Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 036
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 095
хахахахах Вера, ходиш да дебнеш охлюви по улиците ли? А причината за скандала лошата мусака ли е? Grinning

Тези охлюви си ги бях снимала преди и сега в последния епизод нали дадоха в кадър една двойка охлюви, точно, когато се разправяха в линейката и се сетих за моите снимчици Simple Smile

# 1 096
Ама, моля ви се, какво е това нещо, слагайте по една червена точка Joy
Срама нямате ли, грешници такива?Flushed

Това е много готино съвпадение Simple Smile

На Диана чест ѝ прави, че качва снимки без пози - не всеки би се “излагал” (защото за мен не е излагация това)

# 1 097
Голяма забава ми е да ви  разглеждам аватарчетата и подписите  Peace Joy
Хъмбъл вече свали  тъжния и отчаян Батко - този е  загадъчен , суров /но ние знаем и нежен/ мъж  Peace
На Перличка  подписът си е супер - тримата любимци  извън  филма  Hug
А Верчето след снимката сутринта ..., още съм  Mr. Green
На мен ми се опъваше  качването
Скрит текст:
на аватарче и подпис  първо заради размера /на старата версия май са по-малки , а аз обичам от там да пиша /, после при намаляването създавах някакви временни  адреси и се разпадаха  , а и по едно време Хъмбъл ми хвана правописна грешка на на [/img]-то  ooooh! 

Заради  закачките тук  с картинките  се принудих да сваля две програмки за прикачване  на файлове и някаква-редактор  Crossing Arms , а ги мразя тези неща  Thinking , но  нали съм се намъкнала в младежкото крило на Бар Наздраве  bouquet , ще стискам зъби  Joy
Видях ,че по-рано днес през седянката е преминала  дизайнерска  проверка , направени са ни забележки , дано да са се успокоили  Praynig
Не знам защо сравняват изпростяването под пуснати снимки на артистите във ФБ и това , което правим тук - бъзикаме се и си прекарваме  весело  Peace Hug
 Не е задължително  да ни четат , когато им отида на гости в лични , да ми правят забележки ... Тука  smile3533 smile3534
Тук нали коментираме  сериала ,правим прогнози , пускаме нещо  интересно за артистите , коментираме малоумните похвати за поддържане на  интереса ,което вече им играе лоша услуга , защото  от играта  тука има , тука нема  започнах да получавам киселини .

# 1 098
Ето ви една снимка да се зарадвате

това е моментът, в който Велислав говори за влюбването между колеги. 😂😁 кака е радостна, защото той явно оставя вратичка с изказването си. 😁

# 1 099
  • Ню Йорк
Много сте се филмирали.

А, добър ден!!! JoyJoyJoy

Принцесо, чакам коментар на постовете от " лелките". Не се бъзикам, ще ми е интересно Simple Smile

Перла, какъв е тоя подпис от теб???? Stuck Out Tongue Winking Eye

Тъй сега Simple Smile Надникнах да видя.
1.Вергов се е изтипосал по мускули съвсем целенасочено.
2.На всеки коментар е отговорил я със сърчице, я с усмивка, така че явно това е бил търсения ефект Simple Smile
3.Ако тези жени са баби, аз явно е чудно как съм жива  Joy Joy Joy Че те повечето са на около 30, което затвърждава мнението ми, че върлите фенки в темата са средно на 15 Wink

# 1 100
Скрит текст:
Ама, моля ви се, какво е това нещо, слагайте по една червена точка Joy
Срама нямате ли, грешници такива?Flushed

Това е много готино съвпадение Simple Smile
На Диана чест ѝ прави, че качва снимки без пози - не всеки би се “излагал” (защото за мен не е излагация това)
Е че какво й е на снимката? И защо да е излагация? Thinking Те и двамата не са позирали за тази, а такива снимки стават много естествени и понякога забавни Grinning

За да не е спам:
Скрит текст:
Купих ягоди. Утре ще правя сладко. Кака ако иска мога да й покажа или обясня как става, че и тя да направи Joy Ми така де, то мусака, мусака ама и пържените филии трябва с нещо да се преглъщат JoyJoy

# 1 101
Их, Перлаааааааааа, днес комуникацията не ни върви - нали съм го сложила в кавички. Ами просто има много звездички - от ония дето всимко е поза, моза, филтри и тн - за които такава снимка би била излагаща. Ама Диана е пич и си качва. Това исках да кажа.

