снимка! Simple Smile

# 1 025
"Най-доброто женско приятелство е това - еднакъв вкус за алкохол и различен за мъже" Joy
Амин!
Истината е, че и двамата са хубави мъже и добри актьори, затова наистина е глупаво това противопоставяне.
Злати, така е! Обаче виж как ни предизвикват към подигравки онези. Които са сякаш повече към тях, не към актьорите.
Аз наистина бих се радвала да го гледам и Ю.В., само далеч от Диана Joy

# 1 026
А Дона, спокойно, той се държи на една ръка разстояние от нея, ама май и тя от него Joy
И аз това казвам, двамата са прекрасни по различни причини и за мен няма проблем да се харесват и двамата именно, защото са различни Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 14:24 от maichetoo0o

# 1 027
Вера, прекрасна снимка!  Heart Eyes

# 1 028
Някоя добра душа може ли да ми даде линк към страницата на Велислав, където е по-активен? Аз само едната му намирам. Grinning

# 1 029
Започнахте да правите съклети от сутринта  Naughty
 Laughing Първо HumbleBumble  посред нощ  със снимката на хлапето , а после .. приятелски огън  #2gunfire
По-голямото момиченце е много доволно и наперено  Peace
Вера , чудесна снимка , разкошен спомен ! Е , малко съм  Mr. Green  Joy
Пуснете го този линк , малко да пооплакнем очите  Praynig

# 1 030
  • София
Вера, прекрасна снимка.
Велислав ми се струва отслабнал на снимката на Хъмбъл.

Яница, аз тази следвам - но той въобще не е активен.  https://www.facebook.com/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0 … 1962326704017658/
Дано някой му подшушне, че ще е в негов интерес да поства по нещо от време на време.
Но като го гледам колко е интровертен и колко не се впечатлява от тези неща, много ме съмнява. А ми изглежда като човек, който има какво да каже.

Другите писаници, дори и няма да ги коментирам. Такава излагация и как не се усещат, просто не е за вярване.
Знам само, че ако не измислят свестен сценарий и ако решат в следващия сезон да заложат на противопоставне на двата образа, толкова грозни неща ще се излеят по адрес на Велислав, че ще е ужасно. Да не говорим, че прекалените писаници срещу единия и възвеличавания на другия, ще рекушира и върху Вергов. Просто ми прави впечетление, че все по-често има остри изказвания и срещу Банков/Вергов във мрежата, провокирани от непрекъснатото опяване на някои хора.

# 1 031
Вера, прекрасна снимка.

Яница, аз тази следвам - но той въобще не е активен.  https://www.facebook.com/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0 … 1962326704017658/
Дано някой му подшушне, че ще е в негов интерес да поства по нещо от време на време.
Но като го гледам колко е интровертен и колко не се впечатлява от тези неща, много ме съмнява. А ми изглежда като човек, който има какво да каже.

Другите писаници, дори и няма да ги коментирам. Такава излагация и как не се усещат, просто не е за вярване
Тове е другият профил- тука май е по- активен
https://m.facebook.com/profile.php?id=522257576

Вера, супер сте!!! И аз завиждам 😍

# 1 032
Роси, 1-2 пъти отварях страницата на Вергов с намерението да им напиша колко се излагат и не се ли усещат...Но после си казвам - какво се занимаваш? Ще почнат да се дърлят с теб! Адски е тъпо това противопоставяне кой бил по-голям и истински мъж, кой имал класа и кой не...но като пишат такива простотии и ти кипва. И тия излияния срещу Велислав....срещу Вергов не съм срещала, но е възможно.

Поздрави на цялата компания - готварски урок:

# 1 033
Вера, прекрасна снимка.

Другите писаници, дори и няма да ги коментирам. Такава излагация и как не се усещат, просто не е за вярване.
Знам само, че ако не измислят свестен сценарий и ако решат в следващия сезон да заложат на противопоставне на двата образа, толкова грозни неща ще се излеят по адрес на Велислав, че ще е ужасно. Да не говорим, че прекалените писаници срещу единия и възвеличавания на другия, ще рекушира и върху Вергов. Просто ми прави впечетление, че все по-често има остри изказвания и срещу Банков/Вергов във мрежата, провокирани от непрекъснатото опяване на някои хора.
Отслабнал е, защото е уловил сигналите, които му пращам: Диета и фитнес правят мъжа да изглежда красив! Диета и фитнес правят мъжа да изглежда красив! Тиу иу тиу иу

# 1 034
  • София
Ааа Хъмбъл, пращай сигнали за повече фитнес и по-малко отслабване Simple Smile
Но пък в театъра преди 2 седмици ми изглеждаше внушителен, та може и от снимката да е така.

Общи условия

Активация на акаунт