Дай един буркан, че не ме пуска да му ходя на гости без сладко и течен шоколад.......... за мазане на пържените филии, не за друго Satisfied

# 1 102

Тъй сега Simple Smile Надникнах да видя.
1.Вергов се е изтипосал по мускули съвсем целенасочено.
2.На всеки коментар е отговорил я със сърчице, я с усмивка, така че явно това е бил търсения ефект Simple Smile
3.Ако тези жени са баби, аз явно е чудно как съм жива  Joy Joy Joy Че те повечето са на около 30, което затвърждава мнението ми, че върлите фенки в темата са средно на 15 Wink

Тя бабата е една, има две на средна възраст 50+ и няколко младички.

# 1 103
Ели, друго си е да влезе някой да налее ум и разум на пишештите в тази тема. Разюздили сме се, не се вслушваме в периодичното мъмренето и си трябва стягане. Да се съобразяваме, какво и как пишем.

# 1 104
Их, Перлаааааааааа, днес комуникацията не ни върви - нали съм го сложила в кавички. Ами просто има много звездички - от ония дето всимко е поза, моза, филтри и тн - за които такава снимка би била излагаща. Ама Диана е пич и си качва. Това исках да кажа.

Дай един буркан, че не ме пуска да му ходя на гости без сладко и течен шоколад.......... за мазане на пържените филии, не за друго Satisfied
Да бе, нещо синхронизацията ни днес отказва Joy
Виж сега, утре като го сваря, пращам ти веднага! Прав е човека, без армаган не може Joy

Скрит текст:
Между нас казано, Диана е пускала и снимки дето не са много за показване. Ама то щото си е пич, нали Joy

# 1 105
Абе Дона, това с муската да не ти дойде на акъл заради онази реклама на Маги с Диана, тя мусака правеше Joy

Принцесо, физически съм на 25, но по дух на 15 Joy

кака е радостна, защото той явно оставя вратичка с изказването си.
Смисъл?

# 1 106
На мен Велислав ми харесва повече с брада май Grinning Така ми е като все едно е гол охльов или поне не съм свикнала да го гледам. Симпатяга си е по всякакъв начин де. Heart

Принцесо, аз съм на 23( за съжаление отдавна подминах 15 и ме хваща вече депресията ) Интересно ми е ти на колко си ? И като говориш за анонимности май и ти си анонимка неизвестна ? Или истинското ти име е Галактическата принцеса(Предварително се, ако останалите тук са запознати с тази информация, просто съм нова и очаквам да ме ориентирате Grinning ) Simple Smile

ЕДИТ: Велислав каза на пресконференцията, че се е случвало да се влюби в сценичната си партньорка или че се случва попринцип на актьорите? И ако е първото за неговата жена ли говори? Grinning

# 1 107
Фифф, ще те ориентираме разбира се, ама под душа няма да те водим  Joy

Не знам за Велислав, но преди 2-3 години гледах актриси номинирани за Еми, та ги питаха дали са се влюбвали в екранния си партньор или по-скоро са си паднали по него и всичките казаха Да Grinning

# 1 108
Фифф, мисля, че той на майтап го каза: "Случва се, вие не знаете ли, че се случва? Случва се, разбира се. Случва се и да не се." И смях през цялото време.

# 1 109

Под онази снимка е станала тотална дроб сарма... Unamused
Даже и ”ябълката на раздора” се включи 😉

Общи условия

Активация на акаунт